Jutar
Evo i mene.
Ja sam se, hvala Bogu, riješio kemije u prvom razredu
Sad ponavljam osnove za natjecanje![]()
WTF???
Morgen...
Nikog nema....
Iss....
OT: moram učit kemiju, dug iz 1. polugodišta...![]()
Jutar
Evo i mene.
Ja sam se, hvala Bogu, riješio kemije u prvom razredu
Sad ponavljam osnove za natjecanje![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Je*eš hemiju, neka sam se ja riješio monetarnih i javnih finansijaDobro uradio kolokvij
![]()
Україна
houli š*t!!
jos nije 100% al je 99%..
udajem se. OVE GODINE!!
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jos nije kasno pobjec...(đast kiding)
U sobi trenutno imam 4 kompa (dva moja),jedan za smeće,i jedan laptop.
Lap i dva kompa su za popravak,a ja za se ubit...![]()
Neka Luna, lijepo, šta se žališ?![]()
Україна
pa to je sad, za 8 mjeseci!!
citavo traje imamo vremena, daleko je 2010...
al obzirom na pare koje zelimo stedjeti za kucu, skuzismo da je pametno rijesiti se svadbe kao jednog oveceg troska sada, i onda nakon svadbe baciti se na stednju.
i sad je to tak nekak brzoooooo...
za 8 mjeseci....
treba sredit sve, nac salu i tako to...
ajme..
treba se klat sa starcima oko gostiju![]()
ajme
panikica
woo hoo
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ja jedva čekam da se moje frendice i frendovi počnu ženit. znam da će to sve bit kaosdernek žešći, a i obožavam svadbe
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ajde ne brusi,sve je to super. To su slatke brige!![]()
doin nothing
dobar dan svima...
dobio poziv za putovanje...
samo se nadam da me ispiti neće zahebati...
inače, prebacujem kartu europe na mobitel...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pih...odavno to napravih
Čestitke Luni na skoroj udaji
A i svadbe su užitak kao kad biraš koji ćeš mobitel uzet![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
just chillin'
It's nice to be important, but it's more important to be nice
odmaranje . . .
luna, my congrats . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
dal tko zna... dali na malešnici postoji kakav dućan
koji drži prazne dvd-e... ali po normalnoj cijeni ?
idem sutra kod maroona u ante topić mimare.. pa mi se neda
ići još negdje drugdje ...
round one je iza nas..
pala je prva svadja sa starom oko gostiju.
grlo me boli
'ebemti familiju, nema nikoga osim jedne sestre u blizoj familiji, pa bi ona sad zvala peto, sesto i deseto koljeno!! fakin' katastrofa..
he he, slatke brige . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
zadnja svadba na kojoj sam bila je imala 500 ljudi. jedno 70% muških, raj za oči![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Luna, želim ti sreću...
OT: ispravio jedinicu iz kemije iz trećeg pokušaja, možda čak na četvorku... :sretan:
Klošarim se po netu...
sad niakve![]()
kolko????
mislim, to je recimo za slavoniju normalno, ali tamo su to svadbe po dvoristima pod satorima, po domovima i tako to...
jbt, tko danas, osim tajkuna, moze isfinancirat svadbu od 500 ljudi???? pa nemas stolca jeftinijeg od 39 eura!!!
to je preko 140 iljada kuna!!!
isuse...
nama je 150 ljudi krov. maksimum. preko toga nejdemo, ne zbog para vec zato sto ne zelimo ogromnu svadbu.
oko sto nama sasvim dovoljno.
aa hercegovci. svaki drugi im je rođak neki![]()
aha
pa to je onda pod normalno da ce s darovima ne samo pokriti svadbu nego jos i zaraditi..
ajme..
ja se ne bih usudila nikada tako. da idem raditi svadbu racunajuci da cu salu pokriti od darova.. pa citavu noc bih bila pod stresom jesam li dobila dovoljno para i hocu li moci ujutro podmiriti racun.
Bookmarks