Kako se preko product coda moze saznat za koje je trziste namjenjeno?? Probaj jendostavno stavit novi soft ili otic i stavit mobitel na tvornicke postavke
Ovako, prije nekih 15 dana sam na crno kupio N82 black. Unutra sam stavio karticu od 8GB. Sve štima, mob nije usporen... samo ponekad se dogodi da se sam od sebe resetira (raboota). Isključi se pa opet uključi bez traženja PIN koda.
Inače, po Product codeu sam zaključio da je namijenjen singapurskom tržištu i na naljepnici iza baterije stoji Made by Nokia (ne Finland, Hungary, Germany...).
Pitanje-što da radim? Prvi put se rebootao dok sam slušao muziku, nakon nekih 45min samo se reprodukcija prekinula. Drugi put se zblesirao nakon instaliranja neke aplikacije (ne sjećam se sada koje). Treći put večeras prilikom razgovora sam puštao drugoj osobi muziku. Kad sam stisnuo Nazad, on se rebootao.
3 puta u 15 dana.
Itko sa savjetom ili rješenjem?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Kako se preko product coda moze saznat za koje je trziste namjenjeno?? Probaj jendostavno stavit novi soft ili otic i stavit mobitel na tvornicke postavke
nemoj ppokusavat sa novim softveroom nego ga slobodno stavi i sve ce funkcionirat normalno taj isti problem sam imao na 5310xm
![]()
Meni se isto na mojoj N78 zna to desit kada koristim wlan uglavnom ništa strašno.Mislim da bi up date softa riješio taj problem
Ja za sada nebi stavljao novi soft jer onda neces moc hacknut soft
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Već imam zadnju verziju 30.nešto.
Znači, resetiranje je kao "normalno" kod N82? Još soft nisu zbigecali kak se spada?
Ne, samo da kažem, ljetos sam imao N82 koja je bila Made in Germany, ali ta se klimala, škripala... užas. Ova Made by Nokia je dosta čvrsta. Masiram je svaki dan i još ništa nije počelo škripiti.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Neznam koliko je resetiranje normalno.
možda je do neke aplikacije...
isto imam crnu N82, isto zadnji soft.
a resetirao mi se 1 ili 2 puta u 4 mjeseca korištenja. jednom sam ga ja malo "zablokirao" sa otvaranjem N-gage-a, music playera, surfanja preko w-lana i sl gluposti...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma znalo se i na mojoj n95 događati ali to mi se događalo samo par puta u nekoliko dana. bilo mi malo čudno ali mi se to gotovo i ne događa pa i ne brinem previse. mobitel koda mi se na jedno vrime razbolia pa ozdravia.![]()
Upravo dobio N85, vratili mi ga iz Mobisa sa servisa (pukla maska, nebitno), i resetira mi se svakih 3-5 minuta, ne mogu si ni backup vratit natrag. Probao sam full reset, valjda deset puta, ne pomaže. Baterija je puna, barem prema indikatoru. I šta sad, opet ga nosit natrag?
nema ti druge... jesu ti updateali software?
Moja crna N82 se takodjer resetira jednom mjesecno, ili cak jednom u dva mjeseca, tako da ne smatram nikakvim zabrinjavajucim problemom. Kod mene je godinu dana.
Telefon se resetira zbog zauzeca ram memorije, a moze biti i da mu je potreban upgrade...
Bookmarks