Možda zato jer gostujući OS ne može direktno pristupiti kartici. Backtrack je ionako live distribucija pa ju nije problem pokrenuti i na normalan način. Onda bi sve trebalo raditi.
E ovako. Kada ucitam backtrack s live cd-a u vmware workstation sve mi dobro prodje i udjem u backtrack ali nece da mi ucita driver od wireless kartice sa laptopa. jer kad u backtrack-u pokrenem wireless assistent on meni javi da nemam wireless kartice. Zna li tko kako da ovo rijesim.. hvala unaprijed
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Možda zato jer gostujući OS ne može direktno pristupiti kartici. Backtrack je ionako live distribucija pa ju nije problem pokrenuti i na normalan način. Onda bi sve trebalo raditi.
Negdje sam vidio kao da moze pristupiti wireless kartici ali samo onima koje su na usb ili drugacijim utorima a dok nemoze na ove ONBOARD wireless kartice. a neznam po nekim postavkama sve fino podesim al nece i nece. Vidit cu jos pokusati naci neko rjesenje na netu.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
skini backtrack 4 u iso formatu. Narezi ga na dvd ali mora da bude boottable odnosno da moze da se pokrene iz dosa. Najbolji program za to ti je ultra iso. Ubaci dvd i restartuj kompjuter udji u bios i namesti da ti primary bude dvd, a ne hard disc. To je to ucitace ti se backtrack 4. Za hackovanje wirlesa nadam se da znas komande da vidis svoju wirless karticu kucas airmon-ng
^^ Napominjem da iznošenje hakerskih šema ne toleriram. Nadam se da se nece o tome pisat ovdje ubuduće...
Bookmarks