1500kn u simpi, a 2200kn samo uređaj...
morat će i ovi što prodaju na crno srozati cijenu mobitela...
Definitvno isplativa kupnja u simpa paketu...
Zadnji uredio Scitec : 18-02-2009 u 14:48
www.oldiesclan.com
1500kn u simpi, a 2200kn samo uređaj...
morat će i ovi što prodaju na crno srozati cijenu mobitela...
Definitvno isplativa kupnja u simpa paketu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
neko tu laže , ovo je možda račun za simpa mix...
ja sam bio u t-mobile centru u savskoj i nema , ponavljam NEMA mobitela u simpa paketu , postoji samo u simpa mix.
hvala ovima zbog kojih sam moro bezveze hodat po gradu
ista stvar se meni desila. u savskoj kod HOTO towera kazu da nema u simpi, a i tamo kod tresnjevackog placa isto kazu da nema u Simpa paketi, nego samo MIX.
eto.
glupo bi bilo da ga recimo imaju na iblerovom a ovdje nemaju
ne kužim koja je svrha tog laganja tu po forumu, kaj neko dobiva sadisfakciju kad neko zbog njega mora otić nekam ili kaj
da, ja imam tu potrebu da šaljem ljude uokolo po Zg da traže nepostojeći telefon.
možda su od jucer do danas shvatili da im nije baš organiziran cjenik...
uglavnom, račun je oriđiđi, a ja sam onda imao sreće kad sam ga kupio... ja i frend koji ga je jučer kupio u Slav. Brodu.
www.oldiesclan.com
I u t-mobile centru u Zg-Dubrava nema samo simpa vec samo simpa mix i to onoj cijeni , cak su mi pokazivali neke papire sa aparatom i cijenama u raznim tarifama i simpa mix , samo simpa nigdje nije spomenuta , pa su i zvali nekog telefonski i nista - ili uzeti u simpa mixu ili nikako ... Ocito sreca neke pogodi , a neke ne ...![]()
jel ima ntko blizu iblerobog da se aleti pa da vidi tam
evo da citiram .::MrS::. sa njuza hr.ponuda.gsm danas u 13.06h je napisao:
"tnx. na infu
upravo se vratio na posao i prije bio na Iblerovom u T-comu, uzeo 5800 i
zadovoljno stavio vip karticu nutra, mali dela ko vurica
fala jos jemput"
i još jednom .::MrS::. na hr.alt.cellurar.gsm grupi, također danas, 13.41:
"evo ja maloprije uzeo na Iblerovom, malo smo se natezali oko simpe i simpe
mix
ali se nisam dao smesti i dobio sam pod simpu za 1498 i nije zaključan
pozdraf
i ja sam jutros vidio na grupi o čemu se radi skoknuo tamo i eto njoka dela
s vip karticom isprobano, ima hrv meni i sve 5...
ajd konačno neke materijalne koristi od lurkanja po newsima.."
nisam jedini na Iblerovom
evo još uslikan i dio kutije da vidite da ne lažem:
![]()
Zadnji uredio Scitec : 18-02-2009 u 18:44
www.oldiesclan.com
jessy daj mi pliz procitaj cijenu uredaja?
pa kako je to moguce,pa ne smije biti cijena manje nego u mobisu
+bio ja sa frendom na iblerovom,isto nije vjerovao,uzeo lovu,dosli ,kupili...
poslikam i ja racun ako treba
+ocito je da niti oni sami u t-mobileu nemaju pojma...
mislim da ce se to kroz par dana rijesiti...
ali za 1500kn se definitvno isplati..
ja danas u splitu kupio 5kom na simpu i svi otkljucani
NOKIA JE ZAKON
U Požegi nema!
Jesu li u ponudi samo mobiteli ružne plave boje?
Zadnji uredio HCSC : 18-02-2009 u 20:07 Razlog: spojeni uzastopno napisani postovi, postoji tipka EDIT
www.oldiesclan.com
mater mi *****, bio do sad po te centrima između ostalog i na iblerovom i do danas ujutro je bio u simpa paketu više ne , jer do ujutro nije bilo cjenika službeno , ujutro su stavili cijene na web i od tad je bio po toj cijeni
tak da nisam kupio , jer kao nisu imali , al vjerovatno su sebi sačuvali
Evo ekipa Ja i prijatelj smo danas popodne u Splitu kupili Nokia 5800 XM po cijeni od 1498kn u SIMPA PAKETU (dakle ne u Simpa mix).
