Danas prilikom poziva čujem se duplo i cijelo i svako 2 sekunde zvučni signal. ima li još netko takve smetnje? (Poziv je bio između 2 TELE2 broja!)
Danas prilikom poziva čujem se duplo i cijelo i svako 2 sekunde zvučni signal. ima li još netko takve smetnje? (Poziv je bio između 2 TELE2 broja!)
Pretplatnik sam od prvog dana rada Tele2 u HR.
Krajem 12.2008. zatrazio sam prelazak sa pretplate na BlaBla jer nisam pod ugovorom vec 6 mjeseci.
Trazili su zahtjev i presliku osobne sto sam im i dostavio i receno je da ce kroz nekoliko dana stici nova SIM kartica i da cu biti prebacen.
Polovicom 01.2009. sam zvao sluzbu za korisnike i upitao u cemu je problem i zasto jos nista nije stiglo, rekli su da imaju nekih poteskoca pa ce uskoro to rijesiti.
Danas je 02.02.2009. i nakon par mailova i poziva jos nisu sigurni u cemu je poteskoca i razlog ne rijesavanja problema !
Da sam htio preci na pretplatu vjerojatno (sigurno) bi rijesili odmah.
Eto tek toliko da iznesem svoj slucaj.
Pozdrav![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Zaprijeti da ćeš odustati od zahtjeva i da prelaziš konkureciji!
A šta da vam ja kažem o tele-2.Pošto sam poslovno vezan uz Njemačku tamo boravim najmanje tri tjedna u mjesecu.12.01 mi dođe obavjest da nisam podmirio račun za 12 mj.,koji je NARAVNO plačen 19.12.Naravno nisam obračao pažnju na to jer mislim si možda radi praznika nisu uspjeli proknjižit.Ali ipak,14.01 mi dođe obavjest da nisam uplatio račun i da mi uskračuju usluge...mislim si ja WTF
.Naravno zovem ja službu za korisnike sa Njemačkog broja i objašnjavam im da je račun plačen.sada oni mene traže da ja njima dostavim odrezak uplate???.....hmmm da naravno gospodo evo me odmah ..mislim si ja...samo da sjednem u auto i da napravim 800 km....kreteni.
Napisao sam pismenu pritužbu SZK-e,i naravno kaže da če riješiti žalbu za 48 sati..i tako nakon 5 DANA,stiže mi mail da oni ne mogu ništa napraviti u pogledu toga.Pošto mi je fon full potreban sjeo ja na avion uzeo najskuplju kartu,uzeo račune za sve troškove(za svaki slučaj),pojavio se u prvoj poslovnici tele-2,sa odreskom od plačenog računa...frajer pogleda nešto utipka i kaže..eto to je to sad vam treba raditi.hmmPitam ja njega zašto im tako puno treba..kaže on da je to do banke u kojoj je uplačeno a ne do njih.Da vrag ne bi odnio šalu imao sam još dvije slične opomene radi neplačenog računa iz FINE i ii HP-a,na oba stoji da je uplačeno 14 u mjesecu,a oni nisu proknjižili do drugog mjeseca 10-og...Tako da nije samo do jedne banke,jer se vidi da ju uplačivano u raznim poslovnicama.Mislim si ja OK pošto imam odvjetnika kojeg stalno plačam a niš ne radi,dao sam mu zadatak da ih tuži udruzi za potrošače ,ne znam ni ja na koji sve sud ne,jer mi nije žao novca radi tih pacjeneta,koji zakidaju ljude gdje god stignu.Naravno za desetak dana čete o tome čitati u jutarnjem pošto imam kolegu koji radi u uredništvu a i sam ima takvih problema..E da trebam li reči da sam danas prešao na VIP
.,Ajme šta sam sve gore nabaljezgao ali to je samo zato jer sam ljut kaooo..ufff
![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
@ledeni
Ne zelim braniti Tele2 ali zar ti ne bi bilo jednostavnije da si napravio trajni nalog:
"Tele2 pretplatnici mjesečne Tele2 račune mogu plaćati trajnim nalogom putem Diners Club i American Express kreditne kartice. "
nego sve ovo pobrojano. :-)
I feel the need -the need for speed!!!!!
