Pošto uzimam starome uskoro taj mobitel zanim me kakve bi mi slušalice priporučili? Isproba sam malo prijateljev 5310 i moram reć da me kvaliteta zvuka neugodno iznenadila s obzorom na kombinaciju koju ja imam, a to je K800i i HBH-DS200.
Evo da napisem kratki review svojeg novog mobitela
Dakle, da pocnem od pakiranja:
Uz mobitel se dobiju slušalice sa adapterom sa 2,5 na 3,5mm, MicroSD kartica od 1GB, USB kabel, punjač, CD, upute.
Izrada:
Uređaj je jako čvrst i mislim da se ne bude lako rasklimao, jedino imam zamjerku što se poklopac od baterije dosta tesko skida (jako je cvrsto sakvacen). Jedino mi djeluje osjetljivo ona slide tipka
Jako dobro leži u ruci a tipke su velike i udobne.
Ekran:
Veličine 2,2 inča i rezolucije 240x320 piksela. Slika je odlicna i dobra je vidljivost na suncu.
S40 5th edition:
Ovo mi je prvi mobitel sa ovim softverom. U usporedbi sa S40 3th ima sitne promjene i dodatke kao na primjer na kraju poruke se vide svi detalji iste, ne mora se više ulaziti u izbornik Detalji. Sve u svemu ništa posebno (daleko od toga da je loš, nego nema puno novosti).
Kamera:
3,2 Mpx sa autofokusom i blicem (dvije LEDice). Slike nisu lose, pogotovo na otvorenom, budem uploadao par slika ovih dana.
Muzika:
Music Player je jako dobar, razvrstava pjesme po izvođaču, albumu ili žanru, jako jednostavan za koristit a nudi mnoštvo funkcija. Equalizer nudi opcije: Uobičajen, Pop, Rock, Jazz, Klasika i dvije prazne da si sami namjestite.
Zvuk je dobar samo preporucam druge slušalice, a ne one Nokijine iz paketa.
Baterija:
Danas je drugi dan od prvog punjenja i baterija je prazna, ali sam putovao iz Italije pa sam slušao muziku i jos sam ova dva dana non stop nesto petljao po njemu (City Bloxx je jako zarazna igra), dakle mislim da bi trebala uz normalno koristenje trajat 3 dana.
Sve u svemu, mob je jako dobar i kvalitetani mislim da cu ga koristit jos neko vrijeme makar ne preferiram slidere.
Eto to bi bilo to, ne znam ako sam nešto zaboravio, ali slobodno pitajte ako vas nešto zanima![]()
Pošto uzimam starome uskoro taj mobitel zanim me kakve bi mi slušalice priporučili? Isproba sam malo prijateljev 5310 i moram reć da me kvaliteta zvuka neugodno iznenadila s obzorom na kombinaciju koju ja imam, a to je K800i i HBH-DS200.
Ma slušalice koje se dobiju uz njega su loše, al zato dobiš adapter pa uštekaš svoje![]()
Kako da SMS-ove koji su mi na SIM kartici prebacim u Inbox?
Mislim da ti se nalaze u spremljenim porukama, probaj pogledat.
dada znam ih pronać, al ih nemrem prebacit u inbox.
To ne mozes preko mobitela, jedino da probas prek kompa s nekim programom, mislim da mozes sa MyPhoneExplorer-om.
U mobitelu je baterija s oznakom BP-5M. Ima li jača baterija za taj model?
Plz updejto sam sw i izgubio hrvatski.
Našo sam Product code i promijenio ga s NSS-om al je problem u tome što mi NSU javlja da već imam najnoviju verziju sw za svoj mobitel.
Zadnji uredio Ivan553 : 22-12-2008 u 23:20
nedavno mi je riknio ekran jer sam dao jednom konju da mi promjeni masku i njemu su ostala dva sarafa pod ekranom i ekran riknio...
nakon toga sam narucio sarafcigere i ekran sa ebaya
nakon ugradnje upalim ga, ekran radi i kad prodje logo animacija trazi upisivanje vremena i ekran se ugasi, pa upali par puta i onda se ugasi mog, kako da to rijesim?
nemogu ga spojit sa kompom jer se ugasi cim ga nadje (crkne jer i inace crkne neovisno sto je spojen na komp)
dali da probavam kupovat flat kabl iako mi to bvas nema smisla da kabl radi uvijek do kraja animacije i onda crkne, a ko nema kartice unutra onda radi dok ne potvrdim da zelim radit bez sim kartice!
hvala puno...
što to znači crkne, dali se potpuno ugasi (crni ekran) ili ode out, odnosno ekran se zaledi postane čisto bijeli?
postane bijel, pa opet dodje pa pocrni, pa opet dodje i tak par puta i onda se mob ugasi?!
Probaj se poslužiti onda metodom iz ove teme, točka br. 18. Nije tvoj Symbian ali probaj pa javi. Ako ne, onda ćeš vjerojatno morati posjetiti koji servis.
nazalost nista![]()
Jucer sam uzela ovaj mob u Tele2 na novu pretplatu.
dosla doma stavila svoju staru Tele2 karticu u njega. Sat vremena sve bilo ok, nakon toga ne mogu zvat niti slat poruke pise "greška veze". Gasim mob, vadim karticu, ponovo palim, jedno vrijeme radi, nakon toga ista stvar.
Nakon toga sam stavila novu karticu (onu koju sam jucer dobila) s njom sve radi savrseno. Jedino sta karticu vise ne mogu izvadit
Da li netko mozda zna u cemu je problem??
ovako govoreći vjerovatno je problem u SIM kartici, ova koja ti ne radi je predpostavljam starija (jedna od prvih) i potrebno ju je zamijeniti sa novom, vidiš i sama kažeš da ti nova radi.
imao sam i ja takav problem, otišao u Tele2 prodajni centar i zamijenio staru SIM karticu za novu sa istim brojem i sve za free.
ok, mislim da sam uspjela rijesiti ovaj problem...
Telefon -> Način rada mreže -> GSM (prije bio "dvostruki način rada")
Prije pisalo 3G na ekranu, sad vise ne pise...
Sad normalno zove i šalje poruke. Jel moguce da je to sve bilo zbog toga?
da li se može negdje namjestiti da se automatski zaključa tipkovnica kad se slide spusti? sad kad zaklopim telefon prvo imam opciju da kliknem lock ako ne nakon 5 sek se sam zaključa. e ja hoću da se odmah zaključa jer se u tih 5 sekundi stigne svašta stisnut dok mi je u džepu.
mob mi je na engleskom pa nisam uspio nać a nemam hrv...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Bookmarks