Jutro![]()
Neću povuči
U ovome smo slični- ja u osnovnoj učio njemački 4 godine (imao uvijek sve 5) ali ga nemam pojma (znam osnove osnova).
Na lijevo- da, da vuku nalijevo- sad bi moji vršnjaci pod satom legalno motali jointove i glasali (a pola njih nema pojma tko nam je na vlasti i tko je u oporbi) i šta ja znam šta još radili.
T-maca- išao sam ja do Dugog Sela par puta (10- ak) zabunom kad sam išao iz škole... već znam pola rasporeda napamet
Još pitam nekog na ulazu jel staje vlak u Sesvetama- da, da, staje 100%.
I samo proleti Sesvete, a od onog tko mi je rekao da staje ni traga ni glasa.
Ali, barem se lijepo voziš u praznom vlaku...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jutro![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Morgen...
Moram u 2 sata pročitati Dundo Maroja... AAAAARGGH!!!
Lektira se ne čita, nego se prepisuje od štrebera![]()
Nemam. Jedino da nađeš trbuhozborca da govori umjesto tebe![]()
evo, javljam se iz arene iz press zone . . .
cekamo akreditacije . . .
wi-fi na xperii radi savrseno . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Dobro jutro. Boli me glava od spavanja.
Україна
Imam posla... Ne smetajte...![]()
hahhaha kad ste već kod spavanja. imam jednog u kući šta je spavao od 7 navečer i probudio se u 8 ujutro ahahha
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
To onaj pes od jucer?![]()
ne, ljudsko biće![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
dobro jutro![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Evo upravo došao iz grada, kupio sam N73.
Ima da cijelu noć istražujem po mobu![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pa šta...ja sam nakon maturalca u osnovnoj spavao 16 sati![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Meni je rekord 20 sati,al to je bilo jednom i vise nikad... Bilo mi se bolje bacit s nebodera nego to napravit... Slomilo boga u meni...
Čestitam rap_boy.
Evo, ja sam došao iz škole.
Al sam nešto dobar u školi zadnjih dana, sad sam bio među 4 koji su dobili pozitvnu ocjenu iz matematike (ima nas 23)- i to sam još dobio -4. Ne da se hvalim, Mario![]()
Inače, jedem.
Oh lord zašto je podešavanje ICS-a takva nauka, neće pa neće. Obožavam se zajebavat na XP-ima oko mreža - kolko god godina iskustva imao s tim, to jednostavno nikad ne proradi isprve![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
kak nejde....nakon pet piva, sve ide ko govno kroz gusku ^^
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks