Jel mozes pliz ako odprilike znas di je to na forumu da sam stavis link, i da, za ragistraciju na symbian za potpisivanje aplikacija koja mail adresa tamo radi uviejk mi pise da s tiom domenom nece
Jel mozes pliz ako odprilike znas di je to na forumu da sam stavis link, i da, za ragistraciju na symbian za potpisivanje aplikacija koja mail adresa tamo radi uviejk mi pise da s tiom domenom nece
Za flashanje nokia koristi se cracked phoenix ,no bez problema od mobitela možeš napraviti ciglu i izgubiti garanciju.
a možeš malo i sam pogledati po forumu!
Phoenix Service Software - instalacija i korištenje
i ubuduće malo pažljivije čitaj sve što piše.
ako hoćeš certifikat, onda slijedi slijedeći post:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=762841&postcount=2
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
fala budem probao, a jel zna netko mozda kolko odprilike kosta downgrade ako ne bi ja znao sam
Jel radi na na onim FP2 mobitelima?? N96 i tim??
Ako imaš N96 probaj pa javi, mada mislim da bi trebalo da radi jer i 6220 ima fp2.
Hat jesi uspio kaj napravit?? Kaj kad se hackira na taj nacin, ne trebaju se signat aplikacije, kaj ne??
EDIT:
Hvala popac na slici
Napravio sam neku glupost. Sve do onog dijela br.6 kada trebam obrisat MapDrives i instalirat ono 2 MapDrive_H.sys kaze da je datoteka ostecena. To se naime dogadja kod svake aplikacije koju pokusam instalirat. Jel moze kakva pomoc??
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 28-01-2009 u 00:06
To je neki virus
NE POKUSAVAJTE TO!!!
NECETE MOC INSTALIRAT NISTA A NITI BRISAT!!!
IMAM 3 ANTIVIRUSNA PROGRAMA NA MOBU I SVI GOVORE DA JE VIRUS!!!!!!!!!
napravio sve kako piše i ne radi...osim šta mi je sada mob usporen ko neznam šta ovo mi ne rad ^^
EDIT:lijepo...dakle makec...sad *#7370# i formatiranje mass-a,uz to dobio sam upravo 9347387423784 particija
★★★★★
Kakav bre virus... Potrebno je da se sertifikuje aplikacija...
pbreaker,jesi li uspeo da instaliraš Modo?? Preko njega ubaci fajl installserver.exe u C/sys/bin.
Jao popac86 kada te uhvatim u ruke...ne radi ni meni, spor mi je mob ko *****, i napravio mi je pun k... onih virtualnih drivera. Sada nemam samo ono D, F, E, Z nego imam A,B,C,D,E,F,G,V,U,
EDIT:
Ma certificirat cu ti ja nas koga...
Potrerbno je da restartujes telefon da se izgube te particije pa onda probaj ono sto sam rekao pbreaker-u.
Ugasio sam i ponovo upalio sve kako je pisalo!!!
Ali sada nemam 3 drivera, nego 85
na N82 radi...
vidi se C:\Sys\bin folder pomoću Modo programa...
možda ovaj postupak ne radi na N96
@makec: smiri se malo... nema prijetnji!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Probao sam po uputama Ice:
"Ova metoda isprobano i sigurno radi na Nokia mobitelima, isprobano na modelima:
6650 fold, N95 8GB*, N82*, N93, N73, N80, E66**
* - postupak NE radi sa najnovijom verzijom softa, v30
** - verzija softa 102.07.81"
Imam E66 s verzijom 102.07.81 i poslije toga dobivam za sve programe napomenu: "Datoteka oštećena" i prekine se instalacija. Da li netko zna o čemu se radi?
Sve je ok! Bila je kriva verzija programa installserver, budući da imam OS 9.2.
Koji verzija nokia maps je zadnja cracked. Ima li neki bolji program za GPS navigaciju?
Vauuuu, meni proradilo. Mogu sa Modoom kopirati fileove. Koristio sam Installserver (za 9.2) iz Hellocarbide FIX-a.
Zadnji uredio T-Maca : 30-01-2009 u 02:42
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
I to nije sve...naletio sam i na Open4All patch i uredno radi kopiranje u C:/Sys/Bin i druge foldere sa X-ploreom. Weeeee![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
evo sad na dotsis citam da postoji neki nacin za hakirat e71 fw 200. volio bi probat na e66, ali ako ne radi nemogu natrag na 102.
neznam ako se smiju postat linkovi na dotsis...http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...d.php?t=141169 pa ako nesmije nek mod izbrise
neko probao? ili je voljan riskirat za ekipu?![]()
Bookmarks