meni su kad sam ih zvao rekli one iste cijene...
jessy kako znas da je greska?
Zadnji uredio Ico : 12-02-2009 u 11:53 Razlog: tipka EDIT?
upravo sam kupil u t-centru, sve radi, nemaju problema sa cijenama.. za flex 150 na 24mjeseca je 1289kn. ja sam ga uzeo za 498 na moji najbolji 200 uz produzenje ugovora i 6000 bodovavec se igram jedan sat na njemu
i da mislim da nema novi firmware za hrvatsku jos..
Pa u T-mobilea je zaključan, cijene su točne a ti vaši prijatelji koji rade u t-mobile su malo neinformirani, očito se dogodila greška u njih a ne u cijelom T-mobile, pa nisu toliko smotani da puste po cijeloj Hrvatskoj mob. u prodaju a omaknu im se krive cijene
a kak sam ga ja onda kupil?! u tmobile
tako je i bilo nedavno sa armanijem kad su skuzili za par dana odmah su promijenili tak da ce bit i sa ovim
Evo vec se drugi dan i dalje prodavaju po istim cijenama, jessy 05 tvoj FREND je samo prodavač u trgovini kako on molim te zna da ce oni mijenjat cijene.
koji dio hrvatskog jezika ne razumijes? rekla sam par dana, danas je 2.dan, i moj frend nije samo prodavac, oni znaju sve sto trebaju znati a i vise od toga a posto radi tamo vec 6 godina zna kako stvari funkcioniraju nemoze biti cijena 2000kn a u mobisu 3000...i zato amen![]()
Moguće je, moguće...
Uzmi za primjer E71
Razlika između Mobisa i T-mobile-a (sam uređaj, bez pretplata) je 800kn.
pa nevidim razloga zašto nebi tolika razlika bila i za 5800XM
A sada bih vas lijepo molio da prestanete sa prepucavanjima o tome tko ima bolje informacije, tko je pametniji, tko piše na latanici a tko na glagoljici i slične gluposti.
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
PA je li tema " [5800 XM] da li dolazi kod operatera i po kojoj cijeni?" ili nije????
Ovo je VIC godine casna mi rijec.
velis da je Razgrabljeno unutar t-coma i da ih nisu pustili u prodaju radi toga????? WTF ???????????????????????????
kao prvo no chance da su oni dobili mobitele i prodavali ih unutar t-coma a da nisu pustili u prodaju jer su im KRIVE CIJENE??? pa kako su ih onda prodali unutar t-coma ako im cijene nestimaju???
a ti arteus nemoj molim te izmisljat da si ga kupio u t-comu posto mobitel nije jos ni vidio t-com a kamoli da si ga tamo kupio jer ga NEMA jos kod nijednog operatera i kad dodu onda ce se pojaviti iste sekunde na Internetu i kod VIP-a i T-Coma-a i TELE2.
hahaodi pogledat u t-centar slobodno. oces slike mozda i racun?! evo ti slike kad bas oces
sve ti pise:
http://img14.imageshack.us/my.php?im...2009019nm9.jpg
cijena uredaja je 2198kn,kakve krive cijene i druge gluposti,buraz danas kupio...njima se greska u oglasavanju i ponudi ne smije dogoditi,niti nije...a pogotovo da traje par dana![]()
+za armani je isto takva cijena bila i mob se rasprodao,nikakve greske nije bilo..
svima nam je jasno zkj jessy to prica
+za tu lovu uredaj je definitvno best buy..odlicna cijena i potez t-mobilea..
a kad ste tako pametni zasto ga nema ni na internetu u ponudi ni u ducanima?? i nisam rekla da ga nisu pustili zato sto se prodavao unutar tcoma nego zato sto NESMIJE biti cijena 2000samo uredjaj a u mobisu 3000kn, ok kupio si ga po toj cijeni jer si imao srece jer npr dodji u par ducana tmobilea u zgu i pitaj za taj model i blijedo cete gledat... zato samo vi razglabajte o tome pa cemo vidjet kad ce sluzbeno bit u prodaji i po kojim cijenamamene zaboli za taj mobitel jer ga nikad nebi kupila tako da mi je tako svejedno.amen
ma joj jessy pa pricas gluposti..pa vec je bilo xx primjera da je nokia bila jeftinija od strane t-coma nego u mobisu,jer je brandiran...
nije ti svjedno,jer ga prodajes,pa mu samim time i pada cijena..![]()
kao prvo, 3 put si rekla amen
kao drugo ne vidim u cem je problem,navodis krive informacije(citaj- pises nebuloze),osj. obvezu, ispraviti te navode...
kao trece-vidio sam oglas na dr. forumu![]()
Bio danas u Tele-Koma centru u Čakovcu i ima je na lageru i cijene su točne! A tu se šire neke glasine "razgrabljeno unutar samog Tele-Koma" , "krive cijene", svašta. Forumska demokracija :-) Samo još nema demo za isprobati. A trgovka mi nije dala. Da isprobam. Mobitel, mislim :-) E sad moram još samo malo pričekati da se pojavi nešto "malo rabljeno" u oglasniku. I par aplikacija.
Sretno Valentinovo svima!
Ohne Vertrag 319,99 €
eto u njemackoj kolko kosta bez pretplate![]()
Sada sam gledao reklamu na TV-u bude reklama od nokije i na kraju se uvali T-com sa svojom rozom cijenom.
tocno tako,ima ga u t centrima i zato svi trk u t-centre po nokia 5800ex.m,kakvi oglasnici i ostale stvari.novo je novo i imas garanciju orididi a sve ostalo je cista laz
NOKIA JE ZAKON
tocno,potpuno ista spika je bila i sa armanijem...
+2fast-ne vidim razlog zas se mob ne bi uzeo na crno,sa garancijom iz t-mobile,novo..bit ce ih sigurno...
Bookmarks