deinstalirao sam,pa sam opet instalirao i opet ista stvar,a pise da vazi do 2018.Ne izlazi mi pitanje gde zelim da instaliram
Evo, ja sam sad isprobao, meni radi bez problema...
Probaj deinstalirati i onda ponovno instalirati, mozda pomogne...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
deinstalirao sam,pa sam opet instalirao i opet ista stvar,a pise da vazi do 2018.Ne izlazi mi pitanje gde zelim da instaliram
Da, ali kao sto sam rekao, to nema veze sa potpisivanjem... Taj je datum vezan za taj potpis koji samo provjerava kad instalira. Svaka aplikacija ima jos dodatne provjere (npr. kao xplore) koje ocekuju u nekom vremenu da ce izaci neka novija verzija, te se spaja na net kako bi to provjerio... Za ovu doticnu aplikaciju neznam, nisam je koristio, ali ako ima neki update preko neta probaj sa time...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Postoji li kakav automatski signer aplikacija poput BiNPDA-ovog Security Managera?
meni ne radi symbian developer tools, evo početak loga:
Code:!SESSION 2008-11-30 18:18:16.640 ----------------------------------------------- eclipse.buildId=unknown java.version=1.4.1_02 java.vendor=Sun Microsystems Inc. BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=hr_HR Command-line arguments: -os win32 -ws win32 -arch x86 !ENTRY org.eclipse.osgi 2008-11-30 18:18:22.250 !MESSAGE An error occurred while automatically activating bundle com.symbian.devservices.application (3).....
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Philip B. Crosby
Niej važno koju aplikaciju jer do toga nisam još ni došao, kažem da mi ne radi navedeni program, ne mogu ga uopće pokrenuti. Registrirao sam se na www.symbian-signed.com i korak poslije toga nisam mogao napraviti jer mi aplikacija ne radi. Probat ću to iz posta 30, samo da vidim što je to.
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Imam pitanje u vezi imei-a
Meni izgleda ovako xxxxxxxx-xxxxxx-x i kada ga negdje moram upisati upisujem sve to?
x su brojevi
Nije bitno da li upises sa ili bez crtica (ako je, onda ce ti to pisati), bitno je da upises svih 15 znamenki (brojeva).
Uglavnom na mobitelima najcesce IMEI prikazuje u ovom formatu:
xxxxxxxx-yyyyyy-z
x - Oznacava pojedini model (TAC), prve dvije znamenke predstavljaju kod zemlje porjetla uredjaja
y - Seriski broj mobitela
z - Znamenka za provjeru
Philip B. Crosby
kako da se regam na http://www.opda.com.cn/viewthread.php?tid=26592
kad odem na reg.. otvore se samo kvadratići i brojevi probao sam i neće prebacivao na engleski i u uvjek isto kako da dobijem čitljivu stranicu kao u postu br.30 da mogu popunit za registraciju
Pa i dalje je isto, samo sto ti je sad u prvoj kucici jos jedna provjera (pojavi se slicica i moras upisati sto vidis na njoj).
Znaci sad je redosljed ovaj:
- Provjera 1 (slicica)
- Provjera 2 (zbrajanje/oduzimanje)
- Nick
- Password
- Password (ponovljeni)
Philip B. Crosby
Imam početničko pitanje ?
Kako i čime da signam aplikacije za Sony Ericsson ?
Uputite me na koji način?
U ovoj temi je sve objasnjeno. Za signanje trebas certifikat i neki Signing tools (800 KB), nemora biti nuzno ovaj.
Certifikat mozes dobiti ako si developer (sto vjerojatno nisi) na symbian signed web stranicama ili onaj manje legalni na OPDA forumu, vise o tome u ovom postu (predlazem ona za english speaking, brze dobijes).
Ako se radi o legalnoj aplikaciji (prijavljenoj na symbian signed) onda mozes signati aplikaciju direktno na njihovim stranicama, neces trebati nikakve dodatne programe. Vise o tome.
I zadnja opcija je hackiranje mobitela ([UIQ3] Hack/Mod -> Post 10, 3 i 4) i mozes zaboraviti bilo kakvo potpisivanje. Samo instaliras sto god hoces...
Sve sto sam ovdje napisao ti vise manje pise u postu #1 ove teme.
Philip B. Crosby
prvo sam instal ADL_v1.00_UIQ3.SIS on je trial pa sam polije njega krenio da instaliram WebGate.Advanced.Device.Locks.v1.01.UIQ.3rd.Unsign ed.Cracked-OPDA.sis ali nije htjelo i na telefonu je pisalo nemože se instalirati paket koristi zaštićeni uid a prije toga sam sigao aplikaciju sad ne znam dali je do siganja ili nemam pojma molim pomoć...
Da li ti je ta plikacija u istom direktoriju kao i sissigner (program)?
Pogledaj velicinu aplikacije dok nije signana i one koju si signao. Trebala bi se razlikovati, ako je velicina ista onda nisi uspio signati...
Sto ti tocno napise u onom prozoru (onaj crni ekran)?
Philip B. Crosby
ignSIS.exe -s "C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\g700 new\swissmgr pro_uiq3_170.sis" "C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\g700 new\swissmgr pro_uiq3_170.sis" "F:\rapid\g700\Signing_tools\Signing tools\2009-01-17\2009-01-17.cer" "F:\rapid\g700\Signing_tools\Signing tools\2009-01-17\2009-01-17.key" 000000
sign sis.exe is not recognized as an internal or eksternal command operable program or batch file.
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\g700 new pause
pres any key to contine to sam prepisao pa ako ima koja greška veličina file je ista i prije i poslije
Vidim u cemu je problem...
Presnimi sve fileove u isti folder... Znaci sve presnimi (sissigner i njegove fileove, *.sis koji zelis signati i certifikat u isti folder). Tako ce ti vjerojatno raditi...
Philip B. Crosby
Radiiiiiiiii to je to bio si u pravu sve u jedan direktori i to je to pozdrav i hvala!!!
Dali može isteći ovaj Security Certificate i Registration Entries sa OPDA foruma ili to vrijedi trajno dok imaš mob?
Mislim da vrijedi 10 godina, nakon toga vratis na mobitelu vrijeme na neku unutar tih 10 godina i instaliras i nema problema...
PS: Nista nije trajno...![]()
Philip B. Crosby
Mislio si na ovo?
To je onaj dio gdje moras prihvatiti uvjete/pravila kao na svakom forumu. pricekas par sekundi i dolje ti se pojave dva gumba, pritisnes na prvi (OK). Nakon toga ce ti se pojaviti polja gdje ces upisati svoje podatke, kao sto sam napisao gore u tvom citatu.
Philip B. Crosby
n00b, može opet neki link za igru "Lament Island" 24 MB jer tamo error javlja?
@maher22: Rjeseno... Nije nitko dugo skidao pa je Rapidshare maknuo file...![]()
Philip B. Crosby
Skinuo sam igru na nekom drugom sajtu u zipu al unutra mi 5 djelova po 5 MB u raru?
To nije .sis u komadu kao ostali pa kako to sve skupa da pokrenem na mobu???
Bookmarks