Mene kolege nahebale na to, al slabo pisem, mozete me nac pod burnout racing![]()
Mene kolege nahebale na to, al slabo pisem, mozete me nac pod burnout racing![]()
mene isto frend odvuko tamo..A ni tamo nemrem bez cafe mobil ekipeUstvari tam se vidi kakva smo djeca i kak se volimo igrat (bar neki).Dobro za skratit vrijeme ,dok nema nikog na ostalim ,a i jos si cool
Idem malo spamati sa kvizom recimo kakva ste pijanica ...
ili pomaziti vase kucne ljubimce !!!
I mene brat uvuko,al nisam cest posjetitelj...
Držalo me koliko-toliko tjedan-dva, ali kako došlo, tako o'šlo. Ne vidim neku konkretnu svrhu.
ja to ne shvacam..kad cujem nekog punoljetnog a prica o myspace il facebook..pa sta nije to ko blogovovi i te brije? koja je razlika između myspace i facebook-a ? sta nije to isto, i cemu to sluzi uopce...sta vas privlaci na tom, i jos sto ekipa stavlja svoja prava imena i prezimena i slike i onda se ponovo regaju da si pisu kako su lijepi il sta vec?![]()
bio nekad oglas...
Sused ujedno i dobar prijatelj me nedavno nagovaro da se gore regam...to mi ne treba u životu...samo gubitak vremena. Rađe cu s ekipom sjest na cugu nego dopisivati se na netu s njima...to je za mene totalno bzvz
Postoji razlika. 99% MySpace stranica su gadne do bola, sa milijardu audio i video klipova, ogromnim slikama i treba im jedno 40 minuta da se učita. Zato mi nije jasan fenomen tog servisa. Facebook izgleda malo bolje, ali zato i tamo možeš napandrčiti na tisuće tih plug-inova koji konkretno ničemu ne služe, ali zato što ih više imaš, valjda si veća faca.![]()
uf blaženi fesjbuk, da njega nema nebi mi se javila jedna osoba koja više ne živi u hr
al inače ga uopće ne koristim. ništa ne kužim. čak ne znam ni slike stavit niti ništa![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ja igram texas holdem tamo,navukao se gadno![]()
ja tamo odem možda 1 dnevno vidjet šta ima. ali inace sam stalno bio na friends for sale sad imam oko 200+ milja keša a vrijedim 100milja) xD
a prije mi je isto bilo glupo al kad najdeš neke frendove koje nisi vidio jedno 5 godina ima se za popričat ...
★★★★★
Bio....i otišao![]()
Ja sam tamo ali samo da gledam slikice cura...nema te cure koja me odbije![]()
![]()
heh...ma i ja sam regan ima mozda 3-4 mjeseca,igram texas holdem,gledam slike cura "iz susjedstva" itd...![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
imam ga. neki dan sam pobrisao oko 90 ljudi sa njega koje nisam imao pojma ko su
dođem, pogledam slike, neke normalne komentare, eventualno iskomentiram neku sliku od vikenda i to je to. jednom dnevno ga upalim na cca 5 minuta.
Zadnji uredio lili : 15-01-2009 u 17:34
svi su gore, osim luke i borne, oni su u šladmingu xD xD xD
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Zašto koristiit Facebook?
1. lako dostupni ljudi. pored fejsa mobitel pada u zaborav.
a) kad-tad ćete postati fejs korisnik.
vidjet ćete da će ovaj forum propasti zbog fejsa! pazite što vam kažem.
Bookmarks