to je original SE ili neka zamjenska baterija?
bateriju novu prvo ispraznis skroz do kraja da ne mozes upalit mob i onda ju punis 12 sati da bi ispravno radila,nije nuzno 12 sati ali je dobro za bateriju
pozz
ovak imam pitanj u vezi baterije za SE v630,kupila sam novu bateriju prije kojih tjedan dana i jel to normalno da se ona tak brzo prazni,nemam uključeni bluetooth,nemam memo karticu u njemu i ne slušam muziku,rjetko se razgovaram a baterija jedva da traje 4 dana s time da ništ ne radim,pitanje je malo blesavo ali..nije mi previše jasno zakaj se tak brzo prazni,jel to mobitel tak puno troši ili..neznam![]()
unaprijed hvala
to je original SE ili neka zamjenska baterija?
bateriju novu prvo ispraznis skroz do kraja da ne mozes upalit mob i onda ju punis 12 sati da bi ispravno radila,nije nuzno 12 sati ali je dobro za bateriju
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Ako nemas iskljucenu 3G mrezu, a ne koristis je, onda si iskljuci...
To bi ti trebalo biti negdje u Podešavanjima -> Povezivanje -> Mobilne mreže
Ako je zamjenska baterija onda ti je najcesce ona slabija od one originalne (ma sto pisalo na njoj).
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
nije originalna baterija,nemam uključenu 3G mrežu samo GSM, nikad je nisam ispraznila do kraja budem pokušala pa javim rezultate![]()
Pa 4 dana je solidno i na standby-u, meni je na w810 trajala max 5 dana..![]()
o čovječe kaj naši mobiteli imaju v8 motore u sebi,sve više razmišljam o prelasku na nokiu jer joj dulje baterija traje,al mi je ovaj mob ko član obitelji pa se nemogu nikako odvojiti
mentalno retardirani ljudi su napravili glupi Vip software koji guta bateriju ko ja sok![]()
Sony Ericsson je zakon-|-NOKIA smrdi
meni je software promjenjen,možda zeza zbog toga![]()
@SoulDestroyer,
Kako god bilo, za ubuduce OBAVEZNO procitaj pravila o naslovima tema.
sorry zbog naslova,nova sam tu i neznam,budem probala ovo prvo s baterijom jer nikad nisam mjenjala software na mobitelu,i ak to radim kaj je najgore kaj se može dogoditi
moras raditi korak po korak,bez zurbe i panike ako nesto pode krivo.najvaznije je da prvo napravis backup GDFS-a i dalje te ne treba biti niceg strah,a najgore sto se moze dogoditi je da nemas backup GDFS-a a nesto s*ebes pa onda moras posjetiti stričeka servisera
To nije sad vu trendu"
jel ima tu negdje na forumu upute za backup GDFS-a čitala sam po drugim forumima i kolko sam skužila da treba neki program,a na stranici od SE ima program za mjenjanje softwarea,jer mu je software bio mjenjan kod servisera
Pogledaj ovaj tutorial, na pocetku ima objasnjeno kako napraviti backup GDFS-a.
čitala sam na onom tutorialu i skinula sam program Xs++,i radil onak kak pišena tutorilau al ineznam di da nabavim drivere za taj model za usb ili mogu koriestiti one za k750
ako mislis na usb flash drivere onda su dobri i oni od k750,ali oni koji ti trebaju da prebacujes stvari s kompa na mob i obrnuto sada nemaju veze s time
usb flash drivere imas ovdje
To nije sad vu trendu"
instaliram drivere sve je uredu jer i mi i ovaj SE pc suiete pokazuje da je mobitel u stanju za prijenos podataka, ali neznam kak ga spojiti na XS++,stisnem connect isključim ga držim tipku C spojim ga na usb i ništa..
uspjela sam i napravila sam backup GDFS-a,kaj da sad radim
Spremi ga na sigurno.
Nakon toga skini flash fileove za V630 ili kompatibilan, i flashaj telefon po proceduri za K800.
pozz imam još par pitanja1.gdi da skinem flash za v630,i dal je možda problem u ovome
http://www.red-gsm.net/index.php?PHP...e&topic=1061.0 mislim to je tutorial ali nešt spominje batery bug,čitala sam ali ništ ne kužim
To je koliko ja znam samo za starije mobitele. Za V630 bi mogla biti stara verzija softvera.
@LuKaAa, to na tvom mobitelu je hardverski kvar zato što sam probao sa bat iz svog K550 isti je problem.
Bookmarks