Zna li netko postoji li na n73 nešto tipa bestpic (kao na nekim SE)?
Inače, to je slikanje 5-6 slika u sekundi da bi se kasnije odabrala ona najbolja- na kojoj nema trešnje i toga.
eto da i ja dođem;-) na ovu temu:-)
Kupio n73.... instaliro gore hrpetinu programa:-)
e sad... vidio jednom u jednom MOBILE shopu da na polovnoj n73 ima u stanju čekanja(TAM di piše nema kalendarskih zapisa za danas:-)) novu poruku:-)
znači čim mu dođe nova poruka tamo mu se javi.... to dosta zgodno pa ako neko zna supač, ako ne nema veze:-)
btw složil sam N-GAGE:-) radi jbt:-) igre su njami njami:-):-)lol
Ja... Prvi put mi nije radilo.... isto tak.... isključil se... uključil se.... ja sam sve nanovo instaliral i nema problema:-)
Zadnji uredio Ico : 07-11-2008 u 12:00 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka EDIT
Zna li netko postoji li na n73 nešto tipa bestpic (kao na nekim SE)?
Inače, to je slikanje 5-6 slika u sekundi da bi se kasnije odabrala ona najbolja- na kojoj nema trešnje i toga.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Znači imam sljedeću pojavu: na mobitel sam instalirao jednu temu instalacija prošla i pokrenem/učitam temu i mob. zablokirao. Ništa ne mogu, izvadim bateriju, nazad je umetnem i upalim mob. i imam što vidjeti, ne podiže se OS samo početni Nokia logo i na tome stane, odnosno sad imam samo bijele ekran i ne mrda dalje.
Koliko god da vadim i stavljam bateriju uvijek isto, PC preko kabela i Nokia PC Suite-a ga ne prepozna. Ima netko riješenje za moguči popravak. Našao ovu solucije na forumu ali meni ne pomaže/ ne ide:"zelena+olovka+*+paljenje
HC4L
Odnesi ga unlockeru da mu ubaci soft,100% je do toga..
jup..... riješio stvar. Na način:
izvadio bateriju, pričekao cca. 5min - umetnuo bateriju - zatim istodobno stisnuo i držao prvo tipku tri (3) zatim * te naposljetku zelena slušalica (tipka tri + * + zelena slušalica) - svo troje se drži istodobno te zatim upalio/stisnuo tipku ON/OFF - i dalje držiš te tri tipke sve dok se ne pojavi logo Nokia te bi te za koji trenutak uređaj trebao pitati da uneseš datum, vrijeme (ubiti SVE). Jer ti se dešava ista situacija koda si napravio hard reset uređaja. Ali nema veze glavnio da mi sada radi, da ga ne moram na servis nositi. Uz malu napomenu ako niste uspijeli probajte još jednom vjerojatno ste prerano pustili koji od tipki.
...i sad mi ništa drugo ne preostaje nego sve nanovo slagati, ako ne nađem buck-up file koji sam nedavno radio.
Zadnji uredio HCSC : 18-12-2008 u 23:35
HC4L
Ne znam jel bilo već- ali i ako je možda se sada nešto promijenilo...
Da li mogu ugasiti LED- icu kada snimam?
Kako?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Koliko vama prosječno drži baterija? Meni 2 dana. S tim da stalno neš prčkam...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
u prosjeku 3 dana, stime ako ide mp3 više sati dnevno onda tako ode i baterija u jedan dan.
Evo mislio sam kupiti novu memorijsku karticu za N73, pošto u svome imam 1 GB, i to MicroSD sa adapterom (a u ovaj mob ide MiniSD). Jučer bio buraz u Feniksu, htio kupiti ovu memorijsku i kažu da nemaju. A ima zelena kvačica ispod cijene. Po meni, TakeMS i nije baš neka marka, mom burazu na N70 je crkavala često. Imo sam na K530 M2 SanDisk, i mogu reć da sam prezadovoljan, nikad mi nije crkla.
Koja je razlika između ove ULTRA i ove "obične" MiniSD kartice?? Ova "obična" je puno skuplja.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Osim što one skuplje ima samo u Splitu i crna je- drugačiji je oblik.
Pa pretpostavljam da su se zeznuli u opisu.
Često im je na tim stranicama neka greška.
Ja sam par puta naišao na neku stvar, a na slici je neka skuplja (ne znam jel namjerno ili sličajno).
Ja sam si kupio takeMS minisd karticu od 2gb- kriterij za kunju mi je bila najniža cijena
I meni je ona dobra, nemam nikakvih pritužbi, makar- nisam ni probao s drugom.
