nece ti doc model HTC touch HD (možda se i varam ali cisto sumnjam pošto imaju iphone) vec je najavljen dolazak MDA Basic (HTC Touch Viva)
![]()
Sto mislite, jel ima sanse da u t-mobile dodje HTC touch HD, tj. dali pod MDA brandom postoji taj model?
nece ti doc model HTC touch HD (možda se i varam ali cisto sumnjam pošto imaju iphone) vec je najavljen dolazak MDA Basic (HTC Touch Viva)
![]()
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
u poslovnom Puls-u od t-mobile-a
najvljen je SonyEricsson XPERIA X1
trebao bi biti dostupan početkom siječnja...![]()
jel se moze nekako vidjeti na tmobileovim stranicama dostupnost odredenih modela u njihovim prodajnim mjestima? radi se o c902, pa ako neko zna da ga ima u t centru jel moze reci?
Dinamo rules!!!
Danas sam pitao u T-Mobile centru, Xperia dolazi slijedeci tjedan. Cijena se jos ne zna![]()
Da li netko zna kada u T-Mobile dolazi Nokia N85?
Stigla Xperia u T- Mobile
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...fra=SEXPERIAX1
Samo ne kuzim, kako ispada jeftinija ako se uzme na 12.mj produzenje ugovora, nego na 24. Neki bug?
![]()
Btw. cijena samog uredjaja je 993kn jeftinija u t-mobileu.
Novo u ponudi:
Nokia E71
Nokia 6300i
a ovo sa cijenama mi je skroz čudno...
trebat će nazvati SZK pa se malo raspitati...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bio sam danas u t-mobile, cini mi se da te cijene na netu uopce ne valjaju. Lik mi je pogledao, meni bi na produzenje ugovora i 18000 bodova na 24mj izaslo 1400 kn, a na 12mj 1600kn. Pa to je badava![]()
A recimo, MDA Vario IV Navi 2800, tj. 3000kn. To je vec previse.
Jel ko zna ali je Nokia N95 8GB u T-MOBILU zaključana ili je free IMA PIJAČU ZA OVU INFORMACIJU
Bolje proliti malo sa Perkinsom nego zaboraviti popiti sa Alzheimerom
Zaključana.
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...a=NON958GBNAVI
čitaj sitno:
Uređaj radi isključivo sa SIM karticom kupljenom od T-Mobile HR.
već smo puno puta rekli, a ponavljamo još jednom, SVI mobiteli u T-mobile ponudi su zaključani
Snižene cijene:
Samsung u900-498
LG kc550-198kn
ove cijene važe za novi ugovor od 24 mj u flex 150
zna li tko da li je nokia e51 zaključana u t-mobilu? ja sam osobno prije godinu dana nabavio nokiu 6500c iz t-mobilea otključanu,radi na sve...pa se nadam i da će ovaj...
To se slučajno omaklo da nije bila zaključana,inače su ...(vidi post br.689)
Izgleda da se xperia praktički nemre nač u t mobile centrima u ZG-u,planulo je sam tak,navodno bi sutra trebala pošiljka nova doć...
Bookmarks