dali radi ovaj hack za nokiu n82 sa onim frimware v30... ?vidim ljudima se pojavljuju neke extra particije jel to se uvik svakom dogodi ili samo nekima hvala na odgovoru![]()
isti taj postupak ti je opisan i u sticky temi:
[Tutorial] Hakiranje softvera i certificiranje nepotpisanih aplikacija
zadnja dva posta
i tamo ti piše da isprobano radi na 6220cl i N82 (oba se nisu dala hakirati)
pa probaj...
Zadnji uredio HCSC : 01-02-2009 u 14:15 Razlog: obrisan višak, zbog preseljenja teme
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
dali radi ovaj hack za nokiu n82 sa onim frimware v30... ?vidim ljudima se pojavljuju neke extra particije jel to se uvik svakom dogodi ili samo nekima hvala na odgovoru![]()
Evo i novi način hakiranja, ali je jedini problem što se ove dvije aplikacije moraju potpisat da bi se mogle instalirat na nehackirane aparate, kada se pokrenu, odrade sve ono što se inače treba ručno napravit, odnosno ono što je opisanu u nastavku, na mom E66 radi savršeno
sadržaj je preuzet sa ipmart foruma
Thnxxxx to BUGB
HelloOX is a program by me to hack easier!
only 2 steps for all S60 3rd,fp1,fp2 phone:
1. Sign and Install MapDrives.Unsigned.sis (there are no icon after install, it is normal)
2. Sign and Install then run HelloOX.Unsigned.sis
HelloOX does all the rest for you!
Enjoy it!
What HelloOX did?
FP1:
1. Unpack exe files to E:\hack\sys\bin\
2. Run MapDrives (HelloOX) then uninstall it
3. Install ROMPatcher
4. Apply open4all patch
5. Move installserver.exe to C:\sys\bin\
6. Install rootCerts (optional)
7. Remove unneeded E:\hack folder
8. Done!
FP2:
1. Unpack exe files to E:\hack\sys\bin\
2. Run MapDrives (HelloOX) then uninstall it
3. Install rootCerts
4. Install ROMPatcher
4. Apply open4all patch
6. Remove unneeded E:\hack folder
7. Done!
notes:
FP2 doesn't have a working installserver yet, HelloOX would install leftup+BiNPDA+OPDA rootCerts,
leftup cert&key included in this package for you to install anything you want!
All credits goes to:
FCA00000
leftup
Zorn
DeltaFoX
wadowice
@ndy
GANG's brothers
and Thanks to all people who made this happen!
I hack 5320xm v4.13 by HelloOX Mathod..
Now I Can install any File Using Leftup_CertKey..
MediaFire Link:Code:http://www.mediafire.com/download.php?dh2y4ojzzwr
Nije isti - ovo automatski obavlja sav posao za tebe...trebaš samo ta dva programa instalirati and that's it. To naravno ne uključuje rompatcher i open4all patch...i dakako nema installservera za FP2
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
imam n82 sa V30 i nikako ne mogu instalirati mondo kaze mi "aplikaciji nije dodijeljen potreban pristup"
molim pomoc
da li zna ko zasto ne mogu potpisati rock and scroll po postupku iz prvog posta kojeg je napisao ico u temi "kako potpisati aplikaciju". druge san programe uspija potpisat.
Imam Nokiu E71 sa verzijom softwera 110.07.127. Probao sam ga hacknut pomoću metode iz posta 4 u ovoj temi http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=56431, ali zapnem već na početku, mob mi ne želi otvoriti y-browser, znači klknem na otvaranj ali ništa se ne događa. kako to rješiti? Možda neka druga metoda za hack? Preporučite mi nešto, potpuno sam novi u ovome.
ako hack ne radi, nikom ništa (mislim na mobitel), izbrišeš sve što si upotrebljavao za hack. Možeš si pustiti jedino x-plore/y-browser.
vezano za potpisivanje, čitaj ovo: [Tutorial] - kako potpisati aplikaciju
ako si instalirao x-plore, onda si pogledaj postavke x-plore-a, možda zato ne vidiš sys folder (u sticky temi, hakiranje, zadnji post, napomena, tamo ti piše šta trebaš uključiti)
I ja imam e 71 verzija 110.07.127 i vec 3 dana do 4 ujutro pokusavam na sve moguce nacine hakirati mob i neuspijevam,isto tako ne mogu napraviti bin folder u Sys folderu,tu sam stao i ne mogu dalje,ne znam sta da radim vise.....((
E da,u x-ploreru sam u postavkama stavio da mi se vide svi fajlovi i folderi...ali ja taj bin ne mogu otvoriti niti napraviti..
Zadnji uredio Ico : 04-02-2009 u 18:02 Razlog: spojeni postovi. postoji tipka EDIT
Po kojem postupku radite? Probajte sa postom br.5.... ....ili se neda ili ne radite dobro.
Ako radite po postu br.4 pazite da nije FP2 mobitel ili FP1 sa najnovijom verzijom SW-a i obratite pozornost na odabir Hacks 9.1 ili 9.2 (ovisno o uređaju).
A stvarno vam je teško ponekad pročitati sticky teme!
Tema:
post: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=839961&postcount=5
i dodatak na to je post http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=840508&postcount=6
samo trebate potpisati jednu aplikaciju, što piše u gore navedenom postu.
a postoji i sticky tema o potpisivanju aplikacija, pa si i to pogledajte.
isprobano radi na 6220cl, soft 03
a isto tako bi trebalo raditi i na E71
pa ispobajte i javite dal vam radi..
evo,procitao sam kompletan hack upute i na mom e71 kada hocu instalirati ( sa mobitela -kako pise ) bilo koju od ponudjenih apk trk aplikacija kao prvi korak-kaze mi INSTALACIJA NIJE MOGUCA KOMPONENTA JE VEC UGRADJENA ili NEMATE POTREBAN PRISTUP PROGRAMU..
e 71 verzija 110.07.127...
napravio sam sve tocno kako pise na
izgleda da uopce ne mogu instalirati niti jednu verziju TRK aplikacije ...
EDIT: E da izgleda da Dotsis-a opet nema..bas kada sam zatrazio da mi tamo naprave certifikat..bah bas nemam srece..
nekada sam si sam na signed.com-u radio certifiate za n93 i n73..nista vise nije kao prije..bahh
Jel mozda netko ima kakvu ideju?
npr kod;" Nove metode hakovanja novih firmwarea" kaze
pod korak broj-
1. Instalirajte aplikaciju MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned.sis (potrebno je prvo potpisati)
Ja stvarno ne znam gdje bi ja mogao potpisati mapDrives??
Probao sam sa svim kineskim stranicama gdje se online potpisuju aplikacije i nista..
Zadnja mi je nada da dobijem cert. bila na http://cer.s603rd.cn/
gdje sam upisao svoj imei i gle nakon jedan dan sam skinuo cert. koji uopce nije moj..
moj je : 3529*******0704 a ja sam skinuo 2009******5335
Vise mi nista nije jasno...
Zalim dan kad sam radio update na svom e71 misleci da cu se rijesiti bugova..(
Zadnji uredio smoki2 : 04-02-2009 u 23:53
Sve napravim do djela kad treba instalirad Modo i onda dobim poruku"pristup traženom programu je odbijen" i nema rješenja.
Probo sam tri puta isponova i uvjek isto.
U čemu je kvaka ak neko zna?
Zadnji uredio Ico : 05-02-2009 u 21:15 Razlog: maknut dio koji piše u tutorialu. nema potrebe za njim
Bookmarks