Ali, mislim da sve te kartice proizvodi isti proizvođač- samo je naljepnica druga.
da ne otvaram novu kad vidim da se ovdje nesto spominje. jel postoje kakvi modificirani flashevi tj firmwarei?
hehe ajd priznajem sramotual nije ni tako napredan da se moze bash sve mjenjat. bar koliko sam ja cackao po njemu. prvih par dana mi se cinilo da nikad necu skontat taj symbian a sad mi je postao dummy.
Ova TakeMS u Feniksu ima garanciju 60 mjeseci (5 godina), a ova u HGSpotu ima 120 mjeseci (10 godina). Mob neću sigurno imati toliko dugo, sigurno još pola godine... Znači TakeMS nije loša? Hmmm.. Al tu im piše da ih imaju u zalihama a neki dan buraz bio u Feniksu i kažu da nemaju...
Da i ovo sa greškama na stranicama... Vidio sam da je mem. od 1GB 130 kn, a od 2GB 99 kn.
Pozdrav svima postovani prijatelji.
Evo vec par dana trazim resenje za moj problem - nisam uspeo da nadjem nigde, pa bih Vas najljubaznije zamolio ako mozete da odvojite koji minut da mi pomognete, za sto unapred srdacno zahvaljujem.
Radi se o mom mobitelu Nokia N-73.
Izlazi mi onaj znak za prikljucene slusalice, i to bez nikakve logike, a slusalice uopste nisu prikljucene!
Onda nemam nikakvog tona, samo na radiju i to ako tada ukljucim slusalice.
Kad iskopcam slusalice, taj znak se izgubi jedno pola minuta, ali zatim se opet sam ukljuci i sve ostalo sto se tice tona mi zablokira, pa cak pravi i probleme kad mi neko zvoni!
Updejtovao sam mobitel sa NSU na najnoviju verziju - opet nista, isti problem!
Skenirao sa AV - nema virusa.
Da nije neki hardveski spoj i da vise nema leka?
Najlepse hvala i pozdrav svima.
EDIT:
Samo da dodam - malopre sam mobitelu uradio i Hard-reset - i opet ista stvar!
Pojavi se odmah znak za prikopcane slusalice - i nema tona uopste!
Zadnji uredio HCSC : 28-01-2009 u 20:36 Razlog: tipka EDIT
Hvala ti veliko na brzom odgovoru i izvinjavanje sa moje strane sto odmah nisam postavio pitanje u ovoj temi.
Nista, sve sam probao - i propuhao konektore - opet isto, a evo ga, bas malopre, ne mogu ni da pricam kad me neko zove!
To za servis, ne znam da li uopste da ga nosim i da li se isplati, jer - koliko on sada kosta, pa da mi ne uzmu tamo vise, nego sto je njegova cena, ako uopste moze i tamo nesto da se uradi cim je hardverski problem!
Da nije doslo vreme da se uzima novi mobitel, posto opet kazem - zavisi od matematike i konacnog rezultata.
Sta bi mi jos preporucili oko ovoga?
Najlepse hvala i pozdrav.
kvar je hw prirode...servis bi trebo biti isplativ-pretpostavljam ne više od 20 eur...svaki bolji servis će ti to riješit u roku dan-dva..pozz
Prebacujem pjesme iz kompjutera u mob preko USB kabla na sljedeći način:
Selektiram folder u kompu (zauzima oko 300 MB, ima manje od 100 pjesama), stisnem copy, odem pod my computer, nokia n73, memory stick i paste, i usred kopiranja zamrzne se. Pola pjesama se kopira, pola ne. Neznam u čemu je problem, ovo mi se događalo i sa starom memorijskom i sada sa novom. Možda je do kompjutera, pošto imam nekakvih problema sa virusima...
EDIT: Problem sam riješio spajanjem mobitela u memorijskom načinu rada, te kopiranjem 5 po 5 pjesama...
Sada imam novi problem.
Na staroj memorijskoj sam imao program IrRemote, koji je radio bez problema.
Sada, isti taj program, instaliram na ovu memorijsku, instalira se, kad ga hoću pokrenuti, kao da ništa nisam ni stisnuo, ništa se nedogađa...
Žašto???
Zadnji uredio GT-R : 30-01-2009 u 09:38
Znam zašto mi neradi IrRemote. Naime, na staroj memorijskoj nisam deinstalirao programe, pa sada nemogu koristiti na ovoj (valjda je mob nešto zapamtio). Resetirao sam mob, ali opet isto, program neradi. Dali itko, itko zna kako da to riješim?
Možda format kartice...
Bookmarks