...a gtalk u popis IM-ova???![]()
Nije komplicirano. Stovise,nepotrebno je jer se zna cemu sluzi brzi odgovor,tako da u njemu nema mijesta za te smajlove...
Na kraju krajeva,ja ih nikako ne koristim preko izbornika,vec ih pisem s tipkovnice s kombinacijama znakova od kojih se pojedini smile sastoji. Npr : + D =i tako dalje...
Zadnji uredio Smuchac : 08-02-2009 u 15:00
...a gtalk u popis IM-ova???![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
...e sad još to treba upload-at i aktivirati...![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
to je zgodan dodatak ali je dosta novi - izdan je u prosincu prosle godine i na vbulletin forumu ukupno ga je 7 korisnika instaliralo (sto je mizerno) i radi se o prvoj verziji koja nije jos istestirana. Posto se ovdje radi o velikom forumu dok ovaj plugin ne postane 'stabilan' ga necu instalirati (a vjerojatno ce ga i ukljuciti u neku od novih verzija vbulletina ako vec nisu). ali hvala na ideji![]()
...jupijaje - ovo čekam kao ozebli sunca...
Što je sa Jabber IM-om?
Imam pitanjce: kak ide onaj plugin za Youtube, što sam spomenuo nekoliko postova prije?
Hvala!
piše ti u slijedećem postu:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=841960&postcount=18
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
...e nije isto jer svaki gumb ima protokol za spajanje na svoju mrežu...![]()
...stvar je u tome da na masu login-ova na IM servise imam isti username a ne koristim ih trenutno (prokleti firewall na poslu)...![]()
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=49123
Dio "Oglasnik".
Kliknem na bilo koja dva linka ispod, i pokaže mi tu poruku:
Kak da onda novi forumaši vide pravila foruma?
Sva pravila foruam navedena u doticnoj temi su dostupna svim registriranim clanovima foruma, pa tako i novim clanovima.
Pravila koja se ticu podforuma Oglasnik nisu dostupna nikome od registriranih clanova jer doticni podforum vise ne postoji, pa tako niti linkovi na pravila istoga podforuma koja su bila locirana u podforumu "Oglasnik".
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Da se nadovezem na Bimbia:
A i da ga netko otvori,pa krene se raspitivat po forumu za oglase? Sta onda?
Mozda ga je najbolje skroz uklonit,pa da ga se niti ne vidi vise,kad ga nemamo...![]()
ja iman problema s vjerovatno bugom u novi postovi
ako mi upadne iz prve onda radi al ako nece iz prve onda jebe s ovim tekstom
i neradi nikako i moran cekat kojih 5 min a kad onda kliknem pokaze mi samo one doslovno najnovije postove (zadnja dva tri)Sorry! The administrator has specified that you can only do one search every $vboptions[searchfloodtime] seconds.
...prebrzo si išao između dvije pretrage - normalno vrijeme "pauze" je cca 30 sekundi osim ukoliko nije drugačije specificirano...
Druga stvar je u tome da ukoliko je veliko opterečenje na bazu podataka foruma dolazi do laga i opet ti može izbaciti ovu poruku...
Uglavnom nije bug nego normalna reakcija na upit koji nije mogao prožvakati...![]()
Po meni je ipak bug (iako ne tako strasan), jer bi umjesto $vboptions[searchfloodtime] trebao ispisati "30".![]()
...o da nisu stavili parametar - ja sam od ovog foruma na sve navikao pa sve i da mi pokaže srednji prst - to bi mu tolerirao...![]()
Bookmarks