uzmi ga i ako ti se ne sviđa prodaj ga i uzmi opet LG-a i još si u plusu.....
Prije mjesec dana sam kupio lg ku990 i prezadovoljan sam njime, prije njega imao anycool t818, no sada imam priliku dobiti i to besplatno novi iphone 3g. šta vi mislite bi li trebao odustat od ku990 i uzeti iphone ili ne???
uzmi ga i ako ti se ne sviđa prodaj ga i uzmi opet LG-a i još si u plusu.....
Razlika u dodiru je ogromna na iPhone-u treba doslovno dodir a na LG-u treba malo uprijeti,ekran na iPhone-u je osjetno veći i bolji,kamera je dosta lošija ali šiša sve od 2MP,sad ako se možeš odreći bluetootha,(MMS i video snimanje se može riješiti programom),pravljenja foldera.....itd. uzmi ,ja osobno ne mogu i zato mi je iPhone drugi mob i služi mi samo za surfanje i igre,a u tom mu ja za sad na tršistu i nevidim konkurenciju(izuzev HTC touch HD-a)
Osobno misljenje.
Lg mi stvara cireve no nisam ljubitelj ni amerikanca ali ipak bih njega radije zel.
Ispravak Drami kamere od 2 mpx su garantirano naj od Se.(prvenstveno smart uredaji)![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
imao sam ku990, a i imam ljude sa iphonom..večinom su ljudi razočaarni na iphone , jer za sve moraš imati neki program, itunese..npr... a i nekad ti fakat treba bluetooth..
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Iphone, mene isto zarazio![]()
ako te zanima wlan onda uzmi iphone ako ne, onda nemas potrebe mjenjati ga
salžem se sa dominikom.kad zbrojiš sve dobre i loše strane oba mobitela dođeš na to da su oba sr**e .ali ako već biraš onda ostavi ku990 jer će ti ponekad trebat bluetooth pa ćeš kunut iphone.nadalje mi se ne sviđa taj itunes i da ti u biti sve treba biti original da bi to stavio.bla bla
ako možeš bježi od oba moba a ako ne možeš onda bi se ja (da sam na tvome mjestu) odlučio za ku990
User manual(LG KU 990):http://rapidshare.com/files/167231902/KU990.pdf
imaš ti ku990..ne pašw ti?
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
iphone , jedan od razloga što če uvjek držat cijenu , video je predobar ( reproduciranje ) , os kakav takav ... kao što je rekla Mobyfan-ica jednostavno je zarazan
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
User manual(LG KU 990):http://rapidshare.com/files/167231902/KU990.pdf
pa to je bit tog mobitela , velik ekran i dobra kamera.. meni na konkurenciji falilo bas to... no sad ce s.e. idou to promjenit.. taj osjtljiv touch na iphone me ne privlaci uopce, i mob mi se manje sviđa od konkurencije.. tek cu sa idou zamjenit pda/navigaciju i mob u jednom uređaju... jebga netko zeli navigaciju(nisam probo stavljat nit znam koj bi program za navigaciju iso na iphone) i surfanje, a netko vise preferira kameru i recimo bt...
bio nekad oglas...
ne srljaj ko guska u maglu...neče samo se imati 12mpix..xd...samo odi na gsmarenu..kolko ih je najavljeno jučer.(mobitela..)iphonu je izgleda ozvonilo.
Bookmarks