Da li ti možda odgovara Tele2 Carnet?
dakle , treba mi iskljucivo internet. s obzirom da je u pitanju lap , bilo bi lijepo da je nesto bezicno . Telefon mi apsolutno netreba , to moram naglasiti.
Nararavno da nisam sad neuk totalno , dosad sam na jednoj drugoj adresi isprobao dobar dio nasih internet providera , a i surfao sam malo citao iskustva . Kuzim da uglavnom se neuzima samo internet , uvijek je tu jos nesto , ili telefon , ili kabelska . Telefon krizam , ali kabelsku bih cak uzeo ako je povoljno .
Vodjen tim uvjetima , prvo mi je za oko zapeo BNETov 2D paket. KAbelska i net, oko 170 kuna kolko sam skuzio . Al tu je onda nekakav najam modema , pa onda dalje , cujem da nije svugdje dostupno , da ljudi nisu zadovoljni programima .. kaj ja znam.
Mozda oni wireless stickovi?gledam ovo od Teleta , 1 GB 125 kuna. Mozda bih se nekak mogo zgurat u 1 gb , al tesko tesko , ajd modza nekak , al onda 125 kuna .. previse .
Da ne zaboravim , radi se naravno o Zagrebu .
Šta da radim , šta šta?
da odmah preduhitrim sve , sve mreže oko mene su zasticene. Prokleti WEP i WPA
![]()
Da li ti možda odgovara Tele2 Carnet?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da li ti mislis to koristiti samo na jednoj lokaciji ili se mislis sa lapom setat po gradu pa malo iz kafica, pa malo iz parka, pa malo od kuce... i tako
dobar grah daleko se čuje
Samo jedna lokacija ,,tele2 sam gledao , mrvicu preskupo s obzirom na dobiveni bandwith..
da i mene to otprilike zanima jer sam nedavno kupio lap i sada kad recimo idem na put na more nemam neta pa bime zanimalo neki usb stick za net bez neke glupe pretplate za par mjeseci ce ih davat u prasku za robu prat a sad kemijaju kako izmust sto vise para kao nekad za fiksni internet..
to postoji vec dulje vrijeme. za nekih 300tinjak kuna imas stick i cini mi se nekih 100tinjak na racunu. i koristis kad ti treba.
evo nasoh
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=26984769
dobar grah daleko se čuje
pa nemam ja nista protiv fiksnoga neta tj.FLATA ali nisam ja stalno doma a net mi treba i na putu pa zbog toga mi treba bezicni internet...
HOT spots brate.. fakat ih ima dosta , svaki dan sve vise . Benzinske neke isto..pogotovo vani.
da da nered imas pravo , DSL je rjesenje .. ovo sve su nekakve brije s tim stickovima , bar dok se ne unormale cijene.. jel ima neka spodoba da ima BT NEt
naglasavam , BT net
ne b.net
pa da se javi.,
Bookmarks