Znaci problem je kad slikam s kamerom svi tamniji objekti ili crni imaju nijansu zelenkaste boje na slici sto je jako iritantno i kad je suncano vani isto, pa sad da li je to takv kamera jadna il je to greska
Evo, stari dobio jeftino na poslu nokiju E51.
I sve divno krasno- do kad nisam upalio kameru.
Da ne bi bilo zabune- ovo je E51 sa kamerom
Ja odem na fotoaparat i pojavi se gore natpis (i ikona) fotoaparat, pozadina mi je ona iz teme i dolje mi je crveni pravokutnik sa strelicama sa svake strane- ali se slika ne vidi.
Kada stisnem ulijevo ili udesno dobijem 4 ikone s postavkama snimanja.
A nekad mi se samo pozadina teme vidi.
Nakon pokušavanja ulaska u fotoaparat- cijeli mobitel počne štekati....
Update softa nije pomogao. Niti ikakvo namještanje postavki kamere.
Jel to neki poznati bug kod E51 ili da nosim na servis (na garanciji piše da je kupljen 01.12.2008)?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Znaci problem je kad slikam s kamerom svi tamniji objekti ili crni imaju nijansu zelenkaste boje na slici sto je jako iritantno i kad je suncano vani isto, pa sad da li je to takv kamera jadna il je to greska
zar nitko nema taj problem, i btw zasto je moderator prebacio moju temu ovdje, jer ova je tema da kamera ne radi a ne da ne valja slika
ja sam ti prebacio temu iz razloga pošto si ti svoju oslovio sa [E51] kamera problem što baš i nije neki naslov (ovo kamera problem) ali dobro, da je ne obrišem, rekoh da je spojim sa jednom već postojećom također vezano za isti model i pitanje kamere.
A što se tiče tvog problema neznam sad konkretno za E51 ali znam da neke Nokijine kamere daju zelenkastu sliku, pogotovo po rubovima, nebitno o vanjskim uvjetima. Konkretno znam da se to i meni dešavalo na starij Nokiji 6280.
Stoga smatram da je to ipak mana pojedinih Nokijinih kamera, sad dal je to problem hardwarske prirode ili softwarske, e to neznam.
evo i meni je tako malo zelenkasto,tako da će to biti do kamere ipak....ali meni to ne smete previše,budući da ne slikam baš...
Vjerojatno je otišao modul kamere (udarac, možda znoj, voda, vrijeme, nepažnja...).
Pogledaj koliko u Mobisu dođe izmjena cjelokupnog modula jer bi vrlo lako moglo biti da je skuplja od same E51.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Evo našao sam kao riješenje za kameru na stranom forumu pa kad bi mi mogao malo razjasnit postupak:
http://img30.imageshack.us/img30/9378/camerawa.jpg
http://translate.google.hr/translate.../t-939489.html
Bookmarks