Jel VPN u redu? Si siguran da je do win-a? Tko jos koristi taj VPN i ima li slicnih problema?
Bok,
ovako imam Win xp pro Sp3
do sada nisam imao nikad ovakih problema...
Imam Wireless i preko njega koristim VPN net.
te i ostalo mogučnosti wirelessa.
Te mi se to jučer počelo dešavati.
ovako, kroz desetak minuta korištenja wirelessa
znači skidam preko dc-a i koristim vpn
sve mi odjednom zblokira tj. na dc-u brzina padne
sa 1.5mb/s na 5kb/s i na kraju padne na nulu i opet
piše conecting i neće se konektirati. a vpn net nemogu
diskonektati , a niti jednu web straicu neće otvoriti.
jedino rješenje je restart pc-a dok opet ne zblokira kroz
desetak minuta. nisam ništa uspio napraviti
pa sam formatirao disk i instalirao win i sve ostalo.
i evo opet isti stvar !!! nemogu vjerovati. šta da radim?
da nije virus ili nekaj drugo ? koja mi je najbolja opcija ?
hvala
Zadnji uredio Smuchac : 25-02-2009 u 15:26 Razlog: popravljen naslov (budi precizniji drugi put)
Jel VPN u redu? Si siguran da je do win-a? Tko jos koristi taj VPN i ima li slicnih problema?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
svima radi normlano osim meni... mislim da je neki virus...
ima tko kakav prijedlog
izgleda da je bio neki virus tj. virusi
za sada sve radi kako spada.
pa tesko da moze biti virus ako si kako kazes formatirao disk i da je opet isto bilo!!!
###1410989180026
Predpostavljam da je ovo sve ostalo backup onoga sto si napravio dok ti je komp bio u defektupa sam formatirao disk i instalirao win i sve ostalo.Ako je tako,eto ti rijesenja na taj virus....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks