Na taj sam i mislio.
Ili je iz neke reklame.
Imam jednu još bolju igru (koja je zanimljivija usmeno):
Ja kažem broj znamenkom, a ti kažeš kako se piše.
Znači, ja kažem "3"- a ti onda moraš "tri".![]()
![]()
Drugi red je od Coldplaya- Lost,
Ali, prvi red?![]()
Na taj sam i mislio.
Ili je iz neke reklame.
Imam jednu još bolju igru (koja je zanimljivija usmeno):
Ja kažem broj znamenkom, a ti kažeš kako se piše.
Znači, ja kažem "3"- a ti onda moraš "tri".![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
prvi red je onaj solo na klaviru iz iste te pjesme, daklem lost
i taj solo je yeben
vert, govno kroz gusku, lolcek
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
meni je piano verzija najbolja, i pjesma je definitivno bolja od viva la vida, koja po mnei opce nije nesto posebno, pogotovo otkad sam saznala da je plagijatcina samo takva
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
svaka cast, ja nisam uopce tako motivirana. ne sjecam se kad sam zadnji put sjela za sintic. a i kad jesam, to je bilo klincima u vrticu![]()
Ja znam samo koračnicu svirati na sintisajzeru. To sam naučio kad je buraz učio svirati sintisajzer
OT: Visim na internetu- ništa novo![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
georgy, wedding march, kazes?![]()
Aha, za neku manju naknadu ti sviram na svadbi![]()
lolcek
tnx, but no tnx
crkvu namjeravamo doslovce obaviti, dakle ne misa i pjesme i blabla
a u sali mi bome nebu svirao wedding march. niti molitva za juhicu (na svakoj svadbi dobijem siz kad krenu pjevat' juhici), niti debilane s rezanjem torte "umoci, mjesaj"..
puj fuj![]()
Nisam baš skužio kako to misliš doslovce obaviti crkvu- samo da- da i to je to?
Dobro, nije bitno.
Mario- i ja sam na to mislio, ali ja ne pijem- pa da barem nešto dobijem.
Ovo će čudno zvučati- jeftin sam![]()
Ali, dobro- ja sam se ponudio- ako se predomisliš, još ću i malo ponoviti tu koračnicu![]()
![]()
Damn...
Mission failed...![]()
pod obaviti crkvu sam mislila samo obred vjencanja, bez mise i pjesama. ako je misa, to onda bome i traje k'o misa, sat vremena. ne pada mi na um. tim vise sto je dragi ateist, a ja ne znam sto sam, mogli bismo reci agnostik. crkvu cemo, dakle, obaviti iz pragmaticnih razloga: ako ce nam dijete jednog dana izraziti zelju ici na vjeronauk da nema problema u nasoj divnoj demokratskoj drzavi u kojoj crkva ima previse glasa. ja sam recimo imala gadnih problema '93 za prvu pricest jer starci nisu crkveno vjencani i stari nema nis od sakramenata osim krstenja.
Ja sam nedavno bio na svadbi.
Došli u crkvu (došli su mladenkini iz Slavonije busom u Liku), koračnica (nisu me mogli priuštiti
- pa su neku žensku "zaposlili") bla bla svećenik o maldencima, da- da, pjesma (x1), čestitke mladencima, idemo van.
Nije bila cijela misa.
I meni je bilo ok.
Jest da mi je poslije (oko 2- 3 u noći) dosadilo pa sam prohodao pola Duge Rese (nije baš pola- kojih 5-10km) par puta.
Ali sam barem pošteno razgazio cipele (koje nikad ne nosim).
Mario- dođi ti do mene, ponesi sintisajzer, pa ćemo mi dobrovoljno svirati (Luna, znamo da to želiš).![]()
Nema u Sesvetama puno crkvi (i sve su relativno blizu)- naći ćemo već.
A, ako nije u Sesvetama- onda ne znam![]()
Za Lunu
Ja već dugo nisam bil na vjenčanju...
