Dezurstvo do petka (onog tamo)... :ajme:
Cujem u sobi na zvucnicima da starom zvoni mob dolje u kuhinji... Smeće jedno radioaktivno,kolko zrači...![]()
Dobro jutro.
Išao po potpis na faks... Mrzim tog lika, nikad ga nema (političar je - predsjedavajući savjeta ministara BiH), a i kad dođe, ne da mu se ništa predavati, a predmet je značajan.
Україна
Dezurstvo do petka (onog tamo)... :ajme:
Cujem u sobi na zvucnicima da starom zvoni mob dolje u kuhinji... Smeće jedno radioaktivno,kolko zrači...![]()
e kak dobit 1000 besplatnih poruka na tomato?
al karticu imam od 12mj..
jel to ima veze?
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
http://www.tomato.com.hr/tomato/show...&idnews=658679
To je sve sto znam...
postani novi* tomato korisnik do 31.01.2009. i uzmi 1000 besplatnih SMS-ova!
...
* uz aktivaciju novog broja iz prodajnog tomato boxa (kartonski/limenka) ili dovršeni prijenos broja u tomato
a kaj to ne vrijedi za mene kaj karticu imam od hm...22.12?
kaj se podrazumijeva pod to novi korisnik?
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
neću vam reć kaj radim...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da, šta se javljaš ako nemaš što reći u unaprijeđenju ove teme![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pise "do 31.01.2009.", ali ne znam otkad traje ta akcija. Po meni, ako je pocela prije 22.12., onda spadas u "nove korisnike".
Najbolje nazovi i pitaj. A ima i ova tema bas o tome, pa da ne offtopicarimo ovdje...![]()
@Malena: Ma bio, napravio palačinke, oprao suđe, popio pivu i otišaoZadnji bus...moj hendikep i trebao se dignuti rano...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Nije ovo tema za off. Ovo je tema za teme koje nemaju svoje posebne teme.![]()
ovo je tema za off. i točak![]()
Varim i pokušavam natjerati mozak da izmisli ime i logo za neku pizdariju al mi manjka ideja..
Koji bi bio najbolji online servis za upload videa a da ima video ostane dobre kvalitete. Youtube ima malu rezoluciju, google video također rezu smanjuje na 320x240 mislim..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
kakvo ime?
đeki![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Vimeo? (10 znakova)
zaboravih reći, skidali su danas snijeg s krova arene . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ko im je kriv kad nisu napravili kosi (krov) k'o na svim poštenim kućama![]()
Bok ljudi evo i mene... Pokušavam upaliti K550 koji nema on/off tipku i popraviti MDA kojem stalno svjetli crveno svjetlo kad je na punjaču.
Stavio kokice u mikrovalnu i zapalila se
A obične kokoice kao i uvijek.
Malo je nabubrila neka plastika.
A baš sam se veselio kokicama uz tekmu.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks