Je, al to moras hvatat... Jel ima negdje lijepo upakiran u retail paket, sa driverima i uputama?
![]()
umm, pa posvuda. dolaze u vulgaris mouse velicini i rat mouse velicini![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Je, al to moras hvatat... Jel ima negdje lijepo upakiran u retail paket, sa driverima i uputama?
![]()
pa da, imas ga obicno u onim computer shopovima smjestenima u podrumu. u skladistu ziher. obicno su skladisteni po coskovima, uz njih ti stoje i neka cudna roza zrnca, ne znam za sto im je to![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Hm, vidis vidis... Ta roza zrnca stoje i kod mene u zgradi u podrumu. Nemam pojma sta je to, ali gricnem ponekad, da me digne malo ujutro.![]()
cistim bucine kostice i citam forume...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Imam i ja, samo recite koji vam je dobar pa cu vam ga dat.
http://www.rattycorner.com/gallery/200606/big/rats5.jpg
došao s kave...
sad malo odmora, pa zatim na job...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jeeej radim flejmove na w850.,.,.,., naravko markerom..,.,.,lol.,.,hah^^
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
A ja flasham W550... Bojim se da će flashanje par sati potrajat![]()
Došao iz škole.
Više neću tražiti pomoć oko shema, sad radimo na kompjuterima- puno je lakše.
Jest da je isti taj kompjuter koristio Josip Jelačić kada je printao letke protiv Mađara (- nedavno smo učili iz povijesti pa mi je još friško
), i treba mu "samo" 10 sekundi da spremi neki file od 50kb u DOS- u na disketu (ako je uopće prepozna), ali bolje i to nego olofkom.
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
položil maturu s pet čoeče! idem tak jako pocuclati pivu da bu flašica implodirala!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Čestitam.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Vikeeend! Mrzim petke, odsad i službeno! Svi bi nešto radili u petak, svi se sjete kako bi baš u petak mogli promjeniti svijet.. E pa ne može tako, odo spavat, probudite me ako uspijete..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@VertigO: Čestitam!
@xlr: daj, pa nije ništa loše u petku..ili ti je neko pokvario raspoloženje...
još uvijek razmišljam koji miš kupiti...
slušam muziku...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ico, pa rekli smo ti koji
iks.. azijatibuahahahahah
luna: ha, ha, ha...
nisam mislio na onakve miševe kakve ste vi tu predlagali...
Da su bar azijati, oni su u +8, slatko spavaju kad dođem na delo.. Mrcvari me neki amer danas! On sad sigurno gleda dnevnik u 19:30![]()
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@Ico: MX Air. Kad je bal, nek je bal![]()
A ono, soma kuna za miš. Za to fakat moraš bit ili parajlija ili pacijent. Doma koristim ThinkPad mouse (250 kuna u diskontu 24) i ful sam zadovoljan s njim
meni taj air ne valja osobno..bzv..ne vrijedi tu lovu..prodao ga u roku tj dana![]()
meni treba neko čudo sa dobrim scrollom, i da mi normalno radi u autoCad-u
da kad skolam da se zumira, a ne da mi lista gore-dolje...
najbolji scroll-mx revolution...![]()
Bookmarks