dal da gledam rukač u birtiji ili doma?
>pokušavam< instalirati krš od XPa na laptop. Naravno, iz nekog 3-4 pokušaja i nakon 3 bačena cda nadam se da će proraditi iz 5-og![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
dal da gledam rukač u birtiji ili doma?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ajmoooooo!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Na pobjedu
U lokaciji- jel to Staro Brestje u Sesvetama ili... (kt= kutina)?
EDIT: I pobijedili smo![]()
Zadnji uredio georgy : 24-01-2009 u 23:11
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
frish, isli smo po pobjedu i uzeli je
moramo na kavu opet, i to kad ce bit tekma, mozda naucis nes i o rukometu kao sto si prosli put naucio o skijanju![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Sreća kaj se nisam kladil...
Pa ti Mario uvijek protiv Hrvatske...![]()
To pogotovo vrijedi za rukomet.
Jel zna netko jer moram nešto što sam kupio u HG Spotu u Dubravi nositi na servis (ili zamjenu- imam garanciju) u Utrine ili mogu i u Dubravu?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo iznervirao sam se zablesio mi se fon,ne znam sto da učinim sad bi ga najrađe pod čekić ali je puno plaćen...........![]()
rav, to smo kasnije. prvo sam ja friša obrazovala o skijanju, a onda je te ket nas prosvjecivao o stambenoj stednji![]()
dobar veče svima...
došao doma...
bijah na tekmi...
predobra atmosfera...
samo, nemam više glasa...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Završavam fuckin' tekst neki za Chip, dok mi urednik visi za vratomUžas!
Poslije toga pišem CV za par firmi na koje sam naletio i navečer cuganje/partijanje![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Negotiations for phone...
Ako uspije, uspjelo je.
Nadam se...
OT: trenutno se igram s kompom, lovice...![]()
te ket, ides partijat i cugat u nedjelju navecer?
oh, joy..
i ja bih te studenstke, poststudentske i prijeradne nedjelje nazad.. kad je weekend citav week..
i da, pazi da opet ne zavrsis u long viliđu. neno radi ujutro, tesko da ce htjet ustat iz kreveta i djirat te doma![]()
Hahahha, ma ne brini. Mislim da ću ostat u gradu prek' noći, a onda svoju zlovolju od neispavanosti istrest u redakciji sutraHehehe
jooj..bok hahaha![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Mala nam je nešto veselija nego inačeŠto se dogodilo?
![]()
Mačore,a sta mislis da se je dogodilo?
Ja sam stigo iz divljine...
Sinoc sam se izhebo s onim televizorom,al na kraju je popustio i prikazao nam tekmu...
Antena je stajala vani pod naponom i malo je falilo da ne crkne jer je padala kisa...
Sve 5,idemo veceras dalje. Njih bi trebali puno lakse svladat,jer nista nisu bolji od Mađara,naprotiv,slabiji su,bez obzira na pobjedu protiv Mađara... Odo sad pod tuš,pa na kavu...![]()
Bookmarks