Ulala, Super Hero! Krunica ti više ne treba![]()
Bauštela će malo pričekati, još fali Mercedes karavan s krunicom oko retrovizora i onim drvenim na vozačkom sicu, zlatni lanac i prsten te uzrečica "Nema ti to kod Švabe, samo arbajt"
Postao sam superherojMala startup firmica, ali imam osjećaj da će biti zabavno
Ulala, Super Hero! Krunica ti više ne treba![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ovo si potpuno točno rekla, srednja je bila dosta stresna + bili smo dosta zeleni u ono vrijeme...
Razdoblje bezbrižnosti počinje s polaganjem prijemnog na faksu i upis na isti pa sve do kraja studiranja s time da kao u mom slučaju maksimalno iskoristiš studentska prava
+ imaš stalne financijske prihode( vlastitom zaslugom) i u Raju si....![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
uuuu, a di su jos tulumi i izlasci usred tjedna, beskonacne kave kad odlucis ne ici na predavanja, miris papira u fotokopiraoni dok kopiras gro knjiga za sitne pare, jeftiniji upad na autošou zbog iksice..
god damnit, zakaj sam diplomirala u roku?! bas sam mogla past koju godinu..
eh, da, balkanac, pa cestitam!!
morat cemo mi na neko oblokavanje, i za moje svatove, i za icin zadnji ispit, i za tvoj nju đob.. jos da iksa dovucemo u zege, ma di ces bolje..
odo se osisati.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Hvala svima na čestitkicama
@smuc: a dobro, sad, ima vremena za poliranje sitea![]()
@Smuc: A eto...ja ne volim hihoćat okolo...direkt u sredinu
@Balky: Ma sunce ti žarko, ti bi nešto radio, a ja tu besposlen...ma ccc![]()
![]()
@Luna: Ma joooooj, to sam ja najbolje iskusio...ono kavice...pa pozoveš profesora sa predavanja na koje si trebao ići na kavicu, pa raspravljaš o nuklearnoj fisiji i stack algoritmu i onda se oblokaš u slastičarni na Cvjetnom za četvrt para i onda se besplatno voziš čitavim gradom i surfaš na mobitelu u po cijene hahahaha...ma to je svjetski život...da mi je još koju godinu...koliko god da su ovi tulumi/pijanke nakon diplomiranja bili super...fale mi ti daniiiii...kmeeeeeee xD
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Odlučno sam instalirao Photoshop CS4.... Trebam tutoriale, jer ima fakat pun k. toga...
:youtube:
@Maca: Sad si u žrvnju kapitalizmaNama mlađima ostaju fuševi, kavice ili eventualno predavanja. Skripte iz skoro svega dostupne na netu. Mobilni net u pola cijene, x-ica, džabe pokaz... Stvarno mi dođe da zveknem koju godinu
![]()
Ma da...studenti kod nas žive k'o begovi...nije ni čudo što imamo nisku prolaznost na faksovima![]()
deca, treba delati neke!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
@Balkanac, cestitam!
Hoces li biti moj heroj?![]()
OT: Vratio se iz Graza, malo pospremam po stanu i tako...
A kad tek vidiš službene uniforme... Plašt. Bez zaje*ancije![]()
...što je mrtvilo, aaaa???
Pa ljudi danas je petak - službeni početak vikenda...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Pocetak vikenda my ass...
Moj vix pocinje u pol 21. Sad prvo jedna ranojutarnja kavica, pa Chipka, pa kopiranje svjezih filmica. Da ne spominjem skill na Ciscu koji moram rijesiti za prolaz u 3. semestar.
...sve je to stvar viđenja današnjeg dana - iovako sam na poslu ali se smješkam kao da sam dobio na loto-u a sve zbog toga što je danas petak...![]()
Pa i ja se zezam. Sve su ovo (osim Cisco skill-a) slatke brige![]()
Jutro...
Dan... votever...
Tražim jednu igricu za sestru koju je nemoguće naći... Wild Earth...
Inače, skidam Crysis...
Blaženi Flat...
Aaaa da, petak... vikend počinje za mene nakon 18 sati.... a i to mi je neki vikend... posla ko u priči....
Ma tko futjka flat. Sad su simetricni link i staticki IP u igri.
...ZNAO SAM!!!
I još se premišljah - a što reći - dok peglaš ne javljaj se na telefon...![]()
Bookmarks