Nista sto malo pudera ne moze rijesiti.
Sta bilo, provjeravao si koliko si tvrdoglav?![]()
jutro...
ošišao se, osjećam se preporođeno...
samo, šišanje je otkrilo jednu čvrgu od jučer...
baš iznad čela...
sad hodam po gradu sa crvenom mrljom na glavi...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Nista sto malo pudera ne moze rijesiti.
Sta bilo, provjeravao si koliko si tvrdoglav?![]()
listam mobil mediu 108
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
chillam malo, gledam na netu di ima tenisica koje bi si mogao piknuti, ali zasada ništa...
zašto dućani nemaju prave online kataloge...
sutra valjda u potragu po gradu...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Doso s treninga i otusirao se. Sav sam nikakav,slomljen,neupotrebljiv...![]()
jel itko probo kihnut otvorenih ociju?? ja sam bolestan i sada to pokusava xD
Gotovo nemoguće, no ako uspiješ - više nikad ne budeš istijel itko probo kihnut otvorenih ociju?? ja sam bolestan i sada to pokusava xD![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Došao iz škole.
Čak sam 14 od 30-40 na Engleskom
50 bodova, a prvi je imao 67
Ali dobro- važno je sudjelovati.
Mario- si ti prošao?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Instaliral Google Earth- ovaj novi s oceanima i tim shitom.. Ništ posebno po meni .
Počelo me zanimat pitanje koliku bi minimalnu konfiguraciju moral imat da uživo mogu gledat kak prolaze ljudi, auti i sl. (totalno SF , al kad je dosadno)![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
georgy, čestitam.... ideš dalje iz engleskog...
DOKAZ
Netko mi u firmi popalio kolegin mob iz jakne... Jbm im majku, ljut sam ko pas
Zasto si TI ljut ako su NJEMU popalili?
Mislim, nije da nema razloga, ali on bi trebao biti vise ljut...![]()
Da,ali njegov bi mogao biti sljedeći i uopće nije ugodno raditi pokraj lopova
A i to sto kazes...
Ma trebao sam ga dekodirati pa je bio u mojoj jakni. Sad mi je to prilično neugodna situacija, jer bi netko kolegi trebao nadomiriti isti, a ja ne mogu pokazati prstom u nekoga. Smiješno je što me prvi dan u firmi šef upozorio na takve stvari, a ja sam se s vremenom malo opustio![]()
došao s posla...
još jedna ugodna večer...
ujutro oko 10 opet na job...
*ebiga, sto se mora nije teško...
noć![]()
Balkanac, daj nam brojeve mobitela sumnjivaca pa ćemo ih zvati kao jel prodaju neki mobitel
Jutro![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks