Pa sta radis ovdje. Lez' na krevet...
Ja sam sredio problem sa front panel audiom i sad uzivam u stereo zvuku na slushkama. Jos daje samo kakve zvucnike
I kak mi je kuciste sexy cool![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
došao s posla...
sad na spavanje, sutra tulumiška...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Dobro jutro.
Україна
moja noćna gotova
dobro jutro...
Mi6 Black
Nice, nice
Malo treba
Jutro
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Mrzim mamurluk i to srijedom
Kraj poklada pa zapili xD
'Ajte pomozite mi na ovoj temihttp://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61666
Україна
"They've got another one"
Razmišljam o kupnji iphone- a.
Iako mi se u početku nije sviđao, kad sam ga malo isprobao- čini mi se čist ok.
Pogotovo kada sam pročitao onaj članak na gsmareni o jailbreaking- u i kakvih sve aplikacija ima.
Jedino mi je žao što je kamera malo loša i nema video snimanje- makar, kad malo razmislim, rijetko kad mi i treba dobra kamera i video.
A i uskoro mi je rođendan- pa ću skupit nešto novca i najvjerojatnije ću prodat n73 pa si piknut iphone 2g (šta će mi 3g?).
P.S.
Ako imate želju- dam vam broj žiro računa, pa udijelite![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Invaders must die!
![]()
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Sinoc bio na plesu maškara,i zapio se ko budala. Kad legnes u 3 ujutro našarafljen,pa ustanes u pola 7,ne mozes bit nikakav da ga *ebeš... Ko zombi cijeli dan. Sad cu u krevet,pa sutra na poso u isto vrijeme...![]()
Uvidio da mi je iPhone ipak preskup- pa sad razmišljam dalje
Danas samo razmišljam![]()
@ georgy : mozda 5800...![]()
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
ošišao se i sad najeo ko prasac...
chill out do navečer...![]()
Veding đres?
Konacno,i nadam se da je rajt čojs...
Sad stvarno idem spavat...
ye, ye, d veding đresofa mi je ljepsa od one koju sma keljila tu. dadoh nofce, sad samo treba docektai 9. mjesec
pregruntavam stavit je na slike forumasa ili ne..
ma, usotalom, smuc, imas je na fejsu![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Sad treba zadržat tu liniju, da ne bi bilo...
Joj, riba je za jest, mrzim ju... posle su... e da, pitanje...
Štrukli, štruklji, štrudle? Kaj je ispravno? Mislim na one iz pećnice (ne kuhane)...
I još jedna... klet ili kljet? Vert, help...![]()
Ja to zovem štrudle.![]()
mislim da su strukli najispravniji jer ih pod tim nazivom stavljaju u restoranske jelovnike. uostalom, tak svejedno,s vatko to zove kak se naviknuo. to je tak i tak jelo specificno za jedan kraj.
u, jebote, pa danas je kao post trebao biti?!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks