Evo mene... iako bi trebao biti u školi...
Blažena mučnina![]()
Evo mene... iako bi trebao biti u školi...
Blažena mučnina![]()
Pervert.![]()
![]()
A! Slušam novi album od Prodigy-a, "Invaders Must Die"... Jebenica!
nema vegete
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Prošao ispravak kolokvija sa -2. Čoeče, ko Džejms Bond, uvijek se izvučem za milimetar![]()
A tak ti je kad imas vise srece neg pameti![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Vau, fin cuko![]()
men' nije, but okay, o ukusima..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Whoopy...
Moj post je prvi na 1000-toj stranici ove dretve. Naravno, kako svatko ima drugaciji broj postova po stranici tak je ovo specificna stvar. A lud sam. Sta's.
iksicu, drukcije postavke
ma pusti ga nek gusta![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Read exp. above![]()
Plaćam račune.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
kaj je najbolje, meni opce ne izgleda krvolocno, samo presmijesno s tom njuskom. al jasno je odmah da nes s takvom njuskom nemre bit nekrvolocnonjuska za deblo obuhvatit. jasno je zasto je morski pas dobio naziv pas. i tak to. sori brljic, nemoj se ljutiti, ovo je sve sala, al kaj je da je, ne bih takvog psa u blizini. a ja jako volim zivotinje.
jbg, takve pasmine su godinama "odgajane" da budu krvolocne, to im je u genima, kako u ponasanju tako i u fizionomiji. i nekak sumnjam da se takva pasmina moze socijalizirat za setnje po parkicima.. jer jbg, to su ipak samo zivotinje, koliko god ljubitelji pasa njihovi inteligenciju uzdizali u nebesa..
zasto si bas tog pesa uzeo?
Osobno, radije i ovog "utjerivača reda" nego nekog pekinezera koji ne može ni lajat kako spadaSvaki pas ima svoj karakter, susjedi iznad mene su imali boksera koji je izgledao opasno, ali je bio maza da ne povjeruješ
ma to sve stoji, ali ti krvolocniji psi stvarno znaju biti zajebani, cak i prema gazdama. jer su, uz sve, jos i dosta posesivni. susjedi imali rotvajlera. obozavali ga. i on njih. ali cim je zena ostala trudna, prodali su ga. jer je to pas koji voli svoje gazde, ali ih posesivno voli. i ne znas kome bi mogao nauditi, djetetu ili gazdi kad bi skuzio tko dobiva vise paznje od njega..
svakodnevno kljukaš valium u njega i nema problema![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
vert, pa onda je i prepariranog mogao nabavit, voc d difrenz?
isuse, kak ja mrzim stuffed animals..
vič rimajndz mi, kad smo jos obilazili sale za svatove, bili u jednom restacu.. sve divno, bajno krasno.. do trena dok nisam snimila prepariranu divlju macketinu!!
bezi bre, da das za djabe, nebum ti tu imala svadbu![]()
Bookmarks