fakat sve po starom... strasne stvari
fakat sve po starom... strasne stvari
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Večer...
Napokon se domogao kompa...
proljev od sestre je tvrd orah...
Evo, razmišljam kaj da radim...
ak je proljev tvrd, kak tek izgleda tvrdi stolec???
@sony: jedno od večih govana koje sam ušteko u zid (al fakat, osim eksplicitnih scena parenja lavova, gore nema apsolutno niš interesantno)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Mozda nisi kupio pravi paket programa.![]()
Čitam Anđeli i demoni .
Prilično zanimljivo štivo
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Odem pajkiti. Sutra dan D
nema spavanja...ucenje u tijeku![]()
cvita
došao s posla...
za 5 sati ponovno buđenje, i opet na posao...
stoga, laku noć...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Morgen....
Ajme meni...
Baš i niste tak pisali... sve je isto...
Ja nemrem vjerovat da sam prek dvije godine na forumu... meni je to puno, ali zbilja, vi koji ste 4+... svaka čast... Mislim, svaka čast svima koji su još uvijek tu...
Dok se ja sjetim početaka u chataonici... mmm.... nope, ne sjećam se...
OT: moram učiti engleski, latinski.... :majkumumrtvomjeziku:
...nikad mi nisu bili jasni "školarci" imate samo tu obavezu - školu - i stalno nešto cvilite...
Trebate se ponositi što vas ne navlače na hrpu dodatnih poslova osim škole...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
...pa to i kažem - sutra će te čekati nešto drugo ali sve je to usko fokusirano - s vremenom ćeš završiti školu a onda tek počinje sranje - skužiti češ da nije sve crno/bijelo nego da se skoro sve odvija u sivoj fazi, pa onda rušenje ideala, pa spoznaja da te manje pametni šef nateže kao kravu, i hrpu malih gadarija koje će ti pokazati da je škola bila idealno okruženje za sve dodatne aktivnosti i hrpu slobodnog vremena koje možeš potrošiti na sebe...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Jutro![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da budeš šef...nećeš to naći u knjigama za školu...
@Balky: Kakav dan D?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Napokon uspio pokrenuti Marc Eckos Getting Up
Ja ne trebam učiti![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nisam dugo pisao to..
pa evo me, na poslu i lagano marenda...
ufff tream uciti za isparvak iz hrvatskog ali mi se neda.....
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
meni je u biti najbolje doba bilo na faksu. ima ucenja, al onak, kampanjskog, nema stresa k'o u skoli da ce te netko dic pred plocu a ti nisi ucio i tak to.
al ono sto mi fali iz skolskih dana je visak slobodnog vremena. definitivno. vec na faksu se to istopi..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Imam novi job,weeSad još nekako položit njemački i ponovit osnove do sutra pa da zaokružimo produktivan tjedan
![]()
Bookmarks