onda svakako za iPhone, mislim da je svaki komentar suvišan.
ostalo pod komentiranje: zavisi koji je tebi ljepši. Stime što je BB prvenstveno kao poslovni urežaj, primarno namijenjen za push e-mail. Dok iPhone, više šminka za pokazati i biti viđen.
Dakle, za kojeg da se odlučim - naravno iz čisto šminkerskih pobuda![]()
onda svakako za iPhone, mislim da je svaki komentar suvišan.
ostalo pod komentiranje: zavisi koji je tebi ljepši. Stime što je BB prvenstveno kao poslovni urežaj, primarno namijenjen za push e-mail. Dok iPhone, više šminka za pokazati i biti viđen.
Grijeh je uzeti BB-a samo za pokazivanje. iPhone (novi ili stari) će ti svakako biti bolji izbor pošto je jednostavnijih linija i nema fizičku tipkovnicu. Osobno mi je BB Bold ružan, al je vraški dobar za ono što nudi.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Čitala sam po internetu o BB, uistinu najviše se spominje korištenje maila, ali ajde malo mi objasnite što je BB i zašto u stvari služi.![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/BlackBerry
http://na.blackberry.com/eng/ataglance/
eto. uzivaj u citanju.
dobar grah daleko se čuje
Jednom prilikom sam se raspitival za BB i te opcije pa mi je doticna osoba iskreno kazala Black B uzmi kao mob ako ti se dopada a ako saljes to jest primas bar 15aestak Emaila dnevno tada ima smisla imati BB uslugu.
Znaci ovisi kaj mislis sa uredajom.Ako mislis puno pisat Email ili Sms uzmi BB ako ti se dopada inace Iphone ili nekaj trece.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Što ce nama Hrvatima BB? ..kao prvo vecina ne koristi mailove, kao drugo vecina ih ne odgovara na mailove, a kao treće jako je skup prijenos podataka. Mi smo primitivni i BB nam ne treba.
iphone uzmi.
znam dobro što znaci generalizirati. na žalost ono gore što sam napisao jest istina - vrijedi samo za hrv. pogledaj samo koliko ljudi u hrvatskoj uopce doma ima internet, a kamo li net na mobu. lol.. nismo mi amerika.
Nemoj me krivo razumjeti, ma 10 mojih prijatelja i ja svakodnevno koristimo mailove pa opet ne govorimo kako svi u Hrvatskoj koristimo i odgovaramo na mailove te da nam treba BBAl opet ne govorimo ni suprotno. Nekome posao ovisi o mailu dok drugima koristi samo za razmjenu lančanih mailova. Da ne duljim u off, valjda kužiš.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ako želim svaki dan recimo pogledat na internet šta ima novoga, ono malo prolistat net, malo monitor koliko je to otprilike MB mjesečno??? Odnosno koliko jedna stranica skinuta na mob. ima kilo ili megabajta?![]()
Nekada sam bila uobražena, ali sam se oslobodila te mane, sad sam savršena!!
Ja otkada sam uzela Iphone (znači negdje 2 tjedna) svaki dan visim na netu, čitam sajtove, igram pokertu i tamo odem na youtube i čeprkam po gps-u i tako to i do sada sam uspjela potrošiti 80 MB
![]()
neznam kako stoji iPhone ili BB sa otvaranjem stranica, odnosno koliko skida, ali racunaj od nekih 100KB do 500KB, najcesce, mada za Google skida oko 10KB. Sve zavisi sto otvaras.
Isprobano/mjereno sa HTC uredajem IE browser. Konkretno sad za otvoriti forum mi je skinulo "troši" 132KB, dok za ovu stranicu 267KB pa si racunaj.
EDIT: a za poslati ovu poruku skinulo mi 249KB
Odoh ja u offtopic ali moram jer me podsjetila ova tema.... BB usluga (koliko ja znam) ukljucuje i mogućnost surfanja netom i to FlatRate. Sto znaci da za 80 ili 91 kunu imam flat rate na mobitelu (kojeg se eventualno moze i spojiti sa kompom i/ili laptopom i onda ne treba aDSL)... Pretpostavljam da negdje mora biti Kvaka22 ali ne znam gdje... Anyone?
