jedem tunu xD
Došao iz gostiju...
Uglavnom- gubitak vremena
Sad se moram spremit za školu.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jedem tunu xD
ne znam tko je birao suce za ovaj SP, al ocito nema bas neki ajkju..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
oooo, tek s njima ce i bit! samo obrati pozornost sutra na karabatica koliko ce se mlatit i broji koliko puta ce mu se sudit prekrsaj, a kamoli ista vise.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
... pjevajmo o ljubavi
sad stalno pjevusim tu pjesmu u sebi, izludit ce me. i di su samo nasli tu pjesmu kao himnu repke, uopce nije navijacka ni nema neki naboj,mislim pjesma je lijepa, ali...
Dinamo rules!!!
cistim krmelje![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
buhetino!!
gud lak prvi dan na đobu![]()
Pokušavam hackirat mob, i dođem na zadnji korak i neznam dalje... AAAAAAAAAAAAAAAAA
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Uspio hakirat![]()
Ico hvala!
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Stigo iz škole...
Dundo nepročitan, najebo...
Al nema veze, sutra popravak![]()
Došao iz škole.
Izvukao se par predmeta![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Došao iz šk...
...pardon, zajeb.
Sta radim?
E pa ovako:
Sinoc trcao do auta da ne pokisnem. Nosio sam neku sport majicu s kapuljacom i s dzepovima sprijeda. U jednom dzepu V3 a u drugom V360. U trku ispala oba moba i mlatnuli u pod i rastavili se na poroste faktore. V3 sam sastavio bez problema,a na V360 sam izgubio bateriju,ko da je u zemlju propala . Sa dvije svjetiljke i s svijetlima sa auta po kisi 20 minuta i nisam je nasao.... Oba moba mokra... Doso doma,i uvalio drugu bateriju u V360,i pola tipki ne reagira... Rastavi,pospricaj sa WD i stavi na radiator...
Sutra ujutro (jos uvijek pada kisa) samo se bolje vidi... Pronasao bateriju 20 metara od sinocnje nezgode. I ona je dobila terapiju sa WD i na radiator. Kad sam doso s posla,malo pobrisao plocu i bateriju,sastavio,i sve radi...Al,sto me izbacilo iz takta sinoc... Takve psovke nikad nista culi,i ne zelite,siguran sam... Sad je sve dobro... Jel dobar izvjestaj?
EDIT: Kasnije u gradu ispao V3 u lokvu vode,a ja s obe noge u jednu jos vecu i dublju... Pojeo bih tada i Filipovića da je naletio...![]()
Zadnji uredio Smuchac : 26-01-2009 u 16:46
Smuch- pa daj si nabavi neku torbu za mobitele ili onu futrolu za remen
Ajd, barem si sastavio.
Evo, ja ću se sad malo provozat do HG Spota (odnjet miš) i pogledat malo televizore po dućanima.
evo i mene nakon par dana napokon ulovio malo vremena . . .
radi se stalno, a ne spava se uopće . . .
5 dan bez sna je iza mene, punom parom se napada i šesti . . .
btw, jel ima netko iskustva sa kaznama za parkiranje?
@ Ico
kad si u sreni, slobodno se javiš . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
da, mislim na arenu . . .
idući put navrati na cugu . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
On ti samo sokice pije...![]()
u areni samo sokiće i imaju . . .
to je sportsko dogadanje, a tamo vrijedi zakon o spriječavanju nereda ili ti ga tzv. famozni "zakon o navijačima" . . .![]()
Bookmarks