imam malih problema sa mobom...mislim da cu ga morat slat na servis
jel ga bolje odmah u mobis odnjet, ili da ga u t-centar dam? Oce ga uzet ovi u mobisu s obzirom da mi je na jamstvenom listu pecat t-mobilea?
imam malih problema sa mobom...mislim da cu ga morat slat na servis
jel ga bolje odmah u mobis odnjet, ili da ga u t-centar dam? Oce ga uzet ovi u mobisu s obzirom da mi je na jamstvenom listu pecat t-mobilea?
preporuka rađe u Mobis, ionako ga T-mobile šalje njima, tako da...
kažeš, pečat je od T-mobila ali na Jamstvenom listu od Mobisa (ili tebi nije?) tako da slobodno možeš u Mobis. A to ti govorim iz prve ruke pošto sam ja također nedavno dao svoju Nokiju u Mobisu, ionako nije kupljena kod njih, nego u jednom drugom dučanu.
kad hoću otvorit preglednik prek wlana tijekom povezivanja mi piše da wlan mreža nije pronađena a signal je 100% ???
Evo posto prvi put koristim symbian (konkretno Nokia E66) samo par pitanja. Da li je moguce poslati nekom direktno sa telefona neku temu, program ili igru koji su vec instalirani na tel-u (ne mislim fabricki instalirani nego skinuti sa neta i instalirani)
Thanks!!!
(preko bluetooth-a naravno)
Prebacio sam preko USB-a igre za mob na memorijsku karticu i kada ih želim poslati kaže da je fajl zaštičen.
Igre su u normalnom .jar formatu,nisu instalirane nego su gore kao svaka druga datoteka.
Nemogu ih poslati.
A kada promijenim ekstenziju iz .jar-a u bilo koju drugu ide slanje sam kod nekih telefona onda nemogu vratiti eksenziju pa ispada kao da šaljem nekorisnu datoteku.
Ima netko kakav savijet.??
Bookmarks