Na crno? Ako ces na crno onda C902 ali preporucam ti da razmislis i o N82 iako ima nesto manje piksela ipak su slike po meni bolje
kao sto pise u naslovu trazim mobitel do 2700kn....
vazno mi je da ima dobru kameru ali necu ocekivati od nje da zamjeni fotic...
candy-bar ili klizni...preferiram SE...razmišljao sam nesto kao C902, K850...pa ako mi mozete preporucit nesto takvo da se bezveze ne zaletim....hvala![]()
Na crno? Ako ces na crno onda C902 ali preporucam ti da razmislis i o N82 iako ima nesto manje piksela ipak su slike po meni bolje
Pardon, ali na crno je c902 dobrano ispod 2700kn i puno blize 1700kn, ako ne i ispod te cijene. Za 2700 mislim da c905 ide bez problema.
Čovjek ljudi preferira SE...držmo se togaPreporučujem SE g700! Dobra kamera, dobre fotke, solidan video, dobar mp3 player, tanak, hrpa mogućnosti....
Osobno ga imam već 7 dana![]()
pa nema filozofije previse, oces s.e. najbitnija kamera, za 2700 nađes c905 bez problema.. c902 nađes novi za ispod 1500kn, i preporucam taj prije nego k850 zbog debljine(sad ce se neki nasmijatk800vs k770, k850vs c902,nesto jaca kamera,xenon il osjetno tanji uređaj,stvar ukusa ).. no ipak je duplo jeftinije nego c905, ako svejedno mislis da se isplati dat cca 2700, to je to c905, s.e. klizni i mozda i najaci camera-phone do sad..
bio nekad oglas...
možeš nači i samsung pixon..
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
c905 ti nebi preporucio,pogotovu na crno.posto sam citao slucajeva da su ima dugmad otpadala.odi na www.gsmarena.com i procitaj kritike.k850i je totalno sranej,touchpad mu otkaze za sekundu.ja sam ga izvadio na kisi da procitam sms,kap kise na pad je bila dovoljna da rikne.najbolji se je josuvijek k800i i sonyericsson zivi josuvijek od uspjeha tog modela,a naredni modeli su se pokazali kao totalni promasaji.imaju previse greskica i nepromisljeno su pravljeni.ja mislim da ti je najbolji izbor n82,ako mene pitas ima najbolju 5mpx kameru trenutno,jos uz to imas super dual core processor u njemu i grafu.a jel mozes napisat za sta ces najvise koristiti mobilni?sta ti je bitno?kamera,software,igrice,etc.?
Zadnji uredio pufnasti : 27-01-2009 u 13:59
igrice ne mislim puno igrati ali volim nekada 10 minuta zaigrati kad mi je dosadno vani...znam da je za programe i igre najbolji sybian ali nikad mi se nije previse svidjao![]()
Prijatelj mi ima k850 kojeg je legalno u dućanu ima 7 mjeseci kupio u zagrebu za 2900 kn i nikakvih problema a drugi frend u njemackoj na crno od nekih turčina za onda prije po godine za 220 eura pa mu se već 2 puta kvario i softvare mu radi ultra loše fotke što god da namjesti...
uzmi onda c905,al nista na crno drugar.samo pod garancijom.k850i ti nebi preporucio,preosjetljivi su na vlagu.malo da dodje u dodir sa vodom (vlazne ruke,vlazna podloga,nest da spricne na njega) i mos se posrat na njega.al ako hoces super savjet.uzmi k800i.robustan,jeftin,super kamera,super baterija,i multitask-er je. :-D
K850 sam imao više od godinu dana i mogu reći da nisam imao nikakvih problema s njim ni zbog vlage ni zbog softvera. Taj mob se sada može povoljno naći i isplati ga se uzeti. Za 2700 kuna možeš uzeti i c905. Ja sam ga uzeo prije četri dana i za sada sam(iako je još rano za ocjenu) jako zadovoljan.
PREDATOR
jbg.kako kome.ja sam imao sve zivo,al k850i mi se uopste nije svidio od pocetka.npr ono smart contrast sto se ne moze iskljuciti,multitask mu je slab,i dosta ljudi mi se zalilo na touchpad.sad imam g810i.mobic je super,jedina mana mu je slaba baterija.a ima sve.metalni oklop,symbian,5mpx kameru sa optickim zoom-om i xenon blicom,gps modul,wlan,hdsc,g3.i cijena mu je super.ja mislim da je oko 2000kn.al sve po ukusu i po iskustvu.i naravno koliko cuvas mobic.
Bookmarks