Koji su točno problemi sa kamerom? Ako su to spaljene slike (npr slikaš nekoga sa metar-dva, lice bude blještavo do neprepoznatljivosti), onda probaj očistiti leću senzora za svijetlo - bilo je negdije na forumu to spomenuto a meni je odmah riješilo problem... Znači tamo ispod xenon bljeskalice, kraj ledice ima senzor, uzmeš čačkalicu i npr štapić za uši. Otkineš komadić vate sa štapića za uši i onako ka ufrčeš, da bude tanak, i onda čačkalicom to lagano uguraš u senzor i malo vrtiš, nježno... Eventualno na vatu malo vode staviti, ali tek da je vlažna...
Prvi puta kada sam to učinio skinuo sam ako ništa sloj jedan prljavštine, onako kao pločica prašine da je otpala. Jako se prlja taj senzor, užas jedan... I sa normalnim, ne brandiranim softom (035) mislim da bi trebale biti slike zadovoljavajuće. Po noći su odlične naspram drugih mobitela zbog xenona, po danu su odlične jer ima dovoljno svjetla i ipak ima eto 5 megapiksela. A za kvalitetnije slike mislim da bi bilo bolje čak neki za 500kn digitalni fotoaparat u konzumu kupit... Za 1000 kn se dade već neki solidan Sony kupit...i slike budu perfektne!
A što se tiče brzine, to mi se odnosi više na to da sam go "očistio", tj obrisao 30 ak i više igara, 30-ak i više programa, brdo slika, zvukova, pjesama, tema...Tako da je nešto "poletniji" sa 2-3 teme, i to do 200 kb ( a ne od 1 mb kao prije). Jedna slika za pozadinu, jedna dvije melodije... Tako da kad se i restartira brže se ažurira jer je manje nepotrebnih podataka (i karticu sam počistio).
Nije mi se već par dana restartirao...tj. samo ono kada sam ga uključio prvi puta na punjenje nakon SEUSE update. Nakon toga sam ga sljedeći puta punio ugašenog i sada je baterija na 25 posto. Puniti ću ga tako da prvo uključim punjač u mob. Zasad se ok ponaša. 2-3 dana prije nego sam napravio update resetiro se 3 puta na dan, najmanje 1x. Izgleda da mu je pomogao update, a sada dalje budem vidio...nadam se najboljem![]()

Odgovori uz citat

točno to je bilo ... riješio sam problem ..hvala

Bookmarks