Isprobano, poslao MMS i uzelo mi samo 47lp!
0vo je bitno5. Promociju „MMS po cijeni SMS-a" korisnici ne trebaju posebno aktivirati, već se primjenjuje na MMS poruke svih Vipnetovih korisnika u promotivnom periodu.
Promocija za vrijeme karnevala - MMS po cijeni SMS-a do 28.2.2009. Osobno jos nisam isprobao...
Vise informacija:1. Promocija MMS po cijeni SMS-a dostupna je svim postojećim i novim Vip korisnicima koji zadovoljavaju Opće uvjete poslovanja VIPnet d.o.o. i Uvjete korištenja MMS usluge.
2. Promotivne cijene MMS poruka vrijede za sve MMS-ove poslane iz Vipnet mreže prema bilo kojoj mreži u Hrvatskoj osim poruka prema premium brojevima koje se i u promotivnom razdoblju naplaćuju po redovnoj cijeni.
3. MMS poruke prema broju 7700 su besplatne prema uvjetima korištenja MMS usluge, te će tako biti i u promotivnom razdoblju.
4. Cijena MMS poruke u promotivnom razdoblju naplaćuje se ovisno o tarifnom modelu korisnika:
- Vipme korisnici - za sve Vipme korisnike cijena MMS poruke je ista kao i cijena SMS poruke u modelu „Tarifa za dvoje" i iznosi 0,47 (PDV uključen)
- Vip pretplatnici - cijena MMS poruke ovisi o tarifnom modelu pretplatnika i jednaka je cijeni SMS poruke u tarifnom modelu korisnika.
5. Promociju „MMS po cijeni SMS-a" korisnici ne trebaju posebno aktivirati, već se primjenjuje na MMS poruke svih Vipnetovih korisnika u promotivnom periodu.
6. Promotivna cijena MMS poruka vrijedi u razdoblju od 1.2.2009. do 28.2.2009. godine.
7. Vipnet zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja promocije "MMS po cijeni SMS-a"
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=14065517&idnews=664937
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Isprobano, poslao MMS i uzelo mi samo 47lp!
0vo je bitno5. Promociju „MMS po cijeni SMS-a" korisnici ne trebaju posebno aktivirati, već se primjenjuje na MMS poruke svih Vipnetovih korisnika u promotivnom periodu.
....
ovo je odlično, samo kaj toliko rijetko šaljem MMS da i sad kad su po cijeni sms-a neznam kaj bi nekom slao.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
heh ja znam...no nisam u CRO...no da se vratim na temu...po meni je odlicna stvar tako nesto...svaka cast VIP mrezi...steta samo sto se i susjedi ne ogledaju na njih
###1410989180026
tek kad vidite koliko su vam povoljni mms-i, shvatite koliko su vam skupi sms-i![]()
A ovo bi pomoglo i onima koji vole slati dugacke sms-ove jer s mms-om mozes poslati i samo tekst i to puuuuno vise nego u sms-u![]()
Ogranicenje je 350 kB, sto ti je dovolno da napises seminarski rad (naravno bez slika)...Po mojoj slobodnoj procjeni to je 358.400 znakova...
Vise info o MMS-u na VIP-u.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
...sad pitanje je koliko podržava vaš mobilni uređaj jer ćete se nemalo iznenaditi kada večini odreže poruku nakon 1000 znakova u kontinuitetu...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
To je sa razlogom ograniceno... Probajte baratati na kompu sa 358.400 znakova (txt file od 350 kB). Osjetit ce te da mu ipak treba nesto vremena da to pohvata (mislim, nece vam se srusiti sistem, ali ce malo razmisljati).
Vecina mobitela ima ogranicenje na 100 kB MMS, pa tako treba i na to paziti. Tj. mozda ja mogu napisati MMS koji je veci od 100 kB, ali onaj kome saljem mora moci primiti taj MMS, zato bi preporucio do 100 kB...
Isprobao sam na T303 - 1000 znakova je maksimum + dodavanje slika, zvuka, videa...
Na P990 - Dosao sam do 3000+ i onda mi je javio da vise nema radne memorije (imao sam pokrenute jos neke aplikacije) + naravno dodavanje slika, videa...
Philip B. Crosby
A druga stvar..ja vise ni neznam ciji mobitel moze primati mms,znam ljude koji imaju mob da moze primati mms ali oni nemaju pojma o tome...ne koriste svi sve mogusnocti ..
Ipak svaka cast vipu za pokusaj omasovljanja mmsa...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
...ali i to je pucanj u prazno - MMS je najavljivan kao killer app koja će biti bolja od SMS-a i u pravilu operaterima više zadaje poteškoća nego zarade - već je bilo hrpu akcija oko reklamiranja MMS-a ali je odziv uvijek bio mlak...
@dmi: Naravno kad je MMS uvijek bio preskup... A i nakon ove kratke akcije ce opet biti preskup i niko ga nece koristiti... Umjesto da spuste cijenu sto bi mozda potaknulo korisnike da ga koriste...
Philip B. Crosby
...nije samo to - stvar je i u tome da ipak za slanje MMS-a moraš biti pomalo educiran dok SMS skužiš vrlo brzo i na svim mobovima je ista logika dok je sučelje za MMS na svakom mobu drugačije (mislim na marku moba)...
Druga stvar je i brzina prijenosa te sigurnost istog (ovdje mislim na to da za SMS "znaš" da će biti isporučen dok kod MMS-a nikad ne znaš)...
Treća stvar je opet djelomično ne slanje MMS poruka na druge mreže - u biti problem je u tome da se u pravilu ne mogu dogovoriti oko cijena a nije stvar tehničke prirode kako to nama predstavljaju...
što se tiče ograničenja mms poruke na LG KF310 je to 300kb, na N93 i na P1i ne piše tj. ja sam stavio u opcijama na neograničeno al akd pređem 500kn počne me upozoravat da primatelj možda neće moć otvorit poruku.
slažem se da je cijena mms uvijek bila nepristupačna i zato mms nije oživio baš. ja osobno znam možda 3 ljudi koji intenzivno šalju mms poruke dok ostali kad im dođe mms neznaju ga ni pročitat.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Bookmarks