Konačno i Simpa ima pandan Vipme Broadbandu. Ali još uvijek mi nije jasno što Vip čeka sa pandanom Simpinom Web'n'Walku.
više na: http://www.t-mobile.hr/1/10-20-40-50-00.aspSimpa Internet je podatkovna usluga koja vam omogućuje jednostavan bežični pristup internetu bez mjesečne naknade, uz potpunu kontrolu troškova jer svoj Simpa Internet račun, prema potrebi, nadoplaćujete Simpa bonovima!
Korisnik usluge Simpa Internet postajete kupnjom:
Simpa Internet paketa (uključuje podatkovni uređaj i podatkovnu SIM karticu) ili,
ako već posjedujete podatkovni uređaj -USB stick ili PC karticu, kupnjom Simpa Internet start paketa koji uključuje samo podatkovnu SIM karticu.
1MB=1KN
Konačno i Simpa ima pandan Vipme Broadbandu. Ali još uvijek mi nije jasno što Vip čeka sa pandanom Simpinom Web'n'Walku.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Malo mi se čini još uvjek previsoka cjena zaMB.
Nisam baš skužio dali se obični mobitel može koristiti kao modem iako mislim da može.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
@Denis
Trebao bi se moci mobitel koristiti kao modem, ja sam VIPMe broadband tako koristio.
Trebalo li biti uskoro interesantno jer i od 1.6. Tele2 pusta mobilni internet.
Tele2 ima mobilni Internet samo što ga možeš koristiti samo sa modemom...
ajme boze jedva cekam internet na teletu od 1.6. przit cu ga cijeli dan
Da. Valjda bude neki konkretan paket, jer ovo je besmisleno![]()
Ovo je ubiti mrvu jeftinije od simpe wnw. Nije vrijedno truda ici u t-centar i imat dodatnu karticu za tak nekaj (imho)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kao prvo, ovo nije ni namjenjeno kao zamjena za Simpa WnW, jer je ovo ako želiš koristiti mob ili data karticu kao modem za pristup preko laptopa, ali ne želiš imati pretplatu. Dakle skoro idealno za more ili povremene korisnike.
Nebi se baš složio sa tobom.
1. W'n'W je za 50% skuplji po 1MB
2. 100 kn=100MB trošiš tokom 180 dana u odnosu na 10MB iz W'n'W koje možeš potrošiti u 30 dana.
3. Cjena 1MB izvan W`nW´paketa iznosi 59,80kn ako sam dobro shvatio.
Paket možete iskoristiti u roku do 30 dana od trenutka aktivacije, a naplatit će se u trenutku aktivacije. Nakon isteka vremenskog perioda/potrošnje podatkovnog paketa, naplata se vrši prema službenom T-Mobile HR cjeniku za Free surf: 5,98 kn za 100 kB prenesenih podataka.
Izvor: http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-41-00.asp
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Da, ali reci mi još jednog lika koji neće aktivirati još jedan WnW paket nakon što potroši postojeći, jer mu je to samo slanje jedne porukeUmjesto da plaća 60 kuna po megabajtu.
Koliko vidim za simpa internet potrebno je između ostalog kupiti USB stick koji nije baš jeftin, pa me interesuje me dali se taj USB stick za internet može kupiti i negdje jeftinije
A gdje da ga kupis jeftinije? Kod njih jedino i to po njihovoj cijeni. Ili pricekaj da Tele 2 izbaci stogod...![]()
Dali netko zna jeli se moze kartica koja se dobije u simpa internet start paketu za 100kn koristiti u mobitelu? Ne mislim za pricanje nego za surfanje, da ne kupujem skupi stick nego iskoristim mobitel umjesto sticka. imam K850i i kada bih zelio na net zamjenio bih sim kartice.
Ja je koristim u nokiji E61i
super, onda ce to i meni raditi. Jeftinije je kupiti neki stari polovni mob s kojim mozezes na net nego taj skupi stick. Neznam uopce cemu je toliko skup. Zapravo se uopce ne isplati pogotovo ako ces malo vise surfati, vise se ispalti uzeti neku pretplatu napr. preko vipa pogotovo ako mozes dobiti vip-carnet jer koliko para daš na pocetku za taj stick/modem i skupe megabajte toliko ti ukupna pretplata za 2god košta.
Ta stick podržava HSDPA brzinu do 3,6 mbps, dok ovi mobiteli rade samo na UMTS-u do 384 kbps (10 puta sporije).
http://www.t-mobile.hr/1/10-20-40-50-00.asp
zanima me ovaj Simpa Interent paket s web'n'walk USB stickom sa 100mb...
koliko se to isplati i kolko je to 100mb, koliko to mogu vremenski trositi? cini mi se da je to nesto malo....
+koja je razlika izmedu ovog internet start paketa? to dobivam kao bez sticka?
mislim fora je to sto se mogu spojiti bilo di... a nema pretplate....
ima jos netko od vipa ili tele2 to da ne dobivam racun nego da je na karticu?
+ koja je razlika izmedu web'n'walk Stick I Option Icon 225 i USB Stick Huawei E160?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
@malena
100Mb=100kn i to je povoljno jedino ako ces ga koristiti povremeno za provjeru maila, citanje web stranica (jos iskljucis slike) ali nije za svakodnevnu upotrebu.
Ja inace imam od VIPa prepaid internet pa sam ti ovo gore napisao iz iskustva, jednom sam isao updateti Adware preko njega i pojeo mi je 10Mb za taj update i tada sam shvatio da to nije bas jeftin sport. Kod VIPa ti je jedino povoljno ako ces kupovati one pakete od 250Mb i 512Mb jer te tada izadje jeftinije (od 1Mb=1kn) a ako imas Carnet account onda preko njega kosta 1Mb=0,5kn vise detalja na (http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=27895359&idnews=603797). Inace po cijenama je najpovoljniji Tele2 ali kod njih nemas prepaid opciju ali imas opciju sa pretplatom 0kn gdje ti je 1mb=0,49kn (http://www.tele2.hr/mobilni_internet...ni_modeli.html).
Ovaj Huawei E160 je noviji i mozes u njega ubaciti SD karticu do 4Gb.
sto je onda povoljnije, tmobile ili vip ili je to isto? ne kuzim sto je ovo sa carnetom jer imam acc preko faksa... to vrijedi i za prepaid? na koji nacin? imam onaj mali asus pa bi to vpljela u proncipu imat radi toga....
Ne vrijedi za prepaid. To samo ako imaš isključivo data karticu i aktiviran Mobile Broadband na njoj i ne možeš ga koristiti u onoj akciji (ne možeš konvertirati Mobile Broadband 512 u Carnet Mobile ako si uzela neki uređaj na akciji).
Naravno da se mob moze koristit kao modem bar Nokije i Se.
U simpi je 1.5 kn 1 mb samo za Email isl bez privitaka ok.
Simpa Internet 1 kn 1mb,ocito povoljnije no jos uvijek preskupo za komp,isprobao sam i odustao.
Uzeo sam T-mobile na pretplatu Internet 512 mb 112.5 kn dakle kudikamo povoljnije,kako vec ima WW stick nisam morao potpisivat ugovor na godinu ili dvije,mogu raskinut ugovor kad hocu.
Tele2 ne dolazi u obzir jer nemam njihovu direktnu vezu.
A Vip je odlican ali mi veza nije stabilna za tak nekaj.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
nista vas ne razumijem
uglavnom sto sad ispada da je povoljnije, vip ili simpa?
dakle carner se ne moze koristiti na simpa prepaid internetu?
![]()
Bookmarks