Pa u usporedbi sa HK, Zagreb je jos samo jedno selo. A kaj ce u drugom selu kad je izas'o sa prvog...![]()
Pa u usporedbi sa HK, Zagreb je jos samo jedno selo. A kaj ce u drugom selu kad je izas'o sa prvog...![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
kaj ce?
pa pit pivu!
nema u hongu kongu forumasa![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
kakva piva u aziji ?
prvo bi išel glumit metu za tradicionalno izbacivanje ping pong loptica odozdo![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
roflc
Šta su plazme tako pojeftinile?
Đorđe (), što nisi kupio LCD?
Україна
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ako cemo tocno , pv80 je best buy , al ajde..
joj joj plazmice , pratim ih vec duze vrijeme , sve je to tak nezgodno uzevsi u obzir da se do 2011 ukida analogni signal..eventualno neka sa dvbtom .. a opet imaju ugradjene mpeg2 kodiranje a HD ce ic u mpeg 4 vjerovatno..vrlo neizvjesna situacija.
bio po plaću...
ugodno iznenađen ostao...
danas cijeli dan odmaranje, navečer na posao...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Šta su plazme tako pojeftinile?
Đorđe (), što nisi kupio LCD?
- ma, već dugo imamo neki Saba s katodnom cijevi- pa da malo "upgrade" napravimo
Čitah i vidio da su plazme nešto bolje.
A u dućanu samo puštaju neke HD dokumentarce pa mi sve izgledaju isto.
Ma- istoako cemo tocno , pv80 je best buy , al ajde..
joj joj plazmice , pratim ih vec duze vrijeme , sve je to tak nezgodno uzevsi u obzir da se do 2011 ukida analogni signal..eventualno neka sa dvbtom .. a opet imaju ugradjene mpeg2 kodiranje a HD ce ic u mpeg 4 vjerovatno..vrlo neizvjesna situacija.
A te s ugrađenim dvbt- om su puno skuplje (makar, ne znam da sam vidio neku plazmu, vidio sam par LCD- a- ali nisam ni gledao tako neke s visokim cijenama). Budem si jednostavno kupio eksterni prijamnik i sve 5
A, to sve će tako u svijetu.
U Hrvatskoj će to za 15 godinaSad je bitno izgraditi most na Pelješcu (ispravak, da nam Francuzi izgrade
)
Došao iz škole.
Sad odmarami sutra i prekosutra ne idem u školu
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Što ti jeSad odmarami sutra i prekosutra ne idem u školu
![]()
![]()
?
Uzeo godisnji.![]()
Naravno, eksterni dvb-t receiver, i ja imam već od ljetos - tad je bio 250kn u Novoj Gradišci, sad je možda i jeftiniji
Ja bih rado uzeo neki LCD, ali neću vjerovatno još par godina samo zato jer me jako iritira gledanje normalnih programa u 4:3 formatu na 16:9 televizoru.
Zasad jedino na MTV Adriji ima jako puno spotova u 16:9 originalnom formatu, oni ga ne prilagode, kao što to npr Njemci rade.
Inače mi 16:9 jako prija oku, svaka čast onome ko ga je 'izmislio'![]()
Україна
Natjecanje iz EngleskogŠto ti je![]()
?
Ma, i meni je malo čudno- ali već sam se navikao.Ja bih rado uzeo neki LCD, ali neću vjerovatno još par godina samo zato jer me jako iritira gledanje normalnih programa u 4:3 formatu na 16:9 televizoru.
Zasad jedino na MTV Adriji ima jako puno spotova u 16:9 originalnom formatu, oni ga ne prilagode, kao što to npr Njemci rade.
Inače mi 16:9 jako prija oku, svaka čast onome ko ga je 'izmislio'![]()
Dosta su deblji ljudi- manja je vjerojatnost da djeca dobiju komplekse o tome da moraju biti mršavi
Šalim se, ima dosta opcija da približiš 4:3 prema 16:9 uz što manje gubitke slike.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da, ali su to opet gubici slike - čak i ako su 'što manji'.
Najbolje rješenje jeste da namjestiš na normalan 4:3, pa imaš dvije crne vertikalne linije sa stranaI onda patiš za neiskorištenim ekranom kojeg si platio
Ja bio na biciklu i guess what - počela kiša i ja pokisnem![]()
Україна
Helou....
Kaj je ovo?
Mah, niš...
Trenutno surfam s IE šesticom, a Windowsima sam stavil onu, black temu, kaj je ko iz razdoblja Win 98, ali crna
Nije mi dobro, znam...
Bleh. Melankolija...
pozdrav svima...
došao sa posla...
sutra idem upisati diplomski...
a sad odo do Samobora na fašnik...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Budem došao na povratku
..a bit će pive daaj, svi ćete biti informirani na vrijeme dont vori
All I can say is lol![]()
Hoću, makar taj kongres je u 11.mj a tko zna di ću ja biti tada i hoću li uopće ući u obzir za odlazak tamo (CEO i CTO idu sigurno, a sa sobom uvijek vuku nekog iz salesa pa...)
Buran dan, dodijelili mi novo tržište: Indoneziju ...milina ih je čitati, ali strah me šta će biti kad ih nazovemTreba mi čokolade... Mnogo čokolade!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zadnji uredio Smuchac : 24-02-2009 u 20:04
Smuchac- dobar, dobar
Evo, ja sam se registrirao na torrenthr.org- ako koga zanima- otvorene registracije.
hehe i u torrent svijetu je recesija a
profectus daje Dane otvorenih vrata kad daju kvadrate stana povoljnije , torrent sajtovima imaju slobodne rege , autokuce se prakticki deru "dam da prodam"....
sto se plazmi tice - cuj neznam , vidio sam kak to zgleda paralerno na istom Tvu analogni signal i DVB . DVB stvarno dosta ljepsi.
Zadnji uredio stamp1 : 24-02-2009 u 22:13
Zaustavljam krvarenje iz nosa...
Bookmarks