izgleda kao da nemas jdflasher plugina u mapi od Far managera
zašto meni nema onog just da flash nego mi se otvori ovo kad stisnem alt i F1
![]()
Zadnji uredio ravilov : 25-12-2008 u 15:59 Razlog: smanjena nepotrebno velika slika
oglasnik.pforum - user
izgleda kao da nemas jdflasher plugina u mapi od Far managera
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
@boa,
Drugi put sliku croppaj umjesto da stavis preveliku a uglavnom praznu (bijelu) sliku.
Takodjer, probaj umjesto ImageShack koristiti neki drugi servis za slike, jer je ImageShack uglavnom spor i ne radi.
Ne treba stisnuti alt+F11, nego F11. Ako neće tako, onda F9 pa naći komande za plugin just da flasher.
a di si ti vidio da je netko napisao F11?
treba stisnuti alt+F1
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Neznam meni je F11.
imam K810 i želim mu ubacit patche-ve..prije sam mu bez problema ubacio a sad kad krenem neće..pokrenem far manager,spojim mob i dođem do opcija bflash i bfs..odaberem bflash i krene učitavat podatke i mob se samo upali i u faru baci error..u čemu je problem?
Moraš ponovno ispočetka main patchati.
Znači, sve po onom tutorialu ispočetka.
Tako svaki put kad si staviš novi main.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ajme..aj dobro..hvala..
@Dejan_10,
Nije potrebno otvarati novu temu za svaki pojedini problem koji ti naidje.
sry..tek sam se kasnije sjetio da sam trebao tu postavit pitanje..još jednom sry..problem mi se opet javlja flešao sam ga cijelog opet i kad bi išao ubacit patch baci mi error..zašto?
Mislim da je to zbog "executanja" main-a sa executorom. Isti problem meni na K770.
Jedno noob patch pitanje
da li se "executor" koji se nalazi u file manager/games moze izbrisati/sakriti/premjestiti tako da ne bude vidljiv na telefonu?
Naime stavio sam kolegi unlock patch na k800 ali bi mu htio maknuti taj executor sa popisa igara da oni ili netko drugi ne uspije zbrljati nesto...
Dakle, pitanje ne zasto to zelim nego da li je na neki nacin moguce?
Hvala![]()
Ne da može , nego je veoma poželjno maknuti executor iz moba
Osim ako nema protection, tada se može jedino iz foldera tpa/preset/custom.
Ok, dakle nema nikakvog problema bez obzira na koji nacin ga pobrisem...
Thnx![]()
Probao sam da fleshujem moj k810i imam cid 53 sa jd flasherom,pa sada imam problem što neče da mi plugin mkrest2.exe K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_RED53.mbn neče da mi uradi REST file.Ne znam kde je problem i jel ima gde da na internetu nađem ovaj fajl.
HVALA
C:\Documents and Settings\[tvoje ime]
Danas se mučio s tim i našao searchom.
Stvarno,pronašao i ja Ne mogu da verujem.
Puno ti hvala.
Zadnji uredio ravilov : 07-03-2009 u 14:45
Znam da je malo čudno pitanje, al zanima me da li se kome od vas dogodilo da nemože pokrenuti setool2liteV1.11? Čak mi i v1.10 avg antivirus blokira, javlja mi da ima trojana, pa ga obriše, i nemogu ga otvorit. Proba sam i ignore, pa sam isključija avg, al onda ga rješi win defender... Inače imam vistu na kompu. Jel se može skinit neka verzija setoola koja je bez virusa?? Pokušava dekodirat w580i.
lp
Da, mnogima. Potrazi malo, vec se vise puta pricalo o tome.
Ugasi sve antiviruse i miran si. SETool2Lite kao trojan je false alarm.
OK, hvala!
Molim jel mi može neko reć što krivo radim
![]()
Bookmarks