znaci da radi to na k800,jel isprobao itko to
SysGFX_ModPack_by_Devilian
PART1
4shared.com - online file sharing and storage - download SysGFX_ModPack_by_Devilian1.zip
PART2
4shared.com - online file sharing and storage - download SysGFX_ModPack_by_Devilian2.zip
ovo mi fora izgleda pa ko zeli ja neznam napravit patcheve od toga pa ak neko moze da mi naptavi za k770 R8bc004 ...
Zadnji uredio ravilov : 01-03-2008 u 17:14
For the hoven lands...
znaci da radi to na k800,jel isprobao itko to
....::::i"m DJ Kollex::::....
radi, ali moraš patch prilagoditi za k800, tj. ikone i onda ih pomoću db2020 image tool-a pomoću tih ikona napraviš patch za k800 i to je to
a ima li tut idi za to,nisam ja to nikad radio
u prvom download linku su gfx za player pa ako netko moze napraviti samo od playera patch znaci K770i R8bc04 ,uspio sam za bateriju ,signal i to sve al za player nikako ..pa ak neko moze... hvala
For the hoven lands...
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
pa koristi to, ali ne može nać točno sve ikone na db2020 image tool-u, već se je meni žalio, probao je i preko convert offsets da točno pretvori nazive icona iz k810 u k770, ali convert offsets nema opciju da promijeni ikone u k770
mogu probati DBImage toolom,drugačije ne znam
Mi6 Black
http://rapidshare.com/files/96241989..._k770.rar.html
evo tu su dva playera nadam se da moj main imas
na msnu mi posalji patcheve
For the hoven lands...
moze li neko objasnit kako napravit patch za ikone,koristim imgtooldb2020
Mogao si i potraziti prvo.
Imas ovdje nesto o tome.
Eo ljudi cijeli pack za Vistu... pa tko voli neka izvoli... sve su odvojeni .vkp fileovi... za flashanje istih koristio sam SETool-a, jedino za media player sam morao preko FAR-a, zato sto je podosta velik... i menu ikone sam zamijenio drugima, posto ove sto dolaze sa packom su malo izduzene i cudne... ugl, ak vam se svidja, navalite xD
Transformation pack link
"lijepse" menu ikone link
![]()
![]()
Zadnji uredio spL_k1d : 05-07-2008 u 20:41
Evo ako netko zeli promijenit izgled media playera: (također .vkp patch, lagano se uploada preko FARa ili SETool-a) :
LINK
![]()
Zadnji uredio spL_k1d : 05-07-2008 u 20:31
Patch je prevelik za SETool... pa se mora sa FARom...
LINK![]()
Evo nesto na cemu sam malo radio pa tko voli neka izvoli!!!
Leopard tema, te menu ikone sve u stilu mac osx leoparda!!
http://www.speedyshare.com/676677520.html
Koja je to rezolucija?tnx
w610 modded totally.....
daj stavi bar neki screenshoot
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
rezolucija je 240*320 a screenshot mi se nije dao stavljati, downloadaj i pogledaj netraje dugo!!!
mislim da se isplati
Nisam siguran da ovo o leopardu spada u ovu temu, ali definitivno nije trebalo za to otvarati novu.
@vine4life,
Inace je obicaj i pristojno (pogotovo za vlastite uratke) staviti neki preview ili screenshot.
Ne mozes unaprijed znati tko odakle, cime i na koji nacin pristupa forumu (npr. neki pristupaju sa mobitela), pa tako ni jel mu lako "skinuti i pogledati".
Takodjer, za ubuduce procitaj pravila o naslovima tema, naslov ove teme ti nije bio po pravilima, pa se lako moglo desiti da tema zavrsi u smecu...
imas to na topse.ru
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
ajde neka netko stavi neki link, ove ikone od viste djeluju cool..![]()
linkovi su ok,ja sam sad skinuo...
Mi6 Black
Bookmarks