Od kad me žena ostavila...
Joj, nemrem vjerovat kak sve više spammam u ovoj temi...![]()
a kaj ak se udajem u zerjavincu recimo?to ti isto spada pod sesvete a opce nije blizu
sesvete tako gledano imaju puuuno crkava
udat cu se u svim svetima, to je moja zupa. ali samo ako me smije caca vodit do oltara. cula sam vec za hrpu primjera gdje svecenici to ne dopustaju uz argument da je to, pazi, poganski obicaj i da smo to pobrali od ameraak mi u mojoj zupi tak nes kazu, dobit ce predavanje o svim poganskim obicajima koje je crkva preuzela, a ima ih tona
a ja odo u potragu za crkvom di me caca moze vodit do oltara
mario, kad smo koc koldpleja, nama ce na svadbenom devedeju svirat scientist za moje fotke iz djetinjstva i spremanje mene
njemu ce svirat stairway to heaven
a za highlits spot ce bit od daleke obale prerada odvest cu te na vjencanje
za salu imam vec hrpu skroz nekonvencionalnih ideja. bit ce to zanimljiva svadba. cilj mi je isokirati rodbinu![]()
Ma, nisam nikad ni čuo za taj Žerjavinec.
I mislio sam da ćeš u Svih svetih
Zaključaj vrata kad svi uđu
Ja nisam čuo da te ne smije voditi do oltara.
Pravi se da si slomila nogu- pa da te on kao nosi
Pun sam ideja- trebam početi patentirati i naplaćivati savjete- ili otvoriti astrocentar![]()
Sad sam naučio ovaj banme smajlić- pa se razbacujem.
Još jednom se patafix pokazao jako pouzdanim.
EDIT: to mi je fora- kad su na svadbama neke nekonvencionalne pjesme.
sam ti sipaj idejeja ih skupljam i kombiniram
recimo, opce necu imati bacanje buketa i podvezice. buket cu uz prigodnu recenicu dvije predat kumi, neudanim curama svima dat po jednu bijelu ruzu, on ce neozenjenim deckima podijeliti papuce (papucari buduci, jelte) i onda dernek samo za nas mlade na podiju
prvi ples je trebao biti sprdacina na pulp fiction, al brijem da nis od toga jer mi dragi ima dvije lijeve i metlu u dupetu, a takvo nesto ipak zahtijeva koreografiju
al da, bit ce dosta toga ne bas vidjenoga.
cinjenica da cu imat tehna i metala vec govori dovoljno. o, jadne li mi rodbine![]()
Na RTL ili Novu se prijavi - možda imaš sreće...
georgy - stručnjak za probavu![]()
Kad nas već ne zoveš![]()
, uploadaj DVD i stavi u sticky.
Mario- to sam danas ili jučer vidio na RTL- u ili Novoj.
Neka baba zove i kaže kako ju boli vrat kad se ustane ujutro- ova zavrti onaj visak nad nekim crtežom tijela i odmah joj izbaci 5- 6 dijagnoza i jedna od tih je da je sve boli i da je sva strgana i spigana- ali najbitnije je da može ići na nekakve terapije, ali bi joj najbolje bilo nazvati astro centar za terapije na daljinu (za samo 8,82 kune/ minuta)- može zvati 0-24 (jesu dobri).
I baba sve potvrđuje- kako je boli baš to što je ova rekla.
Iako to možeš reći svakome straijem od 60 i pogodit ćeš u 99% slučajeva.
Ma, skoro su bolji od kuno(budalo)lovca.![]()
Odo spavati.
Luna- samo javi (možemo i izbaciti Maria iz kombinacije![]()
) ako se predomisliš.
laku noc, i ja cu skoro. smao prvo trebam izbacit macka iz kreveta. pored njega i dragog nema mjestaili.. da izbacim dragog a macketinu ostavim? hm..
![]()
Bookmarks