Ljudi pa evo svakodnevno manje vise sam na netu ovisi kako mi posao dozvoljava kao i druge obaveze.
Prosli mjesec sam potrosil oko 200 mb ovaj bu oko 500 mb (mislim na komp).
Da se razumjemo uredno uz forum itd skidam sve "update" za Windowse i puno koje kakvih igri isl za Mob.
Kaj se tice samog moba oko 100 mb svakodnvno par Email kao i vremenska prognoza kao i Yahoo go.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Pa Neredu ti imaš BBBold tek sad primjetih!!!! Ajde šta ti misliš da li da postanem fan BB ili .......???![]()
Nekada sam bila uobražena, ali sam se oslobodila te mane, sad sam savršena!!
hm. pa mozes postati fan ako ti je BB potreban. Ako nemas potrebe za mailanjem u pokretu onda ti djabe BB
dobar grah daleko se čuje
I ja sam se bio napalio na BB, al kad sam shvatio da od 50 mailova koje dobijem dnevno, barem u njih 30 mi govore kako mi je premali i kako mi je mlohav i kako mi nude viagru i ostale potrepštine, zaključio sam da ne želim trošit dodatnih stotinjak kuna mjesečno za taj luksuz.
Evo po meni ti se više isplati uzeti iphone.Gle plačaš 300 kn (ili kolka ti je tarifa) mjesečno i imaš internet 1gb (ili kolko si uzela)
Jednostavno,kratko i lako:iphone
Sony Ericsson je zakon-|-NOKIA smrdi
jesi ikada probao iphone ili ga ikada uzivo vidio...ja ga iam doma i mob. mi je za igrice presavrsen i za sminku (mom bratu) po cijele dane igram na njemu igrice... ali ako se kao poslovni mob usporeduje protiv bb jednostavno je iphone u toj usporedbi prelos....ako ce ti mob. sluziti i za posao onda definitivno bb a ako samo za sminku i igrice i ako se mozes odreci nekih stvari tipa radenje folder slanje i primanje prek blututa i mms te snimanje videa onda definitivno iphone...![]()
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Dragi forumaši, i ja sam ponosno postao vlasnik BlacBerrya RIM Bold 9000 u VIP-ovoj mreži, nema se tu šta puno reći, puno toga nudi i daje pregršt opcija bla bla bla...
Da previše ne duljim zaj......se isti isključivo služi za poslovne korisnike: e-mail...
Guta bateriju kao lud bez punjača ni na WC-e. Što se tiće interneta neograničen promet radi preko RIM-a s naravno ograničenim mogučnostima kao npr. youtube ne možete gledati itd. Koristi GPS karte koje su stare i nema mogučnost nadogradnje, kao i sami uređaj, i ako ima dosta je škrto. Prije svega moram reći da su same dimenzije uređaja ne standardne što je jako loše imaš osiječaj da u ruci držiš ciglu a ne mobać. Tipkovnica je isključivo namjenjena za sitne prstiće i dosta je ne spretna, kao i raspored tipki, ne bi bilo loše kod sebe imati koju čačkalicu s kojom bi se koristili tipkajući po tipkovnici. Što se tiće baterije ista drži cca 1-1,5 dan ako koristite RIMu uslugu interneta, jer isti stalno išćekuje e-mail, naravno kad sam isto isključio baterija drži cca 5 dana. Sve u svemu namjenjen poslovnim korisnicima, evo ja ga mijenjam jer sam već s njim načisto popi....o izludio me je naskroz. Da ne zaboravim blututh nema šansone spojiti s kompom ili drugim mob. uređajem isklj. BB na BB. Dosta je prkljav s odabirom tonova kod poziva, katastrofa. WI-FI sam uspio spojiti i radi bez greške.Pa evo ko voli nek izvoli ako Vas šta zanima pitajte koristim ga cca 2 mj.
Bookmarks