da pa znam napravio sam to vec dvaput i ponovio tutorial....al ok evo sad cu opet main flashat...ok a ti pisis sta dalje jer mogu upalit mob kad flasham main
cekam upute
reko si pa cemo dalje a kad?
da pa znam napravio sam to vec dvaput i ponovio tutorial....al ok evo sad cu opet main flashat...ok a ti pisis sta dalje jer mogu upalit mob kad flasham main
cekam upute
reko si pa cemo dalje a kad?
Zadnji uredio imaticx : 11-02-2009 u 15:26
pa ja bas nemrem ujutro ajmo ko kad stigne ti postaj ja cu odgovarat a onda kad sve napravimo onda cu sve to napravit na mobu jel moze tak?
ajd vi to preko PM-a rijesite. ili nek masva napravi tutorial sve u detalje pa nek stavi tu kako sve ide pa sam rijesi ili preko pm-a, msn-a ili kako vec
iPhone 5s 16 GB
a za a2-ovce evo malo ovdje al vise na db3150 modding:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=37153&st=0[/QUOTE]
pročitao sam upute..i ne kužim od 3 stavke na dalje..pa ako mi netko može opširnije reć bio bi mu zahvalan..![]()
Sto nije jasno?
Nakon sto instaliras aplikaciju Patcher, trebas je prebaciti sa kartice u memoriju telefona, onda A2uploaderom sa telefona na komp skinuti navedeni file, patchati ga sa bpatch.exe i vratiti na isto mjesto u telefon. Od 6. nadalje valjda kuzis...
ne kužim kako sa A2uploaderom prebacit na desktop?tamo kaže da moram nać onaj file što ima puno brojeva i slova(od jjpatchera) i kliknut na njega i samo ga povuć na dekstop..i da ću to napravit neće..ne želi mi ga prebacit na desktop..
meni to ne funkcionira..postupak koji sam radio:instalirao jjpatcher i prebacio u memoriju uređaja..zatim pokrenuo A2 uploader i došao do jab3b4ded00cb34b3cc77a6699f87ac10753fa701.b kliknuo na "read" te zatim isključio mobitel sa A2..taj fajl sam "vukao" do programa bpatch te taj fajl vratio nazad di je bio..nakon toga sam u memoriji kartice napravio folder pod nazivom Patches i u njega ubacio patch..te sam isključio mob i opet ga upalio..meni se nije ništa promjenilo?
patch koji sam ubacio
;W910 SW-R1FA035
;Change the green triangle while playing music to walkman logo
;(C) Jockep
+10000000
10159F67: EA500000 EBA90000
101FB40F: EA500000 EBA90000
Moraš pokrenuti java file na mobu, ja mislim.
kad pokrenem program,mobitel se restartira..
razlog zašto mi se mobitel ugasio je taj što patchevi nisu bili dobri..evo našao par patcheva koji funkcioniraju..
EDIT:
koji je max broj patcheva na W910?
Zadnji uredio ravilov : 18-02-2009 u 02:25 Razlog: koristi gumb EDIT!
Koliko znam, na nijednom mobu nije nikad bilo nikakvog ogranicenja na broj patcheva.
Jedino ako je ovdje drugacije zbog drugacije procedure patchanja...
ne sviđa mi se ovakvo patchanje..je da je praktično al ono..svaki put kad ugasiš uređaj moraš ić pokrenut aplikaciju jjpatcher...te ako imaš patcheve da su kao gfx (signal,baterija..) ne pojave se odmah nego nakon nekog vremena,malose mob uspori al to zavisi od patcha..i tako neke bugove..barem je tako kod mene..![]()
Ima nedostataka, ali AFAIK to je zasad jedini free nacin A2 patchanja koji postoji.
Pa i je. Neznam hoće li napraviti neki koji patcha MAIN, ovako se ne može dekodirat mob.
pa svi patchevi patchaju main samo sto je ovo runtime patchanje pa se mob ne moze unlockati,ali bit ce s vremenom i pre boot patchanje![]()
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
da ali den_po je nekakav folder ili nešto napravio da se stvori bflash evo dokaz![]()
Sony Ericsson je zakon-|-NOKIA smrdi
Evo tu je tut za korištenje na hrvatskom
Zadnji uredio SEmodder : 01-03-2009 u 18:27
Sony Ericsson je zakon-|-NOKIA smrdi
Pozdrav
Hoču da flesham moj k810 i sa jdflasherom.Imam video tutorial,i skupio sam sve fajlove koje trebam.Jedino v mapi anycid ima 2 fajlova R1KG001_CXC1250811_GENERIC_SM i R8BF003_CXC1250811_GENERIC_SM.Moj k810i ima cid 53 ,Firmware Version: R8BA024 i Platform: DB2020.Sada ne znam koju mapu da izaberem jel mi možda treba koja nova.
Hvala svima
Kratki anycid 2 main tutorial (nije isprobano! makar bih mogao na K530, kad mi bude trebalo više patcheva):
1. Flashati mobitel u soft koji je u anycid foleru
2. Koristeći tutorial na 1. stranici (tnx to Ivan_not_noob), napravite sve do ubacivanja "rest" file-a. Dok ste još u bflashu, flashajte main u firmware koji želite
3. Ubacite quick acsses patch od tog firmwareakoji ste upravo flashali
4. Ubacite patcheve za novi firmware!
Još jednom napominjem da NIJE ISPROBANO pa ne garantiram da će 100% raditi, (jednom sam ja pokušao na K770 pa nije radilo - najvjerojatnije moja greška) ali sudeći po uputstvima sa se-nse-a, trebalo bi raditi.
zna li netko kad će biti moguće potpuno patchanje db3150 (w595) i jel netko uopće radi na tome?
W595 waiting for se tools
Bookmarks