aj pošto nikakvih odgovora nije bilo povezao sam se sa jednim frendom i on ga je otključao za 10 min...
...tako da sam riješio problem
pozdrav , ovako dobio sam ovaj mob na poklon prije par dana. Pošto nisam neki techno frik čist sam zadovoljan sa izgledom kvalitetom i funkcijama
.
Mob je kodiran na Tele2 mrežu , da li postoji kakav način da se otkodira,pošto koristim vip i neda mi se dva moba nositi.....
hvala
aj pošto nikakvih odgovora nije bilo povezao sam se sa jednim frendom i on ga je otključao za 10 min...
...tako da sam riješio problem
kako ga je otključao?
preko box-a
nisam upučen u to ko moj kolega al evo ti c/p sa jedne stranice
VYGIS TOOL BOX najbolje je rješenje za otključavanje i fleširanje LG telefona, Alcatela i novih Mitsubishi telefona. S ovim donglom možete fleširati/otključavati do 4-5 telefona istodobno pri brzini od 460Kb/s.Dongle koristi USB vezu (kabel uključen u pakiranje), a softver je stabilan i pouzdan. Osiguran je neprestani update. Radi sa originalnim LG fleševima.
eh da cijena 2100 kn ( ili obratit se lokalnom stručnjaku koji če ga odkodirat za 100 - 150 kn )
Zadnji uredio TheCar : 18-02-2009 u 21:30
jel radi ona universal sim kartica sa lg cookie-em?
Molio bih vas da ne ostavljate kontakte ovih ili onih unlockera, već ako to morate, izmjenu obavite preko PM-a.
e ajde ja bi vas htio pitati jel ikako moguce unlockati ovaj mob preko imea ii tako nesto besplatno znaci da neplatimtrazim svagdje na webu ali nema nista ;(((
mislim da NE ,tražio sam i ja i niš nisam našo jedina mogučnost unlocka je preko box-a![]()
probajte sa ovim uputama unlockat cookie-a
http://www.lg-phones.org/lg-cookie-kp500-unlocking.html
navodno radi kako mi je rekao jedan dečko jer je on sebi s tim otključao, trebaju samo te upute i USB kabel koji dobijete sa mobitelom
sretno
Jel zna netko koji je zadnji firmware za LG Cookie (KP500/502)?
DrPurgar
Bookmarks