Ja sad gledam na nokia.com i onaj softwer update checker (ili tak neke) kaže da je posljednji update 102...81???
Majstore, jesi ugasio proces "TSRautostarter.exe" ?
Jesi preimenovao onaj fajl " CardRunner.dll" u "CardRunner.dlo" ?
To napravi i baterija bi trebala zivnut. Ovo za mrezu samo na GSM si pametno napravio.
Ja sam svoju bateriju skinuo sa punjaca u nedjelju u 17.00 h i do sada utorak 14.49 h mi je otisla samo jedna crtica. Mobitel ne gasim preko noci i pricao sam malo vise od 30 min, haknuo ga i instalirao neke programe, i citao malo poruke, i evo za skoro 48 sata otisla samo 1 crtica (da pokucam o drvo).
Ja sam napravio ovo kaj sam ti napisao i od onda je stvar kako sam ti sad rekao, a prije toga je baterija drzala jedva jedan dan.
Probaj to pa javi.
Takodjer, nakon sto sam napravio one dvije svari koje su navedene u prijasnjem postu baterija se preporodila. Znaci treba samo minuta posla i nema vise problema sa bateri.
Pozz!
CardRunnera nemrem nać, a ovaj TSRA... ugasim i poslije mi se čim nekog nazovem opet podigne i neznam kaj da radim s njim. Nemam baš sad vremena ali probat ću ponovno sve formatirat. Probo sam i bez mem. kartice ga koristit i opet je baterija trajala isto, a u zadnje vrijeme mi je najiritantnije to škripanje (da bar za to ima neki sw update).
Napravi ovo.
Spoji mob sa usb kablom na komp i odi
na memorijsku karticu \sys\bin , promjeni CardRunner.dll u CardRunner.dlo ,
resetiraj mob.
TSRA... ti se pali bas zato kaj nisi napravio ovo kaj sam ti sad rekao.
Kad se to napravi, onda se taj proces vise nemoze sam startat.
To bi ti trebalo pomoći, i sredio si stvar
Dođem do kartice, ukucam Nokia Phone Browser\Nokia E66\Memory Card\sys\bin i dobijem jedno veliko ništa.
Ni ja ne mogu naći taj cardruner.dll, niti preko x-plorera, niti preko phone browsera, nema ga ni na jednoj od "particija".
FW je 200.21.118, i upravo je hacknut, btw do sad najjednostavnijom metodom koju sam našao.
dakle da nadzete taj famozni cardruner.dll morate ic postupkom kao sto je opisano u http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=819169&postcount=4
ali u koraku 11) nadzete taj cardrunner i promijenite mu ime...restart moba i to je to...
inace, meni batt jednako dugo traje (dan i pol) i kad mi ne rade sva ova sranja tako da....![]()
Second place is the first loser!!
di se može skinuti taj FW jer na službenim stranicama nema ništa
Evo upravo sam napravio update na novi firmware, prije toga promjenio product code na Balcans, do sutra moram čekati certifikad da mogu potpisati aplikacije za hackiranje moba.
Najjednostavnije metoda je HelloOx. Potražite na dotsisu ili/i Ipmartu.
Update je prošao bezbolno, što se tiče hakiranja, vidjet ćemo sutra kad mi stigne certifikat na mail.
Prije Updatea ne zaboravite napraviti backup svega. (settinzi i sl.) Život će vam biti lakši nakon toga.
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=3&a=13
Nemoj backupirat memory card. Sve osim toga. SVe što si imao na kartici će i ostat nakon novog firmwarea. Ništa se neće izbrisati. Bar meni nije.
znaci mora se promijenit product code za novi fw... :\
a ovom http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=819169&postcount=4 metodom nejde ha?mislim da je to najbze,treba ti 1min da to napravis i nikakvi dodatni certifikati....
nikad ne backupa karticu preko nokia suita jer traje vjecno,bolje mob spojit preko data moda pa onda cijelu karticu skopirat ili jos bolje sam ju stavit u citat! ja ju i izvadim kad radim update FW jer mi ju je jednom bilo sjebalo i moro sam ju formatirat i...veselje uglavnom![]()
Second place is the first loser!!
ZOX, ajd napravi neki review za par dana. Kolko ti se povećalo trajanje baterije, što je dobro a što lošije od prethodne verzije FW. Neda mi se baš mjenjati product code ako je unapređenje u odnosu na prethodni FW zanemarivo.
imam malih problema sa mobom...mislim da cu ga morat slat na servis
jel ga bolje odmah u mobis odnjet, ili da ga u t-centar dam? Oce ga uzet ovi u mobisu s obzirom da mi je na jamstvenom listu pecat t-mobilea?
Budem probao, zasada nisam ništa uočio onako... osim što je moj prethodni firmware bio vodafone brandiran. Što se tiče promjene product codea to je gotovo za manje od 10 sekundi. Pod uvjetom da je instaliran NSS.
Još nisam hakirao svoj mob, danas ce valjda ti certifikati stići na mail pa da potpišem 2 te dvije aplikacije za hakiranje. Treba samo instalirati jednu za drugom i to je to. jednostavnije ne može biti.
preporuka rađe u Mobis, ionako ga T-mobile šalje njima, tako da...
kažeš, pečat je od T-mobila ali na Jamstvenom listu od Mobisa (ili tebi nije?) tako da slobodno možeš u Mobis. A to ti govorim iz prve ruke pošto sam ja također nedavno dao svoju Nokiju u Mobisu, ionako nije kupljena kod njih, nego u jednom drugom dučanu.
Moja iskustva vezana uz trajanje baterije:
Prvih nekoliko tjedana nakon kupnje baterija mi je trajala dan i pol. Zatim sam promijenio SIM karticu (imao sam staru), ali promjene u trajanju nije bilo, barem ne da bih primijetio. Prošli tjedan sam preimenovao CardRunner.dll i baterija se preporodila: mobitel sam skinuo s punjača jučer u 7 ujutro i sad mi je na 71%.
Nego, imam nekoliko pitanja...
1. Prije sam imao Nokiu 6233 i čudi me da E66 nema opciju slanja SMS poruke Recently used kontaktima kod pisanja poruke.
2. Tipkovnica oko home tipke ima lufta pa kad ih stiscem kao da imam dvije razine pritiska. jel to u Mobisu priznaju pod garancijom? I da li uopće popravljaju slučajeve kad se mobitel rasklima?
3. Zvuk prilikom razgovora mi se čini lošijim nego na 6233, nekako je mutniji i ponekad zuji. Ne vjerujem da je to normalno pa me zanimaju vaša iskustva...
pozdrav,
imam taj mobitel punih 24 sata.
Pitanje, ako u postavkama->pozicioniranje-> ugasim sve kvačice OSIM one ispred Integrirani gps, oće mi trošit novce na navigaciji??
Bookmarks