N96 je kompletniji mobitel jer ima symbian, Wi-Fi i klasičnu tipkovnicu.Pixon ima veći ekran i 8mp kameru,ali s obzirom da se radi o dvije različite koncepcije,teško je reći koji je bolji.
M8800 pixon
N96
pixon nasuprot n96 i n85
prednosti i nedostatci navedenih mobitela
Zadnji uredio mrcina : 29-01-2009 u 23:24 Razlog: proširenje
N96 je kompletniji mobitel jer ima symbian, Wi-Fi i klasičnu tipkovnicu.Pixon ima veći ekran i 8mp kameru,ali s obzirom da se radi o dvije različite koncepcije,teško je reći koji je bolji.
Meni je jedina velika zamjerka na N96 jako slaba baterija inače dobar mob
A šta se tiče pixona nedostatak wlana (koliko sam vidio u specifikacijama)
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
i sam si rekao da pixon nema wlan...sam procjeni koliko ti je to bitno...ja primjerice sam odustao od dosta mobitela upravo zbog tog razloga i zbog navigacije ( garmin ) koju mozes stavit na symbian mobitele, dok za druge ne znam...
danas sam se igrao sa n96 u tmobileu. mob mi je ruzan. veliki ekran, ali pixeli se vide na kilometre naspram pixona koji ima jedan od najljepsih ekran, isto tako i kvaliteta izrade, da ne nabrajam dalje. n96 ima prednost jedino u symbianu, nista drugo.
Dinamo rules!!!
..ja sam imao symbian i meni to nije nešto .. da je WiMo onda da... pixon je za gledanje filmova, na velikom ekranu ima i 8 mpx kameru, i sve te đinđulije...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
opčenito symbian mi nije daleko od dummy-a..kolko je dummy od WiMo-a..to želim reči... ako uzmeš nokiu neče se nešto drastično promjeniti po OS-U...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Po funkcijama bi možda izabrao n96 ali mi je ružna i totalno nekvalitetno izrađena.
PREDATOR
n96 ima 2.8 inca ekran sa qvga rezom i ti pixeli na ekrani su veoma uocljivi, morali su stavit vecu rezu za ovakvu klasu telefona.
Dinamo rules!!!
malo sam proširio pitanje ali neznam kak proširiti anketu
Probao i ja i moraš se potruditi iz blizine da bi vidio piksele.
Naravno da se primjete cisto malo to je zato kaj je ekran dosel na granicu fizicke velicine za rezoluciju 240x320.
Sve do 2.6 inca je u granicama vidljivosti pixela a 2.8 je ipak previse.
No smatram da to nije vredno zamaranja.
Sjetite se samo modela dok su mobiteli poceli izlaziti u boji a rezolucije su bile jos od monokromatskih mobova.
Znam reci ce netko onda nije bilo tolko multimedije pa i nije bilo vidljivo, kazem da se i sad u multimediji ne vidi.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks