Ajmoooooo!!!!!!
![]()
Hvala Mario.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
uf....
herc bu me strefil..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Gledam Izeta i umirem, lik je majke mi car...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pusti Izeta....
Hrvatska igra....
Luna- nemoj pred svadbu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma neka igra, samo ću pogledat rezultat i to je to.
Nemam živaca gledat utakmicu preko RTL-a i stalno slušat glupu reklamu "Svaki dan... bla bla...Bio Aktiv LGG" Znam već napamet...
Zadnji uredio GT-R : 21-01-2009 u 23:25
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
hehe, georgy, umjesto da cuvam zivce za klanje sa starcima oko svadbe, ja ih gubim na rukomet
ljudi moji, mi smo ocito zadnja govna za citav svijet.. sikanirani uvijek i svugdje..
ovo vise nije normalno.. na svakom, ali bas svakom vecem nastupu imamo ovakvo sudjenje..
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pojeo kokice, grizem lamperiju![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Weee! :termit:
Aj briši sad
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bemti, ja reko u školi "Espagna će pokositi naše..."
I službeno sam švorc.![]()
10 razlike..
ajme, ubili smo ih..
suci, svijete.. UP YOURS!!
Ma, ništa novo...
Glavno da smo pobijedili (ili, kako je Šola stalno govorio, razbili ih).
Jesu malo s LGG- om pretjerali, ali sad su barem malo bolji što se ponavljanja akcija tiče. (a, rap_boy- imaš onu stranicu koju je Mario dao)
Ali definitivno mi je najbolja akcija kada je Vori digao dvojicu i onda se spustio i zabio
Ma, super je.![]()
Suci su zasluzili da ih se dobro izvuce za usi,jer su jako prozirno podjebavali nase igrace... Ostalo je super...Ja sam pojeo i kokice i lamperiju... Sta cu sutra jest...???
http://atdhe.net/live-tv-2451.html - bio je taj link, sad nema ništa tamo
Ne znam šta je s njim.![]()
Gledo filmiće na Youtubeu, krepo od smijeha, idem spavat....
Noć...
gledam inšpektora Kalahana i njegov pištolj
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Asus F3M... P***a mu materina... CD s driverima,a 80% njih nekompatibilno... od dva popdne pa do sad (uz neke pauze) Mrš! Laku noć!![]()
došao s posla . . .
strgan (nažalost od posla, a ne od cuge) . . .
sad na spavanje, sutra ako uspijem skupiti snagu u teretanu . . .
ali to je jedno veliko ako . . .
laku noć . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jutro
Ošišao se (mislim, nisam sam- mati me ošišala) i super mi je.
Sad plaćam račune i "chillam".![]()
Đorđe,šta nisi u školi a?
Ja pokiso ko idiot,i mokar sam ko mokar idiot,al kad tako sef oce... :kgj:
Imam popodne ovaj tjedan.
Nažalost...
Smuchac- hint: kišobran![]()
Bookmarks