Probaj hard reset mobitela pa ponovo update
svaki put kad bi tjeo upalit bluetooth mob totalno blokira i moram vadit bateriju da ga resetiram. imam najnoviji update.jel imao netko takav problem?
Probaj hard reset mobitela pa ponovo update
probao vratit na tvornicke postave i nista. probao i update opet ali mi se zblokirao kod downloada ::S se moze negdje skinut novi firmware i onda fleshat? ili probat fleshat sa starijom verzijom?
napravio sam restore factory settings. mislim da ej to isto ako i sa tim code-om.
probat cu sutra ponovit update
evo probano i hard reset i nakon toga reinstall update-a i nista. mob zablokira i nakon 1-2min se sam resetira. jos mi jedino preostaje promjenit region code i probat stavit v3 na njega...ako je to pametno
flashano sa v3 i nista. ali sad mi ne blokira mob nego kaze unable to perform bluetooth operation.
a na crnjaka je i dobio sam jamstveni listic ali ne i racun. a i lik se ne javlja vise a i promjenio sam product code. mada sam nakon updejtanja sa v3 vratio stari product code jer sma mislio da cu onda moc i vratit v2 posto je za taj product v2 najnoviji update ali nece ic. nije me pitao reinstall. a citao sma negdje da su ti bluetooth moduli oko 200-injak kuna..sad..... bog mi pomogao. jer mob bez bletootha je bezze
Probaj ga nazvat sa nekog drugog broja, mozda te samo stavio na crnu listu
da ne otvaram novo...
jel se moze wireless nastimat da radi kao bluetooth za razmjenu podataka? sa moba na mob znaci preko wirelessa ali direktno. da se jedan mob postavi kao AP?
Bookmarks