Bok, sorry ako je bilo ali clan sam foruma tek nekoliko sekundi i pozdrav svima, ako negdje ima odgovor molim da se ne ljutite i da me samo uputite na njega.
Imam SE K550i koji je umro... jedan da se poceo zamrzavat i samo se vise ne da upalit. Proucavao sam na netu kako i sta raditi ali nista nisam uspio. Imam SEtool2, flash drivere, xs++, sve sam nabavio ali telefon ne reagira. Kada ga spojim usb-om sa tipkom C samo onaj infracrveni port blica 7 puta, jedino se nesto dogadja kad ga ukljucim dok drzim tipke 2+5 (to sam negdje procitao na GSM areni), i onda ga windowsi ocitaju kao generic flash device i ne mogu instalirati flash drivere jer se wizard ne otvori u windowsima. kada ga spojim na setool2 lite, samo kaze pre-boot failed, a u xs++ samo neki protocol3.1 ili tako nesto. Uglavnom htio sam ga flashat jednim od ovih programa ali ne mogu nista s njim, a ovako se uopce ne pali telefon, potpuno je mrtav, osim sto blic ta IR lampica kad ga pokusam upalit. Sto se moze uciniti u mom slucaju? Hvala unaprijed svima na odgovorima i sorry ako otvaram temu koja je mozda vec odgovorena.
Putem KK Client-a napraviš erom update (potrebno je instalirati usb flash drivere).sa tipkom C samo onaj infracrveni port blica 7 puta
problem je u tome sto ne mogu instalirati flash drivere kad mi uopce ne otvara onaj wizard, kao u uputstvima za instalaciju flash drivera. Nije da se ne razumijem, jer sam probao to isto sa ispravnim k800i i sve je islo kao u uputstvima, ali kad spojim k550i sa tipkom c, uopce ne reagiraju windowsi, a kad ga spojim sa tipkama 2+5, onda prepoznaju da sam ustekao generic flash device i nemam jednostavno opciju za instalirati drivere jer windowsi samo kazu za par sekundi da je instalacija gotova, bez da mi ponude wizarda i onu opciju da specificiram lokaciju drivera.
P.S. imam vise baterija jer imam i k800i tako da nije do baterije
Probaj se ovako spojiti http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60045 i ako uspiješ postaj log tu
nakon identify:
loaded 51 flash descriptors
chip ID:9900,EMP protocol:0301
RECOVERY BOOTROM MODE DETECTED
speed:921600
can't load id loader
elapsed:69secs.
Onda napravi sve po Aresovom tutorialu. Ako ne uspije, onda je otišao GDFS, ima i jedan tutorial za to ali ne znam da li taj način radi.
pretpostavljam da nemas backup GDFS-a???? ukoliko nemas nosi mob unlockeru on ce ti znat pomoc...ne bi te trebao ni oderat bas puno!
###1410989180026
@tnt_tunja, meni je GDFS smrdan na K610 i serviser traži 250 kn. To se, barem meni za K610, ne isplati. Imaju negdje uputstva kako popraviti mobitel s oštećenim GDFS-om.
je li to neki novi tut...jer znam skoro svi koji su radili po starom su imali jako loseg iskustva s tim...jest da su ozivili mob...no nije bio vise sto je nekad bio!
###1410989180026
tu je ta tema kako oživit mob...
aaa procitaj malone radi ti to ukoliko je mrtav mob...samo ukoliko ti se pojavi poruka nema mreze!!!Fixing A Damaged Gdfs - If Loss Off Signal (not Dead Phones )
###1410989180026
Da ali pogledaj ovaj post http://www.topsony.com/forum/unlocki...0i-t16911.html i još ih ima cijelo čudo tamo - fakat je pomogao ili pokušao pomoći svima osim s IMEI missmatch
tako je i meni bilo...onda sam ga napunio i sve je proradilo...
k550@w610i/1GB
Chris2.4 camdriver,B L A S T E R acoustic,Operator logo in down left corner,14 patches,custom walkman skin,custom menu icons,custom sysgfx
Bookmarks