Meni tata prilikom prebacivanja napravio trajni nalog, i kupio još i mobitel po cijeni za trajni nalog.
Stiže mu neki dan SMS da ima dugovanje, i da ga mora podmiriti do neznam kojeg datuma. Zvao je SZK u kojoj su mu rekli da trajni nalog nije napravljen.
wtf ??
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Da, ... Baš budale.
Sad mi govori da je danas bio u trgovini id T2 partnera, i da mu nisu mogli napraviti trajni nalog, jer ima dugovanje. Iz trgovine su tada zvali u T2, i rekli da je dugovanje plaćeno, te su mu poslije ipak dozvolili da napravi trajni nalog.
Dugovanje je platio prošli tjedan preko netbankinga, i isti dan faksirao kopiju uplatnice. Dakle, to još nisu budale proknjižile (uplate do 14 sati stižu na račun primatelja drugi dan).
I onda, unatoč svemu, i nakon svega, dobio je SMS da će ga valjda sutra isključiti zbog dugovanja![]()
tako je i sa mnom bilo na vipu...banka je odbila trajni nalog...
tako da je moguce i da banka di ti stari ima racun da je odbila trajni nalog ili nesto, i da zato nije proslo...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
[QUOTE=posjedon1;539968]pokušaj se prtebaciti na ručno odabranu mrežu TELE2 problem se pojavljuje kod pojedinih uređaja,naručito Motorola
Koristim motorolu slvr 7 i na njoj tele 2, nikada do sada nisam imao nikakvih problema, dakle od nadoplaćivanja bona do toga da na *130# nemogu vidjeti stanje racuna....
Pretpostavljam da je odgovor NE, ali da svejedno priupitam, ...
Da li je moguće prebaciti iznos sa računa, na neki drugi račun, odnosno sa jednog broja na drugi (prepaid)?
Prešao bi na pretplatu, a imam tu još na računu love za dobrih 1,5-3 mjeseca
tnx
Nekom logikom, novce nije moguće prebacivati. Ipak si ih platio jednom operateru i ne bi ih sad mogao koristiti kod drugog.
onda ne znam...makar, ni moja mama nije na crnoj listi a ipak su odbili moj trajni nalog na njen racun
mamin je trajni nalog prosao kad je uzimala pretplatu, za moju pretplatu nije...banka je odbila...
ali dobro, to je ionako kod VIPa...samo sam htjela rec da postji mogucnost da i banka odbije, ali mislim da se to vidi na izvjescu iz banke...
iako, primjetih da su u t2 malo traljavi sto se tice proknjizavanja racuna i inih stvari, tako da...smola
jedino ostaje biti uporan i celicnih zivaca...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Evo koristim Tele-2 već skoro 6 mjeseci i nisam skužio nikakvu manu sve ok a jeftini su da ni ne pričam
Sony Ericsson je zakon-|-NOKIA smrdi
Sad sam se dao u neke financijske izračune i shvatio sam da me najviše živcira uspostava poziva od 0,25 kn. Računajući da imam prosječno 15 poziva dnevno, ispada da je to mjesečno skoro 120 kn samo za uspostavu.
Druga stvar su ove nove tarife. Pa mislim stvarno, šta je zaista potrebno svakih par mjeseci davati neke nove tarife, koje usto budi rečeno po meni i nisu nešto. Bolje su bile one zero tarife.
Taman sam mislio knock out baciti na pretplatu; a uzeti si na bonove još jedan broj sa zero in tarifom, bez potrebe mjesečnog nadoplaćivanja bonom, oni to ukinu.
...
istina, nije ta uspostava zaludu izmisljena, bas sam gledao racun od proslog mjeseca, i imam 115 poziva prema t-mobile, oko 80 na tele2, i oko 40 na vip, i ispada da mi je 30% računa samo od uspostave poziva.
Tarifica i Tomato obračunavaju 25 lipa + prva minuta pa iako na prvi pogled izgledaju kao jeftine, zapravo su dosta skuplje.
Sjeća li se tko dobre stare kikiriki tarife, tamo nije bilo uspostave, zovneš frenda na kavu i izađe te poziv 8 lipa![]()
Bookmarks