Kada sam pitao onoga sto radi tamo imaju li ga u Simpa paketu, on kaze da nije siguran da mora provjerit, i vadi mob da nazove sluzbu, kad cura sto radi do njega prekida ga i govori da ima i da kosta 1498kn da ih je ona jutros prodala par komada... Covik prekida i prcka po kompu nesto i ispise mi racun, ja ga pozdravim i odem kuci pjevajuci... Imao sam srece
P.s. Ako vam triba dokaz, mogu skenirat racun...![]()
Takodjer,evo veceras u Splitu kupio u t centru u simpa paketu i kad je frend vidio,nakon pola sata ide i on kupiti i na istom mjestu mu kazu samo u simpa mix.
ja kupio u koprivnici...uglavnom,žena kaj radi mi rekla da je merketing u tmobile toliko loš,i da nemaju pojma ko pije ko plaća.pogledajte ove cijene kaj su digli poslije božića...uglavnom,sve cijene idu dole od početka trećeg mjeseca jer nitko živ neće više kupit e66 npr po cijeni od 1898 u tarifi moj najbolji 75,a ja isti mob polatio,u istoj tarifi(bez ikakvih bodova-simpa prijelaz-398kn početkom prosinca...IMAMO sreće velike mi kaj smo ga kupili u simpi ovih 2.3 dana...)))))
život je kratak...okus traje....
evo da i ja kažem , nakon što sam popizdio jer nigdje ga nema u simpa paketu, odlučim ja ić u avenue mall u zagrebu jer radi do 22 h da kupim mob ovak sam uz 6000 bodova za 1800 kn , dođem ja tam reko da ja ipak pitam i pitam ja lika jel ima baš u simpa paketu on kaže da ih je bilo da mora vidit u skladištu, ode lik evo ga vraća se u ruci nosi mob i kaže "evo ga predzadnji" . i lik kaže da je to greška kaj idu po toj cijeni al ga svejedno prodaju , njemu su rekli kad je počeo prodavat da prodaje kak mu blagajna dopušta i kaže lik da on tak radi i da ga boli briga kaj su si oni sjebali. ja si malo rasmislim budem ja prodo taj mob i kažem liku daj ti meni i taj drugi , i tak da sam kupio zadnja dva tam.
ak netko još hoće nek ode potražit po centrima još u zagrebu , sigurno znam da nema na cvjetnom , iblerovom, netko je reko da nema ni u dubravi, sad vjerovatno nema ni u avenuemallu u ostalima nek ode pogledat , ili u zaprešić ili tak nešto di nema baš puno korisnika , možda se nađe još po koji
jel nisi zaboravio daci nešto još??? ipak si bio pogrješio...![]()
život je kratak...okus traje....
da da , sorry što sam vas krivo optužio da lažete. hvala
Ja sam danas pokušao kupiti u Simpa paketu na Korzu u Rijeci.
Djevojka kaže-može samo u Simpa-MIX paketu. Uz zamolbu da probam vidjeti je li mob otključan, i pošto sam pripremio Tele2 karticu, grubo mi je odbrusila da oni ne smiju stavljati tuđe kartice u uređaj.
I to sa samom Simpom da se meni vjerojatno učinilo jer takva opcija ne postoji.
Također, kaže ona da se ne nadam da je mobitel otključan jer su svi na lageru kod T-Mobile-a zaključani.
Iznerviran sam se okrenuo i otišao iz Centra.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
U Dubrovniku takpđer prodavaju samo u mix tarifi.
Ako još netko nađe u simpi neka meni uzme jedan
Zadnji uredio Dominik3333 : 19-02-2009 u 00:15
kao sta sam rekla bila im je greska za istu cijeu u simpi i simpa mixu! ta cijena im stoji jos uvijek ali NEDAJU vise u simpi u nekim ducanima jos daju a vecini nedaju,eto sluzbena info..
Ovdje u Čakovcu ga nema u simpi. Samo mix za 1498. A malo sam zakasnio da se zaletim do Varaždina![]()
Bookmarks