Kad su raskinuli ugovor s Hrvatskom poštom, a CytyEX nema ni približno kapacitete da na vrijeme dostavlja poštu (općenito). Osim toga ovo što radi je nelegalno! Sve do 50g mora dostavljati javni operater!
Ova se tema može odnositi i na druge mreže, kao i na druge korisnike City Expressa. Naime, u poslijednjih nekoliko mjeseci, od kada je T-mobile ugovorio sa City Ex dostavu svojih računa, meni redovito u Zadru račun ne dostave do datuma dospjeća plaćanja istog. Evo ovaj mjesec, kao i jedan krajem 2008. račun mi uopće nije dostavljen. A zna se kako se T-mobile odnosi prema onima koji kasne sa uplatom! Danas ih zovem u SZK i kažem da mi račun nije stigao, a oni će meni: "to je City Ex usporen... Strpite se još dan." A to što je dospijeće plaćanja isteklo, to nikom ništa!
Rekao bi čovjek da živi u nekoj zabiti, pa dobro kasne koji dan... Ali u gradu...
I sad vas ja pitam jel to City express ili Pony Express i odakle se šalju računi T-Mobilea (možda iz Ulan Batora)?
Da li netko ima ovakvih iskustava?
Kad su raskinuli ugovor s Hrvatskom poštom, a CytyEX nema ni približno kapacitete da na vrijeme dostavlja poštu (općenito). Osim toga ovo što radi je nelegalno! Sve do 50g mora dostavljati javni operater!
Nije ovo za mene ...
meni je za prošli mjesec račun stigao 19-oga, a rok je do 20-oga , a mjesec prije toga isto slična stvar, možda je došao 2-3 dana prije roka plačanja![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
U slučaju ako ne dobijete račun do 20 u mjesecu, prije toga odete u obližnji T-Centar, platite račun i dobijete bodove. Tako barem ne morate čekati poštu da vam dostavi račun.
Istina, T-mobile je postao jako neozbiljna firma!
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Isti slucaj s nama i izvjescem za Master Card. Nemaju kapacitete...
Forumaš godine :)
Nisi me shvatio.... oni su sami krivi što im firma koju su angažirali ne obavlja posao kako spada. Tu im definitivno pada ugled u velikoj mjeri. S druge strane, ako ti to predstavlja toliki problem, prebaciš se na tele 2 ili vip jer tebe nitko ne tjera da budeš T-Mobile korisnik. E sad, ako je situacija takva i nakon nebrojenog zvanja SZK-a a želiš bodove, mislim da ti ne preostaje ništa drugo nego otići do 20 i platiti taj račun. U protivnome, prebacivanje.
Osobno više neću zvati SZK već ću se prisiliti i otići u prvi T-Centar i tražiti mišljenje jer od 5 poziva, jedan je istinit. Ovo ostalo su nažalost neprovjerene informacije koje dolaze od lijenih zaposlenika.
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bookmarks