O N-Gage original, right?
Pokušaj prebaciti igricu preko bluetootha, ali odaberi da se poruke spremaju na karticu.
Bitno je i koju igru želiš prebaciti jer N-Gage možda nema dovoljno RAM-a.
ta nokia ima svega 3.4mb interne memorije, i kada stavim igru od 5mb (instalacija) na memori card i pokrenem instalaciju pise mi nema dovoljno memorije, pa zar je moguce da se malo vece stvari s neta nemogu instalira t na taj mob iako spremam sve na MMC, uzas
O N-Gage original, right?
Pokušaj prebaciti igricu preko bluetootha, ali odaberi da se poruke spremaju na karticu.
Bitno je i koju igru želiš prebaciti jer N-Gage možda nema dovoljno RAM-a.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ma obicna igra bas za n-gage kompatibilno, a ovo za poruke nemrem nac opciju za spremanje na MMC, al logicno je ako stavim instalaciju na mmc da mi pokrene instalaciju pa me pita di da spremim, a kad npr ima dovoljno mjesta u mobu normalno ide instalacija i pita me di zelim spremiti, bas cudno
Poruke-Opcije-Općenito-Spremi na mem. karticu.
U Mobisu!
e uopce nemam u porukama opcije
Kada uđeš u Poruke, moraš dolje, na dnu ekrana imati dva napisa OPCIJE i s desne strane IZLAZ (ili NAZAD).
U Mobisu!
e ja neznam dal sam ja glup il kaj, gledam sve moguce, i imam opcije ali za spremanje nemam nis, dal ti imas n-gage pa znas il napamet govoris, i gore je 3.30 firmware
Nemam N-Gage. Govorim kako je kod gotovo svih Symbian Nokija.
Nemaš neke Postavke poruka?
U Mobisu!
Na S60 v1 ne postoji opcija u porukama da ih sprema na MMC, ali zato postoji program za to.
Imao sam takav problem, to se dogadjalo kada je memorija telefona bila puna smeca. Ja sam to rijesavao formatiranjem mobitela.
ma 2nd symbian je na tome, al uglavnom ne kuzim zasto neda instalirati kad na kartici ia mjesta, zanemarimo sad poruke,
Kasno sam videl ovu temu i upit.
No ovak imas problem jer sve do Nokije 6600 (ako se dobro sjecam) instalacija se je obavljala preko memorije telefona.
dakle bez obzira kaj ti igru hoces u karticu instalirati to ne ide jer nema dovoljno memorije u samom uredaju.
Isti slucaj ti je na primjer u mojoj staroj 3650,npr nakon formatiranja prvo sam obavil sve instalacije koje se mogu i smiju instalirati na karticu tek onda one koje moraju biti u memo telefona (npr program za zakljucavanje tipkovnice).
Nadalje moras imat program Fexplorer da bi mogel uci u karticu i odatle pokusat pokrenut instalaciju (njega sam inace naj prije instalirao) sve do Nokie N70.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks