Fejs je zakon, imam na njemu sva tri accounta: poslovni, privatni i alterego![]()
Fejs je zakon, imam na njemu sva tri accounta: poslovni, privatni i alterego![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
jedini minus fejsa = ljudi koji te ne pozdravljaju na ulici - žele ti biti F frendovi. paradox
Ja sam na fejsu samo radi kvizova![]()
meni je fejs i dalje debilan zbog svih onih djetinjarija kojima je nakrcan.
u frendove ne dodajem nikoga koga ne poznajem niti s kime si u RL nisam dobra. iznimka su forumasi, no s njima ionako komuniciram ovdje.
jedino zbog cega mi je fejs mrvicu, mrvicu drazi je cinjenica da me nasla frendica s kojom sam prije 14 godina isla u skolu. bile smo si super, ali, preselila se ja, preselila se ona, izgubile smo kontakt.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Da, da....
A danas mi dolje u onim obavijestima piše da si me prestigla u dvije igrice (geo challenge i još nekakav geo challenge).
Mogu i priložiti dokaz- ali možda želiš ostati anoimna
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
dvije igrice??
nemoguce.
poker sam prihvatila jedan invite jer sam trebala poslati dragome, pa sam ga odmah maknula.
geochallenge mi je jos i okej, iako je igrica zapravo vrlo glupo napravljena.
a debilne nisu samo igrice, vec i hrpetina drugih, besmislenih aplikacija. a nicu ko glive poslije kise. srecom, postoji "ignore all from this user" pa cim skuzim da netko salje rikvestove ko lud, ode na ignore. pa ti salji![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja sam iskljucio sve aplikacije i da mi se ne vidi kad mi netko salje reqvestove na igre,znaci samo vidim nove banere,objavu slika i poker.
Meni je fejs odlicna stvar i ubijam dosadu s tim hehe.
ako me netko zeli dodati (Dario Tomašić)
jesam jer je to jako korisno... facebook je počela koristiti policija, novinari (ja) i sl...
Kad fali anketa sa face-a se sve napravi nemoraš nikud na teren imaš slike samo nazoveš poznanike da izbiflaju![]()
Seriously?
Fejs sam počel koristit prije nekih 6-8 mj. . ..
Tada niko živ od ljudi koje poznam nije ga imao (jedino moj kum koji me tamo i uputio).
Slal sam ljudima poruke da se priključe tam, a oni su najčešće odgovorili:"ma šta će mi to?!"
8 mj. kasnije, 90% ljudi koje znam ga imaju ... Go figure
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
moj brat robert također lol
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Evo imam jedno pitanje!!!neznam dali postoji ova tema!!!zanima me kako obrisati svoj profil na fejsu,i dali se mogu ponovo vratiti na fejs i kad se vratim da bude ko i prije svi sadržaji,prijatelji,videa,slike!!
imam dosta frendova koji su na faksu i kad krenu testovi oni brišu,i vrate se!!
dali znate šta o tome kako obrisati i kako se vratiti!!!
Ako obrises profil,vise ga ne mozes vratiti (koliko znam)
Inace,cemu sve to?
moze se, tako sam ja napravila.
ugl, procackaj malo pod account settings (gore desno)
I kad obrišeš acc, možeš ga vratiti. Znam, jer sam to napravio jednom.
ma ono svi kažu da nemogu bez fejsa!!ba da mi ga je obrisati na neko vrijeme
Forum je več odavno propao ali ne zbog facebooka....![]()
Ekonomska kriza ga trese![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nema plina!!!!
Zato je Chuck Norris na fejsu prdnuo i dolazi plin![]()
ja sam gore![]()
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
Bookmarks