5610 OTKLJUCANA!![]()
Nokia 6120c kupljena u BlaBla paketu - OTKLJUČANA
5610 OTKLJUCANA!![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Prije tjedan dana prijatelj kupio KU990 i otkljucan je
...ja jučer probao i - ne radi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ima li tko kakva saznanja jel' S/// T303 u bla-bla paketima
zaključan ili možda nije?
Thx.
Zakljucan 100 %, provao 20-tak komada![]()
k800 i s500 kupljeni prije par dana - zakljucani...
kako stoji samsung f480?
Samsung J700 zaključan
Da li su Sony Ericsson C905 i Samsung M8800 Pixon zaključani za T-Mobile?![]()
Da, tema je za tele2 uređaje, a moje pitanje gore je nepotpuno pa se ispričavam... Trebalo je glasiti:"Da li su Sony Ericsson C905 i Samsung M8800 Pixon zaključani za T-Mobile ako su kupljeni na pretplatu u TELE 2?". Pa ako netko ima neki od ta dva mobitela molio bi ih da probaju sa t-mobile karticom pa da jave.
c905 nije zakljucan, za ovaj drugi ne znam
iPhone 5s 16 GB
Ako je uređaj otključan, onda nema veze čiju SIM karticu staviš u njega. Otključan radi na sve mreže, pa tako i T-Mobile.
Znam da ako je otključan da možeš staviti bilo koju karticu, a mene zanima da li netko može probati staviti t-mobile sim karticu u samsung m8800 pixon koji je kupljen u tele2 pretplatničkom paketu da znam da li da ga uzimam, jer moja cura treba samo broj u tele2, mobitel joj ne treba, pa bi si ja uzeo mobitel, a glupo mi je uzimati onda za 1700 kn ako ga ne mogu koristiti jer je kodiran. A Samsung m8800 pixon se za sada ne može dekodirati, zvao sam par moby shopova.
Zadnji uredio Meeslaw : 15-01-2009 u 20:53
onda uzmi c905 i moci ces ga koristiti
iPhone 5s 16 GB
Nokia 6120c u Bla Bla paketu kupljena 14.1. - OTKLJUČANA!!!![]()
Kupljen jos jedan k800 u blabla paketu....cid53 i zakljucan![]()
samsung i780 zaključan ili otključan??
Da li je Sony Ericsson X1 kodiran???
nisam probo , al sumnjam da je jer mi je lik u tele 2 reko da prve pošiljke ne zaključavaju a onda dalje možda
Bookmarks